justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
O wlasnie ja wczoraj obejzalam i .... normalnie nie wiem co napisac:-( Ale teksty Mileny wyjebiste

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Monia "prezent na urodziny i dzieciatko"?? Tzn. ze po to kupuja Wam drzwi do sypialni zebyscie w spokoju sobie 3 zrobili??
U nas bialo,no nie 10cm,ale jest i -10 mrozu i nie mamy wody. Przed 9 byla, chyba rura gdzies pekla albo cosciekawe kiedy puszcza
no coście powariowałyMonia no wlasnie o co z tym dzieciatkiem chodziCzyzby
A ja przepadlam na ogladaniu filmow.Tak mnie wzielo ze hoho.
Zaraz beda Galerianki.

na dzieciątko czyli pod choinkę

kupiłam Oli LAPTOP Z POLSKIMI ZNAKAMI (848360620) - Aukcje internetowe Allegro i JUNIOR_elektroniczna gra edukacyjna__WIEM WSZYSTKO (842262781) - Aukcje internetowe Allegro a dla Olivi ZWIERZAKI_elektroniczna gra edukacyjna dla malucha (843428422) - Aukcje internetowe Allegro jeszcze tylko dla młodego niemam
hmmm ani sie podobal ani sie nie podobal...O kurde gabids, tyle czasu i nic nie pomagaQrcze znowu mamy problem z kupa Angelki.Od maja podaje jej sapecjalny syropek na zmiekczenie i 2 dni nie podalam zeby sprawdzic i juz jest problem.
Zaciska nozki i wstrzymuje.Juz tak dlugo ta kuracja trwa a mojemu dziecku sie nie odmienilo i nawet najmniejsze parcie jest problemem:-(
a co na to lekarze?
dostał juz dwa razy w dupsko i jest chwilowo zajęty samochodzikami
Albo mi nerwy puszczają albo to moje dziecko to mega rozpieszczony smark, który ma w poważaniu co sie do niego mówi, wiec ma kare i nie poszlismy robić bałwana.
W sumie ma racje bo co innego mozna robic.
;-)

hahahah i kto to mówi, córa marnotrawnaPusciutko tu teraz wieczorami:-(Gdzie sie podzialy tamte prywatki..:-)

.............. Bydgoszcz zakorkowana, pogoda nie do jazdy...... ale dalismy radę, młody też, marudził tylko około godzinki przed domem
. Adaśko nie spał całą drogę

a teraz juz od godzinki pieknie lula

co do 2 przelewów to szkoda, bo jakby przysłali dwa to ja bym wzieła od Ciebie ale jakby był na 180
:-):-):-)