• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wrześniówkowe mamy

Gabids fajnie że święta u was mineły w fajnej atmosferze:-)
Donkat mam nadzieje że z tymi chamulcami to nie będziecie miec za wiele problemów i że naprawa będzie tania:tak:
Luandzia fajnie że Zuzi się podoba w przedszkolu że chciała tam zostac oby tak dalej:tak:przeszła juz Zuzi zazdrośc o Helenkę?
Ciarioca co tam u Was słychac? jak Stasiu zazdrosny o Sabinke ? wogóle jak dzieciaczki zdrowe?
Nuśka skrobnij do nas coś z pracy:cool2:jak Igorek ? zdrowy? kiedy będziesz miała naprawionego laptopa?WRACAJ DO NAS:tak::tak::tak:
Majandra mam pytanie do męża experta bo chce kupic podstawke chłodząca do latopa i kompletnie nie wiem jaką czy taka jakas z tańczych spełni swoje wymagania czy lepiej dac kilka groszy więcej?

reklama
Może być. Mąż pyta od kiedy przegrzewa Ci się komputer. Ja miałam ten sam problem i okazało się, że trzeba było po prostu go otworzyć i odkurzyć.
no od miesiąca około:sorry2:wiem ze zakurzony napewno będzie bo popełnam błąd i często trzymam laptopa na kolanach a wiem że to niewskazane:zawstydzona/y:a komputer jest jeszcze na gwarancji więc chyba samodzielne otworzenie i odkurzenie nie wchodzi w grę :no:no i słyszałam też że ogólnie HP często się przegrzewają a ile w tym prawdy to niewiem:no:

Monia, to i tak musisz iść z nim do serwisu, bo jak nie będzie odkurzany, to nawet jak będzie miał podstawkę, może się coś w nim zwyczajnie spalić. Musi być raz na jakiś czas odkurzony. Mój był otwierany przez męża, mimo że był na gwarancji :-p:sorry2: Ale do tego Cię nie nakłaniam. Zanieś go do serwisu. Nie warto czekać i ryzykować.:no:

Fajna ta podstawka i chyba tez kupie cos takiego,bo mam ten sam problem. Przegrzewa sie od zawsze,nie dawno mielismy go u naprawy i tez sie przegrzewa. Tylko u nas jest to spowodowane debilnym umieszczeniem wiatraczkow. Wszystkie sa pod spodem,a jak przegrzeje sie to sie wylacza.

Kurna jak jest S wdomu to moge zapomniec o laptopie:baffled:

reklama
Dziś ja otwieram forum.
Byłam z Adasiem na pobraniu krwi i mu nie pobrała...............dwa razy kuła, grzebała igłą ale żyły nie znalazła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:......................... mamy przyjśc innym razem..................
Duduś był dzielny nawet nie zakwęknął ( łezka jedna poleciała) , powtarzał tylko że jest :duzi chopcik................ a teraz po tej akcji może sie zrazić................:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(.
Maje odstawiłam do przedszkola, bo mielismy jechac firmowym do Chojnic a okazało się, że J o 11 będzie w domu, bo nie ma wyjazdu z firmy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry