• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
tyle dziewczyn sie "swieci" a tylko we 3 piszemy:sorry2:
kobietki, do roboty!!!!

Psotka mi na noc cisneinie podniosla, bo wychodze do pieca, a tu na podworku porozwalanae smieci leza.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:garaz zle zamknelam i wariatka pogryzla worek ze smieciami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chce ktos pieska?:nerd:

tyle dziewczyn sie "swieci" a tylko we 3 piszemy:sorry2:
kobietki, do roboty!!!!

Psotka mi na noc cisneinie podniosla, bo wychodze do pieca, a tu na podworku porozwalanae smieci leza.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:garaz zle zamknelam i wariatka pogryzla worek ze smieciami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chce ktos pieska?:nerd:
trzeba było pieska inaczej nazwac to by tak nie psocił:-D;-)a tak na poważnie to współczuję sprzątania śmieci o tej porze i w taką pogodę

Witam się wieczorową porą!!!!

Agulka dobre z tym programem :tak: Stefano pojechał!!!!

Gabids nic innego nie przychodzi mi do głowy jak napisać głowa do góry nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło!!!

Kuba też śpi cały poobijany mieliśmy dziś mały wypadek w domu :dry: z dużym udziałem Kubusia :sorry2:i oczywiście "zorganizowanym" przez niego. Ma za swoje, ale i tak na długo tego nie zapamięta.

Robiłam dziś na podwieczorek girosa z knorra :-D hmmm przez te świeta trza spojrzeć prawdzie w oczy 1kg na plusie :wściekła/y: ale spoko luz spale to na Naszych zimowych i letnich spacerkach.

Ale mam nerwa przed jutrzejszym werdyktem czy będę miała choć mały ale dodatkowy grosz :nerd: oby się udało!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry