anetasa
Wrześniowe mamy`07
Też to ostatnio przerabiałamktos się bawi i puszcza mi sygnały z zastrzeżonego numeru![]()
a M się już zaczął śmaić że to jakiś kochanek tylko boi się że on odbierze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też to ostatnio przerabiałamktos się bawi i puszcza mi sygnały z zastrzeżonego numeru![]()
a M się już zaczął śmaić że to jakiś kochanek tylko boi się że on odbierze
mi tez ktos pyknal po 22ktos się bawi i puszcza mi sygnały z zastrzeżonego numeru![]()
ktos się bawi i puszcza mi sygnały z zastrzeżonego numeru![]()
przyznac się która to się tak bawimi tez ktos pyknal po 22

Witam sie i ja, Agulka wyczułaś, ze jestem już w pracy:-) i pierwsze co podczytuje na BB.Witam z samego rańca.
Gagulec jak dziś samopoczucie? Mnie już zdążył J wnerwić...............

ale i tak zaraz musimy skoczyć po coś na obiadek
tylko jeszcze pytanie po co bo coś mi koncepcji brak
z tą różnicą że jej entuzjazm mija po wejściu do gabinetu
jest strasznie nietykalska i jak tylko pani doktor się do niej zbliży to jest ryk że ją na drugim końcu Kłodzka słychać
a ryk mija jak ręką odjął po wyjściu z gabinetu
normalnie ma jakąś alergie na lekarzy
co ja już się na cudowałam bawiłam sie z nią w domu badałyśmy misie, lale mame, tate i ją oczywiście też. Pani doktor próbowała przekupstwem naklejki, pierścionki, kredki i inne cuda na kiju nawet fartuch zdejmowałą przed wejściem Tuśki bo może tu mam mała jakieś dziwne skojarzenia
i nic nie pomaga zawsze scenariusz ten sam
aż mi za nią wstyd
mam tylko nadzieję że z wiekiem jej przejdzie

hihihihihihiihih

Na poczeklani jest ruchliwy ale nie uciążliwy

.................... od dwóch tygodni miało być to już zrobione

................. podobno nie wyrabiają się i jeszcze u kogoś nie skończyli