Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moje dziecię znów się poprzestawiało wstaje po 8 w dzień nie daje się zagonić do spania
ale wreszcie pada przed 21:-) co mi się bardzo podoba
bo wieczór dla siebie
podpisuje się pod tym z całą odpowiedzialnościąnie tylko ona;-);-);-);-)jesli mówimy TYLKO o słabości
![]()
bo też takową słabość posiadam;-):-)Psotka mi na noc cisneinie podniosla, bo wychodze do pieca, a tu na podworku porozwalanae smieci leza.garaz zle zamknelam i wariatka pogryzla worek ze smieciami
chce ktos pieska?![]()
ale obawiam się że Mafik stary cwaniak chciał by ją wykorzystać

On już ledwo chodzi, jeszcze chyba przepuklina mu wyszła i takie wielgachne jajo mu wisi przy tylnej łapie, poza tym głuchy jak pień i zachowuje sie jakby bał sie samotnosci- co tesciówka sie ruszy on momentalnie za nia krok w krok, na swoim legowisku tez spokojnie w ciągu dnia nie poleży tylko sprawdza czy ktoś jest- są to momenty rzucania bluźnierstwami przez babke, ale uśpić go nie chce![]()
ja osobiście nie wyobrażam sbie jak to będzie jeśli kiedyś z mojego życia zniknie Mafi
Ja chętnei bo wszystkie pieski moje są:-) nawet te najbardziej kłopotliwe taka już ze mnie psia mamaale obawiam się że Mafik stary cwaniak chciał by ją wykorzystać
![]()

Psotka jest jeszcze dziewica

:-)u nas jakos 300 sie placi (wyżywienie, rytmika,a angielski nie jestem pewna,ale chyba tez w tym jest)Gabids super to przedszkole i do tego za darmo extra:-)u nas za przedszkole płaci się w granicach 120zł za miesiąc a w większych miastach to dużo więcej![]()
wydaje mi sie,ze na zywo, ogladalam ten odcinekoooooooooooooooo, niezle. ale to chyba nie ejst program an zywo? chyba ktos z widowni nagral?
ja jezdzilam na scigaczu i na "czoperze" (cos na wzor Harleya)Jeździłas na skuterze????? Ja jeszcze nie miałam takiej przyjemnościale na ścigaczu albo Harley`u bym sie przejechała, oczywiście jako pasażer
muchy w zebach,a w przypadku Donki to juz na 100%Donkat, wiatr we włosach i muchy w oczach
![]()

to tak jak jaPoczytałam, pośmiałam się i idę spać ;-):-)

za oknem sypie drobny śnieżek zaczął jak przyjechałam do pracy a już widzę że mam całe białe auto
jak tak popada do wieczora to przed 22 będę musiała go chyba odkopywać
kończe kawkę i idę zrobić śniadanie dla gości. Miłego dnia babeczki i proszuę tu dziś do mnie zaglądać
;-):-)Gabids, Ty masz slabosc do ceimniejszej karnacji;-):-)

witaj siostronie tylko ona;-);-);-);-)jesli mówimy TYLKO o słabości
![]()

Zapraszamy do nas najblizszy lot jest jutro z okecia 10.45 wizzair:-)
Julitka natomiast ma kolejne marzenie: do przewiezienia sie autobusem i pociagiem doszedl lot samolotem![]()
Musialam postawic na swoim:-)ale Gabids ma udowodniona slabosc;-), bo ze nie ejst jedyna to wiadomo
![]()
A co sie Kubusiowi stalo?Kuba też śpi cały poobijany mieliśmy dziś mały wypadek w domuz dużym udziałem Kubusia
i oczywiście "zorganizowanym" przez niego. Ma za swoje, ale i tak na długo tego nie zapamięta.
Ale mam nerwa przed jutrzejszym werdyktem czy będę miała choć mały ale dodatkowy groszoby się udało!!!
To juz mam 2 siostrypodpisuje się pod tym z całą odpowiedzialnościąbo też takową słabość posiadam;-):-)
![]()

W maju usypialismy kota.Cos strasznego.Ale musielismy bo byl po wypadku samochodowym,strasznie poturbowany,krwawienia wewnetrzne nie mogl sie wysikac i wyproznic bo mial paraliz,zlamany ogon.Trzy dni chodzilam z nim codziennie na oproznianie pecherza pod narkoza ale bylo tylko gorzej.
czekam aż szefowa oddzwoni bo nie mogła gadać niech sobie sami decydują ja na siebie odpowiedzialności nie chcę brać bo 70zł dla mnie drogą nie chodzi