• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ja przyszłam z suchymi pazurami zwartymi do pisania a wszystkie sobie idą:sorry2: moje dziecię znów się poprzestawiało wstaje po 8 w dzień nie daje się zagonić do spania:no: ale wreszcie pada przed 21:-) co mi się bardzo podoba:tak: bo wieczór dla siebie:tak:

nie tylko ona;-);-);-);-):sorry2: jesli mówimy TYLKO o słabości:-p
podpisuje się pod tym z całą odpowiedzialnością:tak: bo też takową słabość posiadam;-):-)

Psotka mi na noc cisneinie podniosla, bo wychodze do pieca, a tu na podworku porozwalanae smieci leza.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:garaz zle zamknelam i wariatka pogryzla worek ze smieciami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chce ktos pieska?:nerd:

Ja chętnei bo wszystkie pieski moje są:-) nawet te najbardziej kłopotliwe taka już ze mnie psia mama:-D ale obawiam się że Mafik stary cwaniak chciał by ją wykorzystać:szok::-D

On już ledwo chodzi, jeszcze chyba przepuklina mu wyszła i takie wielgachne jajo mu wisi przy tylnej łapie, poza tym głuchy jak pień i zachowuje sie jakby bał sie samotnosci- co tesciówka sie ruszy on momentalnie za nia krok w krok, na swoim legowisku tez spokojnie w ciągu dnia nie poleży tylko sprawdza czy ktoś jest- są to momenty rzucania bluźnierstwami przez babke, ale uśpić go nie chce:sorry2:

To bardzo częste ze własciciele nie chcą uśpić psa chociaż ten sie męczy:-( poprostu przyzwyczajamy siedo zwierzaka i traktujemy go jak członka rodziny więc w tej kwestii przynajmniej w moim odczuciu to potroche tak jak podjęcie decyzji o eutanazjii:sorry2: ja osobiście nie wyobrażam sbie jak to będzie jeśli kiedyś z mojego życia zniknie Mafi:no:

Ja chętnei bo wszystkie pieski moje są:-) nawet te najbardziej kłopotliwe taka już ze mnie psia mama:-D ale obawiam się że Mafik stary cwaniak chciał by ją wykorzystać:szok::-D

a to zbereznik:szok::szok: Psotka jest jeszcze dziewica:-p:-D:-D:-D:-D

tym milym akcentem zegnam sie i ja:tak::tak:
musze sie troche w koncy wyspac. tym bardziej, z eniunka znowu o 6 moze byc juz wyspana i gotowa na podboj swiata:szok::baffled::-)

Gabids super to przedszkole i do tego za darmo extra:-)u nas za przedszkole płaci się w granicach 120zł za miesiąc a w większych miastach to dużo więcej:wściekła/y:
u nas jakos 300 sie placi (wyżywienie, rytmika,a angielski nie jestem pewna,ale chyba tez w tym jest)

oooooooooooooooo, niezle. ale to chyba nie ejst program an zywo? chyba ktos z widowni nagral?
wydaje mi sie,ze na zywo, ogladalam ten odcinek

Jeździłas na skuterze????? Ja jeszcze nie miałam takiej przyjemności:no: ale na ścigaczu albo Harley`u bym sie przejechała, oczywiście jako pasażer
ja jezdzilam na scigaczu i na "czoperze" (cos na wzor Harleya)
:-D:-D:-D:-DDonkat, wiatr we włosach i muchy w oczach:-D:-D:-D:-D
muchy w zebach,a w przypadku Donki to juz na 100%:-D:-D

Poczytałam, pośmiałam się i idę spać ;-):-)
to tak jak ja:dry:

Ogladalam Nostradamusa,a S gral w 1000,a teraz placze,ze glowa go boli, wzial 2 tabsy i ... zasnal w locie.

Bylismy chwilke u mamy, w poniedzialek idzie juz na radioterapie, w tym czasie Janusz podloge w pokoju chce zrobic, tzn. zerwac stary parkiet, zrobic cienka wylewke dla wyrownania i panele polozyc,bo oni w twkiej starej kamienicy mieszkaja i podloga jest masakryczna-krzywa, skrzypiaca, jak sie podskoczy to wszystko sie trzesie.
Na szczesie jutro juz piatek i nie moge doczekac sie poniedzialku. Mam nadzieje,ze S juz pojedzie. Nie zeby bylo tragicznie, nawet nie poklucilismy sie,ale juz na nerwy mi dziala. Wiadomo co za duzo to niezdrowo,a mlody jak bedzie tesknil:sorry2:
Gagulec z mieszkaniem nadal kaszana, szkoda. A jak Damian odstawil sie od cyca?? Co za piecyk/kominek macie sprytny?
Gabids super to przedszkole. Takie kolorowe wszystko,az ciagnie dzieciaka do srodka i fajne zabawki sa. Ciekawe ja u nas przedszkola wygladaja,bo ja ostatnio bylam jakies 17lat temu:szok:

Witam się o poranku :-) niestety z pracy:cool: za oknem sypie drobny śnieżek zaczął jak przyjechałam do pracy a już widzę że mam całe białe auto:szok: jak tak popada do wieczora to przed 22 będę musiała go chyba odkopywać:-D kończe kawkę i idę zrobić śniadanie dla gości. Miłego dnia babeczki i proszuę tu dziś do mnie zaglądać:tak:;-):-)

Czesc i czolem
Anetasa milej pracy,ja bede na posterunku bo mam sprzatania pelno w domu.
Gabids, Ty masz slabosc do ceimniejszej karnacji;-):-)
:tak::tak::tak::-D

nie tylko ona;-);-);-);-):sorry2: jesli mówimy TYLKO o słabości:-p
witaj siostro:-D

:tak::tak::tak::tak::tak:

Julitka natomiast ma kolejne marzenie: do przewiezienia sie autobusem i pociagiem doszedl lot samolotem:-D:-D:-D:-D:-D
Zapraszamy do nas najblizszy lot jest jutro z okecia 10.45 wizzair:-)

ale Gabids ma udowodniona slabosc;-):-D:-D, bo ze nie ejst jedyna to wiadomo:blink:
Musialam postawic na swoim:-)

Kuba też śpi cały poobijany mieliśmy dziś mały wypadek w domu :dry: z dużym udziałem Kubusia :sorry2:i oczywiście "zorganizowanym" przez niego. Ma za swoje, ale i tak na długo tego nie zapamięta.

Ale mam nerwa przed jutrzejszym werdyktem czy będę miała choć mały ale dodatkowy grosz :nerd: oby się udało!!!
A co sie Kubusiowi stalo?
I trzymam kciuki za pracke.

podpisuje się pod tym z całą odpowiedzialnością:tak: bo też takową słabość posiadam;-):-)

:no:
To juz mam 2 siostry:-D

A jesli chodzi o usypianie kochanego zwierzaka to ja nie polecam tych wrazen:no:W maju usypialismy kota.Cos strasznego.Ale musielismy bo byl po wypadku samochodowym,strasznie poturbowany,krwawienia wewnetrzne nie mogl sie wysikac i wyproznic bo mial paraliz,zlamany ogon.Trzy dni chodzilam z nim codziennie na oproznianie pecherza pod narkoza ale bylo tylko gorzej.

reklama
Witaj Gabids:-) cieszę się ze zgłaszasz gotowość towarzyszenia mi w pracy;-) a ja własnie mam tu klopot i nie wiem jak go rozstrzygnąć:sorry2: czekam aż szefowa oddzwoni bo nie mogła gadać niech sobie sami decydują ja na siebie odpowiedzialności nie chcę brać bo 70zł dla mnie drogą nie chodzi:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry