Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Do sióstr przy kościele na Wysockiego. Niskie czesne mają i to nas zachęciło najbardziejMajandra do ktorego przedszkola?

A to wiem gdzie.Fabiana chcialam tam zapisac i juz bylismy na rozmowie ale pozniej mi sie odwidzialo.Z tego co pamietam to za wakacje nawet jak dziecko nie chodzi to trzeba placic.Ale teraz moze sie zmienilo.Do sióstr przy kościele na Wysockiego. Niskie czesne mają i to nas zachęciło najbardziej![]()
już zaczynam bać sie wieczora
No to do wieczora wiesz że ja dziś do 22 na posterunku w pracy także pewnie zdążysz mi potowarzyszyć;-)Witam. Ja nie potowarzyszę Wam i dziś, bo niedługo jedziemy zapisać Maćka do przedszkola, a potem do moich rodziców, więc będziemy wieczorem i dopiero jak Maćka spać położymy to do Was dołączę.:-)
Poprostu przyszła mi baba ze skargą że od 23 do 3 nie mogła spać bo obok w pokoju goście urządzili sobie orgięAnetasa masz racje nie bierz tego na swoja glowe jak nie Twoja wina.
i teraz rząda żeby oni zapłacili za jej nocleg i jasno mi powiedziała że ona napewno nie zapłaci
mnie głupio tamtym nawet o tym mówić bo to stali klienci i nigdy nikt nawet słowem się na nich nie poskarżył

O, ludzie! Jaka wariatkai teraz rząda żeby oni zapłacili za jej nocleg i jasno mi powiedziała że ona napewno nie zapłaci![]()

Oczywiście ze do niej dzwoniłamAnetasa ups to nie fajnie.A rozmawialas juz z kierowniczka?
ale umyła ręce i powiedziałam zebym dzwoniła do góry bo ona tego rozstrzygać nie będzie
szefowa oczywiście nadal nie oddzwoniła
ale na spokojnie wszystko sobie przemyślałam i stwierdziłam że powiem tej babie że z nimi rozmawiałam i że oni powiedzieli że absolutnie nie zapłacą za nią bo jeśli jej to przeszkadzało to mogła do nich zapukać jeśli jak twierdzi sie bała to mogła w ściane im pukać to by sie uciszyli
a oni myśleli że są sami na piętrze
dodam że kazali ją przeprosić i tyle mam nadzieję że babsko zapłaci

Na szczesie jutro juz piatek i nie moge doczekac sie poniedzialku. Mam nadzieje,ze S juz pojedzie. Nie zeby bylo tragicznie, nawet nie poklucilismy sie,ale juz na nerwy mi dziala. Wiadomo co za duzo to niezdrowo,a mlody jak bedzie tesknil![]()

Miłego dnia babeczki i proszuę tu dziś do mnie zaglądać;-):-)