• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Justa, Monia, zaspalyscie???:szok:
nie zaspalam,ale S w domu to wiecie. Najpierw bylismy w moim banku splacic debet i chyba swoje konto zlikwiduje, ateraz S pojechal z tesciami do banku,bo kaske przelewaja,a musza byc przy tym wszyscy.
Obiad mam dzis z glowy,bo tesciowa miasko dala i jeszcze ryba po grecku jest do zjedzenia.
Mam nadzieje,ze S jutro do pracy pojdzie,bo dzisiaj wolne wzial zeby w banku zalatwic.
Donka P w trasie?
U nas od rana sypal snieg,ale +2 wiec wszystko stopnialo.

no, u nas w koncu przestalo padac.
znow musze isc odsniezac:baffled:
u nas chlapa, ciapa:wściekła/y:
Okazało się że miałam rację i Bhp-owiec sie pomylił:-p i nie jestem na żadnym minusie tylko został mi jeszcze jeden dzień:-)

no to super

Czyżby tylko mojemu M się udało z trasą?- całe święta w domciu i tak do 5 stycznia:szok: fakt, kasy nie ma ale chociaż trochę jest tatuś dla dziecka
nacieszcie się:tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Gagulec już byłas posłucac serduszka maleństwa?ja tez lubiałam słuchac bicia tego serduszka a jeszcze bardziej lubiałam USG jak mogłam zobaczyc maleństwo na monitorze i zawsze leżka wzruszenia się w oku kręciła
Ostatnio jak byłam na wizycie to próbowaliśmy z ginem coś nie co usłyszeć, ale maleństwo nie chciało się ujawnić:cool2: wiec potrzebny był podgląd usg:blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry