reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia "prezent na urodziny i dzieciatko"?? Tzn. ze po to kupuja Wam drzwi do sypialni zebyscie w spokoju sobie 3 zrobili??
U nas bialo,no nie 10cm,ale jest i -10 mrozu i nie mamy wody. Przed 9 byla, chyba rura gdzies pekla albo cos:crazy: ciekawe kiedy puszcza

Monia no wlasnie o co z tym dzieciatkiem chodzi:sorry:Czyzby:cool2:

A ja przepadlam na ogladaniu filmow.Tak mnie wzielo ze hoho.
Zaraz beda Galerianki.
no coście powariowały:szok::-Dna dzieciątko czyli pod choinkę:-D:-D:-D:-D
Ola mnie cały czas męczy słysze tylko IDZIEMY JUŻ:sorry::sorry::sorry:
wydałam pełno kasy na allegro:zawstydzona/y:kupiłam Oli LAPTOP Z POLSKIMI ZNAKAMI (848360620) - Aukcje internetowe Allegro i JUNIOR_elektroniczna gra edukacyjna__WIEM WSZYSTKO (842262781) - Aukcje internetowe Allegro a dla Olivi ZWIERZAKI_elektroniczna gra edukacyjna dla malucha (843428422) - Aukcje internetowe Allegro jeszcze tylko dla młodego niemam:sorry:

z

Monia juz prosilam na innym watku ale jak Cie dorwalam tutaj to poprosze jeszcze raz o linka do spadajacych malpek.

Obejrzalam galerianki:sorry:hmmm ani sie podobal ani sie nie podobal...

Qrcze znowu mamy problem z kupa Angelki.Od maja podaje jej sapecjalny syropek na zmiekczenie i 2 dni nie podalam zeby sprawdzic i juz jest problem.
Zaciska nozki i wstrzymuje.Juz tak dlugo ta kuracja trwa a mojemu dziecku sie nie odmienilo i nawet najmniejsze parcie jest problemem:-(

Qrcze znowu mamy problem z kupa Angelki.Od maja podaje jej sapecjalny syropek na zmiekczenie i 2 dni nie podalam zeby sprawdzic i juz jest problem.
Zaciska nozki i wstrzymuje.Juz tak dlugo ta kuracja trwa a mojemu dziecku sie nie odmienilo i nawet najmniejsze parcie jest problemem:-(
O kurde gabids, tyle czasu i nic nie pomaga:szok: a co na to lekarze?

A mnie zaraz szlag trafi- w młodego wstapił dosłownie diabeł i odkad wróciłam z pracy ( o 16:30) cały czas jest ryk:wściekła/y::wściekła/y: dostał juz dwa razy w dupsko i jest chwilowo zajęty samochodzikami:confused2: Albo mi nerwy puszczają albo to moje dziecko to mega rozpieszczony smark, który ma w poważaniu co sie do niego mówi, wiec ma kare i nie poszlismy robić bałwana.

Gagulec oj to sie Wam porobilo z wydatkami i to na swieta:-(A ta kara byla przyznana slusznie?
A na te dolegliwosci Angelki lekarka przepisuje tylko ten syrop zeby jak to ujela pozbyc sie u niej obaw z wyproznianiem:sorry:W sumie ma racje bo co innego mozna robic.

Pusciutko tu teraz wieczorami:-(Gdzie sie podzialy tamte prywatki..:-)

Biedna Angelinka:-(Gabids pusto ostatnio bo przed świętami a tak to niekiedy jak się wszystkie zlecą to nie idzie wyrobic z czytaniem:-p;-)
Gagulec ale wam się porobiło z tymi wydatkami:-(D dziś też miał pechowy dzień nie dośc że zaspał do pracy to nie umiał rano wyjechac z pod domu bo na drodze szklanka a jak już dojeżdżał do firmy to policjant z lizaczkiem mu wyskoczył:crazy::wściekła/y:
Agulka zakupy zrobione?prezenty pokupowane?
ja zaraz idę zrobic Agulkowe ciasto i ziemniaki gotuję na farsz do pierogów:tak:

reklama
Pusciutko tu teraz wieczorami:-(Gdzie sie podzialy tamte prywatki..:-)
hahahah i kto to mówi, córa marnotrawna:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Masakra w końcu dojechalismy, w domu bylismy o 18:40 a wyjazd był przed 7 rano:szok::szok::szok::szok:.............. Bydgoszcz zakorkowana, pogoda nie do jazdy...... ale dalismy radę, młody też, marudził tylko około godzinki przed domem:eek:. Adaśko nie spał całą drogę:szok::szok::szok::szok::szok: a teraz juz od godzinki pieknie lula:tak::tak::tak::tak:

Aneta tapety w LeroyMerlin kupilismy, więc dzieki:tak:

Monia ja też zrozumiałam że o trzecie sie starać będziecie. Ciesze się, że pomogłam przy wyborze materaca:tak: co do 2 przelewów to szkoda, bo jakby przysłali dwa to ja bym wzieła od Ciebie ale jakby był na 180:-p:-):-):-)

Do góry