• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

nie zauwazylam jedenj strony:zawstydzona/y:
nie docenilam Was, ze juz zdazylyscie tyle naskrobac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Agulka, a Ty jeszcze spisz? nie zwalnialas sie na dzis:sorry2::-)

A jesli chodzi o usypianie kochanego zwierzaka to ja nie polecam tych wrazen:no:W maju usypialismy kota.Cos strasznego.Ale musielismy bo byl po wypadku samochodowym,strasznie poturbowany,krwawienia wewnetrzne nie mogl sie wysikac i wyproznic bo mial paraliz,zlamany ogon.Trzy dni chodzilam z nim codziennie na oproznianie pecherza pod narkoza ale bylo tylko gorzej.

oj, az boli jak czytam:-(:-(

No i Ci glośni goscie ;-) własnie wyjechali i nawet im nic nie powiedziałam:no: szefowa oczywiście nadal nie oddzwoniła:wściekła/y: ale na spokojnie wszystko sobie przemyślałam i stwierdziłam że powiem tej babie że z nimi rozmawiałam i że oni powiedzieli że absolutnie nie zapłacą za nią bo jeśli jej to przeszkadzało to mogła do nich zapukać jeśli jak twierdzi sie bała to mogła w ściane im pukać to by sie uciszyli:sorry2: a oni myśleli że są sami na piętrze:sorry2: dodam że kazali ją przeprosić i tyle mam nadzieję że babsko zapłaci:baffled:

udalo sie ja przekonac?

reklama
Ten śnieg mnie zaraz wykończy:wściekła/y: odśnieżylm dojście do pensjonatu i poleciałam na zakupy teraz zrobiłam sobie herbatkę żeby się rozgrzać a widzę że zaraz znów by wypadało lecieć z szuflą:wściekła/y:

dobije Cie: sluchalam wlasnie Ekoradia i mowiono, ze dopeiro sie zaczyna:szok::szok:ma byc ten weekend baaardzo obfity w opady a wl;asnie u Was juz sie zaczelo. do nas idzie -oby sie poslizgnelo i nie doszlo;-):-D.
do tego ma byc bardzo silny wiatr, temperatury bliskie zeru, snieg z deszczem

witam!!!

cierpie na brak towarzystwa!!!!!!!!!!!!!:-(:-(:-(:-(:-(:-(
miala nas odzwiedzic koelznaka, ale jej auto odmowilo posluszenstwa:-(:-(. napisalam do drugiej, to akurat Maksio spi, a potem jada do miasta:-(

Julitka na dworze, chciala isc sama, wiec sie wcale nie napraszalam:-p:sorry2:

:baffled:
Zima jest to nikomu dupska sie nie chce z domu ruszyc:tak:
A moja niunka tez w samopas lata po ogrodku i widac ze ma frajde:-) a ja przynajmniej posprzatalam.

Tak uwieżyła w moje zciemniactwo;-) i przedłużyła jeszcze pobyt:tak:
Czyli jednak warto klamac:-D:-p:-D

dobije Cie: sluchalam wlasnie Ekoradia i mowiono, ze dopeiro sie zaczyna:szok::szok:ma byc ten weekend baaardzo obfity w opady a wl;asnie u Was juz sie zaczelo. do nas idzie -oby sie poslizgnelo i nie doszlo;-)
Taaa u nas tez zapowiadali wielkie opady sniegu na weekend i juz dzisiaj patrze w pogode a tam zmiana.

Ufff ogarnelam cala chaupe.Jeszcze tylko kibelki mi zostaly.

Melduje sie po kolejnym odśnieżaniu:wściekła/y: wysypałam kg soli na próg ciekawe na jak długo wystarczy:dry:

dobije Cie: sluchalam wlasnie Ekoradia i mowiono, ze dopeiro sie zaczyna:szok::szok:ma byc ten weekend baaardzo obfity w opady a wl;asnie u Was juz sie zaczelo. do nas idzie -oby sie poslizgnelo i nie doszlo;-):-D.
Nie dobijesz bo od rana na tvn o tym trąbili :wściekła/y: i przyznam że już mam lęki na myśl o powrocie do domu:sorry2:

Czyli jednak warto klamac:-D:-p:-D

Ale tylko dla celów wyższych;-):-D

Zapomnialam napisac ze jak zmienialam posciel u Fabusia to znalazlam pieska z ktorym spi juz 8 lat.I juz zaczyna sie troche tego wstydzic wiec chowa.Jak czasami Angelka go znajdzie i zabierze to udaje twardziela ale w oczach ma smutek wiec jak ona usnie to zawsze jej zabieram i ukladam kolo Fabianka:-)

Mala chodzi i w kolko powtarza Tu jest Anglia:)

Witam
To bardzo częste ze własciciele nie chcą uśpić psa chociaż ten sie męczy:-( poprostu przyzwyczajamy siedo zwierzaka i traktujemy go jak członka rodziny więc w tej kwestii przynajmniej w moim odczuciu to potroche tak jak podjęcie decyzji o eutanazjii:sorry2: ja osobiście nie wyobrażam sbie jak to będzie jeśli kiedyś z mojego życia zniknie Mafi:no:
Toteż my szczególnie nie namawiamy też bo i my nie wyobrażamy sobie mieszkania bez Kuby:zawstydzona/y:

u nas jakos 300 sie placi (wyżywienie, rytmika,a angielski nie jestem pewna,ale chyba tez w tym jest)
U nas też cos koło tego-nie długo mam nadziejebedę znała juz konkretne kwoty

Gagulec z mieszkaniem nadal kaszana, szkoda. A jak Damian odstawil sie od cyca?? Co za piecyk/kominek macie sprytny?
Odstawienie Damiana od cyca mnie zupełnie zaskoczyło i odbyło sie prawie bezboleśnie- był akurat M wiec Młody zasypiałz tata, po dwóch czy trzech wieczorach położyłam sie obok ja wiec był płacz bo nie pozwoliłam na cycanie tylko na przytulanie do cycusia- i tak dwie nocki i od tamtej pory uwierzcie mi spokój :szok: Robił cwaniak mały jeszcze podchody ale zawsze sie kończyło jego fiaskiem wiec spasował sobie:cool2: I zeby Was nie skłamać całe odstawianie zajęło nam ....- tydzień czasu :szok::szok::szok: Teraz za to przytula sie do cycusia, całuje go, zasypia na nim i często musi mieć rękę na piersi.
Justyna ten kominek- koza to u szwagierki- my takich przestrzeni nie mamy niestety:zawstydzona/y: I sprytniutka sprawa bo chwila moment z niedużym nakładem drewnianym jest ciepluśko aż miło.
Niech nawet liczą sobie za te wakacje, 400 zł x 12 to 4800 zł, a przy nas jest przedszkole, gdzie czesne wynosi 600 zł za samą opiekę, więc nawet bez wakacji 6000 zł trzeba na rok wybulić. W szkole mojego męża trzeba płacić za jeden miesiąc wakacji, a życzą sobie 800 zł za miesiąc. :szok:
O, ludzie! Jaka wariatka :szok::wściekła/y:
O matko jakie ceny :szok::szok::szok::szok:

Dobry bajer to połowa sukcesu.

No tak moje pachole śpi, mnie przydałoby sie wypełznac z domu a muszęczekać na ciag dalszy wojowania ze Spółdzielnia Mieszkaniowa- wiecie w tym tygodniu jestem tam stałym gosciem i spokojnie mogę podpisywać codzienna listę obecności:cool:

Witam. Ja nie potowarzyszę Wam i dziś, bo niedługo jedziemy zapisać Maćka do przedszkola, a potem do moich rodziców, więc będziemy wieczorem i dopiero jak Maćka spać położymy to do Was dołączę. :tak::-)
my tez dziś bylismy:tak:
Niech nawet liczą sobie za te wakacje, 400 zł x 12 to 4800 zł, a przy nas jest przedszkole, gdzie czesne wynosi 600 zł za samą opiekę, więc nawet bez wakacji 6000 zł trzeba na rok wybulić. W szkole mojego męża trzeba płacić za jeden miesiąc wakacji, a życzą sobie 800 zł za miesiąc. :szok:
O, ludzie! Jaka wariatka :szok::wściekła/y:
o Bosze... jak pisze Justyna:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: to j a już załamana jestem bo w tym przedszklou co dzis bylismy 160+wyzywienie + zajęcia dodatkowe i ja jestem w szoku:szok:........................ no nic tylko sniegi stopnieją to ja muszę do roboty sie szykować , chociażby ten śnieg na ulicy zgarniać:sorry2:
nie zauwazylam jedenj strony:zawstydzona/y:
nie docenilam Was, ze juz zdazylyscie tyle naskrobac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Agulka, a Ty jeszcze spisz? nie zwalnialas sie na dzis:sorry2::-)

Sorki siostro, że nie zameldowałam:cool2: ale o 9 rano juz w Sz-ku byliśmy, w związku z tym przedszkolem i innymi sprawami, które oczywiście nie załatwiłam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Brak czasu....... ale przynajmniej J okulary wybrał:tak:

oj, az boli jak czytam:-(:-(

udalo sie ja przekonac?

Ten śnieg mnie zaraz wykończy:wściekła/y: odśnieżylm dojście do pensjonatu i poleciałam na zakupy teraz zrobiłam sobie herbatkę żeby się rozgrzać a widzę że zaraz znów by wypadało lecieć z szuflą:wściekła/y:

dobra ściema nigdy nie jest zła:-D
Zapomnialam napisac ze jak zmienialam posciel u Fabusia to znalazlam pieska z ktorym spi juz 8 lat.I juz zaczyna sie troche tego wstydzic wiec chowa.Jak czasami Angelka go znajdzie i zabierze to udaje twardziela ale w oczach ma smutek wiec jak ona usnie to zawsze jej zabieram i ukladam kolo Fabianka:-)

Mala chodzi i w kolko powtarza Tu jest Anglia:)

Maja też już przejęła się swoim DOROSŁYM wiekiem i od dwóch dni próbuje nie spać ze swoja przytulanką................ a jak rano sie obudzi to jest radośc , że da rade bez niej:-)
Witam

Toteż my szczególnie nie namawiamy też bo i my nie wyobrażamy sobie mieszkania bez Kuby:zawstydzona/y:

Odstawienie Damiana od cyca mnie zupełnie zaskoczyło i odbyło sie prawie bezboleśnie- był akurat M wiec Młody zasypiałz tata, po dwóch czy trzech wieczorach położyłam sie obok ja wiec był płacz bo nie pozwoliłam na cycanie tylko na przytulanie do cycusia- i tak dwie nocki i od tamtej pory uwierzcie mi spokój :szok: Robił cwaniak mały jeszcze podchody ale zawsze sie kończyło jego fiaskiem wiec spasował sobie:cool2: I zeby Was nie skłamać całe odstawianie zajęło nam ....- tydzień czasu :szok::szok::szok: Teraz za to przytula sie do cycusia, całuje go, zasypia na nim i często musi mieć rękę na piersi.

jak Adaś :tak::tak::tak:
Justyna ten kominek- koza to u szwagierki- my takich przestrzeni nie mamy niestety:zawstydzona/y: I sprytniutka sprawa bo chwila moment z niedużym nakładem drewnianym jest ciepluśko aż miło.

O matko jakie ceny :szok::szok::szok::szok:

Dobry bajer to połowa sukcesu.

No tak moje pachole śpi, mnie przydałoby sie wypełznac z domu a muszęczekać na ciag dalszy wojowania ze Spółdzielnia Mieszkaniowa- wiecie w tym tygodniu jestem tam stałym gosciem i spokojnie mogę podpisywać codzienna listę obecności:cool:
Gagulec a może zapłaca Ci za to:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry