• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam. Ja nie potowarzyszę Wam i dziś, bo niedługo jedziemy zapisać Maćka do przedszkola, a potem do moich rodziców, więc będziemy wieczorem i dopiero jak Maćka spać położymy to do Was dołączę. :tak::-)

reklama
Ten śnieg juz nie pruszy tylko sypie:szok: już zaczynam bać sie wieczora:sorry2:

Witam. Ja nie potowarzyszę Wam i dziś, bo niedługo jedziemy zapisać Maćka do przedszkola, a potem do moich rodziców, więc będziemy wieczorem i dopiero jak Maćka spać położymy to do Was dołączę. :tak::-)
No to do wieczora wiesz że ja dziś do 22 na posterunku w pracy także pewnie zdążysz mi potowarzyszyć;-)

Anetasa masz racje nie bierz tego na swoja glowe jak nie Twoja wina.
Poprostu przyszła mi baba ze skargą że od 23 do 3 nie mogła spać bo obok w pokoju goście urządzili sobie orgię:szok: i teraz rząda żeby oni zapłacili za jej nocleg i jasno mi powiedziała że ona napewno nie zapłaci:no: mnie głupio tamtym nawet o tym mówić bo to stali klienci i nigdy nikt nawet słowem się na nich nie poskarżył:no:

Niech nawet liczą sobie za te wakacje, 400 zł x 12 to 4800 zł, a przy nas jest przedszkole, gdzie czesne wynosi 600 zł za samą opiekę, więc nawet bez wakacji 6000 zł trzeba na rok wybulić. W szkole mojego męża trzeba płacić za jeden miesiąc wakacji, a życzą sobie 800 zł za miesiąc. :szok:
i teraz rząda żeby oni zapłacili za jej nocleg i jasno mi powiedziała że ona napewno nie zapłaci:no:
O, ludzie! Jaka wariatka :szok::wściekła/y:

Anetasa ups to nie fajnie.A rozmawialas juz z kierowniczka?
Oczywiście ze do niej dzwoniłam:tak: ale umyła ręce i powiedziałam zebym dzwoniła do góry bo ona tego rozstrzygać nie będzie:no:

No i Ci glośni goscie ;-) własnie wyjechali i nawet im nic nie powiedziałam:no: szefowa oczywiście nadal nie oddzwoniła:wściekła/y: ale na spokojnie wszystko sobie przemyślałam i stwierdziłam że powiem tej babie że z nimi rozmawiałam i że oni powiedzieli że absolutnie nie zapłacą za nią bo jeśli jej to przeszkadzało to mogła do nich zapukać jeśli jak twierdzi sie bała to mogła w ściane im pukać to by sie uciszyli:sorry2: a oni myśleli że są sami na piętrze:sorry2: dodam że kazali ją przeprosić i tyle mam nadzieję że babsko zapłaci:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
witam!!!

cierpie na brak towarzystwa!!!!!!!!!!!!!:-(:-(:-(:-(:-(:-(
miala nas odzwiedzic koelznaka, ale jej auto odmowilo posluszenstwa:-(:-(. napisalam do drugiej, to akurat Maksio spi, a potem jada do miasta:-(

ja z powodu braku kasy staram sie nie jezdzic czesto i bez potrzeby, wiec jestem zmuszona przesiedziec dzis w domu:-(:-(:-(

juz sie nie moge doczekac, az zaczna nam splwyac pienaidze za jazde P, bo sie psychicznie wykoncz, taka posucha:wściekła/y:

Julitka na dworze, chciala isc sama, wiec sie wcale nie napraszalam:-p:sorry2:

rybka odmrozona, ziemniaki obrane:-)

Na szczesie jutro juz piatek i nie moge doczekac sie poniedzialku. Mam nadzieje,ze S juz pojedzie. Nie zeby bylo tragicznie, nawet nie poklucilismy sie,ale juz na nerwy mi dziala. Wiadomo co za duzo to niezdrowo,a mlody jak bedzie tesknil:sorry2:

no to tak trzymac dalej:tak::tak:
szkoda, ze mialas @, bo bys go konkretniej wykorzystala:-D:-D:-p

Miłego dnia babeczki i proszuę tu dziś do mnie zaglądać:tak:;-):-)

zajrzalam, bo musze poplacic rachunki, anie lubie tego robic:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry