Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cisza za ścianą................. chyba tak........... lecę kawkę sobie zalaćale w koncu zasnal?
a kapuche tak gotowałam że do jutra by nie zmiękłazapomniałam pod nią włączyć kuchenkę;-)

- nic dodać, nic ująć ;-)Agulka widok rewelacja:-) a ja idę kroić warzywa na sałatkę a kapuche tak gotowałam że do jutra by nie zmiękłazapomniałam pod nią włączyć kuchenkę;-)

Tak, na pewnoodchamie sie ploteczkami
;-)Agulka widok rewelacja:-) a ja idę kroić warzywa na sałatkę a kapuche tak gotowałam że do jutra by nie zmiękłazapomniałam pod nią włączyć kuchenkę;-)

wiem, że jest kryzys, ale az tak nie musisz chyba oszczędzać
Rusz te chude dupsko...............Musze dupsko ruszyc i isc do kumpeli z naprzeciwka za Oriflame zaplacic. Moze kafke zalicze;-) odchamie sie ploteczkami
i na ploteczki

Tym bardziej ż°e to nie ja płacę za prąd;-)wiem, że jest kryzys, ale az tak nie musisz chyba oszczędzać
![]()
tylko szef