• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ola pojechała na 2 dni do teściow:-)od rana chciała sie pakowac bo teściowa jak byli w sobotę to jej obiecała że może przyjechac w poniedziałek bo od siostry D córki są teraz w domu bo mają wolne od szkoły a Ola je uwielbia a szczególnie 16letnią Kamilę bo ona zawsze z nia pobawi się ,porysuje,powygłupia ,robią z kartek korony Ola uwielbia spędzac z nią czas no i już w sobote chciała jechac ale dało ją się namówic żeby jechała dopiero dzis i teraz jest juz pewnie w 7 niebie:-D:-D:-D

reklama
Zamiast przejść na dietę po świątecznym obżarstwie to ja znów sie nażarłam:zawstydzona/y: i teraz siedzę ledwie żywa i brakuje mi Brzyduli:-(
Monia to super że Ola ma takie dobre układy z kuzynkami a i fajnie że 16 latka potrafi nawiązać kontakt i bawić z o tyle młodszą kuzynką:tak: tylko pozazdrościć:-)

Cześć :-)
monia - fajnie ze Ola ma takie kuzynki :tak: 16tolatki są ekstra jeśli o zabawy chodzi bo świetnie się odnajdują (jeszcze!) wśród zabawek a już odpowiednio potrafią zorganizować zabawę. Do tego pewnie pika im troszkę instynkt macierzyński ;-)

Justyna - jakieś dodatkowe rozrywki sobie zaplanujcie - codziennie coś - ot tak żeby urozmaicić codzienność :-p

Łukasz poszedl do swojego przedszkolka, za to Paweł w domu bo go na okres przerwy nie zapisałam a z Łukaszem nie chciał iść (znaczy chciał ale jeszcze dodatkowo z mamą :-D a sam to już nie).

Mnie i męża wczoraj wieczorem napadł jakiś wirus i obydwoje mamy katar i super bolące gardła - trochę do d zważywszy zbliżającego się Sylwestra :eek:
Tak więc ja sobie leżę w łóżku a Pawełek musi zadowolić się bajkami. A zawiózł Łukasza i sam pojechał po jakiś świstek do biura swojego, bo musi niektóre papiery do pracy nowe wyrobić. Czeka nas w zw z tym min jednodniowa wycieczka do Gdyni.

Buźka dla Was :-D

Witam się o poranku:-) tradycyjnie z kawką w ręce:-) u nas piękne słoneczko świeci więc zaraz z młodą wybieram się na spacer tym bardziej że ten mały czort wstał dzisiaj lewą nogą i od rana jęczy i marudzi:wściekła/y: może jak złapie świeżego powietrza to jej się polepszy:sorry2:

Ja tez z kawka. Mlody bawi sie ciuchcia,a S pojechal tira umyc. Ciekawe do ktorej mu zejdzie,bo do mamy chcialam jechac. Jutro jak nic nie wypadnie to mamy w planac wwycieczke po komisach

reklama
Witam po swietach:biggrin2:
U nas byly udane w tym roku i wcale nie chodzi mi o prezenty.Ogolnie byly ok:-D
Jedzenia na kolacje wigilijna narobilam w sam raz to znaczy co mialo byc na wigilie to wtedy zostalo zjedzone i nie bylo dojadania resztek przez pare dni:no:W pierwszy dzien swiat malzonek zrobil swiateczny obiad potem pojechal z dzieciaczkami do kina a ja buszowalam na wyprzedazach w sieci.W drugi dzien pojechalismy na szoping i wtedy wpadlo mi pare szmatek z Matalana a mezus obkupil sie w Next.Ja w nexcie jakos nie bardzo moglam sie zdecydowac na zakupy bo mimo przeceny 75% te ciuchy nadal byly dla mnie za drogie:sorry2:Ale w Matalanie poszalalam;-)Teraz jeszcze czekam na dostawe z Very ktora ma byc dopiero 7 stycznia:szok:
W niedziele pojechalismy do znajomych na obiadek potem byl spacer a wczoraj u nas bylo swieto narodowe wiec wylegiwalismy sie i ogladalismy polskie komedie.I tak w telegraficznym skrocie opisalam co u nas:biggrin2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry