Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) u nas za oknem niby ładnie ale widzę że wieje okrutne wietrzysko
mimo to zaraz się zabieram za okno w Tuśki pokoju a potem w naszej sypialni
zupe mam z wczoraj a na drugie moje towarzystwo zażyczyło sobie racuszki więc specjalnie w kuchni nie muszę nic robić

Aneta dzieki , że pamiętałaś o GG........... dośc dawno o tym pisałyśmy.............. Akwarium zrobione? Ile masz tego urlopu?
urlop mam krótki bo do czwartku w piątek do pracy
a akwarium jeszcze nie zrobione dzisiaj ma podłaczyć ostatnie 2 filtry i wreszcie będzie spokój
a jutro muszę sie kulnąć do zoologicznego bo zamóiłam sobie nowe rybki kiryski pandy i mam nadzieję że mi je przywiozą;-)

153zł
:-) za dwa m-ce, nastepne rachunki są dośc podobne
:-)
także u Tuśki już raczej nie umyje dzisiaj
no wlasnie zamnelam drzwi za gosciem, Twoj +100,ale myslalam,ze bedzie gorzej, poprezdnio mielismy 283
Justyna przyszedł juz do Ciebie rachunek za prąd? Ja włąśnie przed chwila dosatłam i jest bardzo dobrze153zł
:-) za dwa m-ce, nastepne rachunki są dośc podobne
:-)
Co do rybek to uwazam tak jak Aneta, jak akwarium jest ladnie zrobione, skalki, roslinki, oswietlenie, fajne kolorowe rybki to super prezentuje sie. W mojje 1 pray szef mial akwarium. Bardzo duze. No ale tam rybek nie bylo widac i jak byl na urlopie to wzielam wszystko wywalilam, wymylam, wyplukalam, przynioslam z domu duze muszle, dokupilam rybki i padla jak wszedl. za rybki mi oddal i tak juz akwarium zostalo mi przydzielonegra,czy takie na sciane i podlogeCzy któraś miała styczność z kafelkami Domino??????
ze tak inteligentnie zapytam