• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
No to faktycznie za dużo tych niewiadomych:dry: my w sumie już zdecydowaliśmy gdzie chcielibyśmy młodą posłać:tak: pytanie czy ja przyjmą:baffled: choć mam trochę wątpliwości bo to przeszkole jest na drugim końcu miasta a na decyzji zaważyło to że wrazie gdyby M nie mógł młodej odebrać jak ja będę w pracy to babcia będzie miała blisko;-) tylko tak sobie pomyślałam że nie pomyśleliśmy o tym jak znowu ja będę miała daleko:szok:

tak, u mnie to tez jest wazne:tak::tak::tak:

Nie dobijaj mnie proszę bo już jestem przerażona:zawstydzona/y: mam tylko nadzieję że na głównej będzie jako tako w końcu to droga międzynarodowa a z resztą mam nadzieję że jakoś sobie poradze:baffled:

dasz rade:tak::tak::tak: powolutku, powolutku i dojedziesz szczesliwie do domku:-)

przeczytałam wszystkozameldowałam się i zmykam się dalej odwykowac:tak:;-)

do wieczora;-):-D:-D:-D:-D

ja sobie kurze starlam, jutro bedzie mniej do sprztania:-p

chce isc z mala na podworko, zeby przygotowac palenie, doniesc drzewa,,a ten maly galgan nie chce, bo sie bawi moimi gumami do zucia:baffled:

Ja znów po kolejnej turze odśnieżania:wściekła/y: jeszcze przylazł mi synuś szefa z kolegą na bilarda a jak zapytałam czy może by trochę nie pomachali łopatą to mnie wyśmiali:baffled: nie wiem jak dojadę do domu bo ponoć droga już zablokowana:szok::wściekła/y:
U nas nie pada, sniegu 4 cm i temperatura - 7

Odebrałam wyniki Adasia i jest źle......... tzn znów bardzo słabe:wściekła/y::-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Znów to żelazo?

Dalismy ogloszenie do Pałuk, to nasza regionalna gazeta, ze chcemy naroznik sprzedac. Wczoraj wyszlo i nic. Dalismy tez do Anonsów, takie same ogloszenia, dzisiaj wyszly i tez nic. No to dalam na Allegro i mam 1 obserwujacego. Moze sie uda. Mam nadzieje. Powiazalam tez Allegro z NK.

Dalismy ogloszenie do Pałuk, to nasza regionalna gazeta, ze chcemy naroznik sprzedac. Wczoraj wyszlo i nic. Dalismy tez do Anonsów, takie same ogloszenia, dzisiaj wyszly i tez nic. No to dalam na Allegro i mam 1 obserwujacego. Moze sie uda. Mam nadzieje. Powiazalam tez Allegro z NK.
Mam nadzieję że sie uda:tak:

Ja spanikowałam:zawstydzona/y: główna droga jest nie przejezdna więc musiałabym wracać bocznymi wioskami a tam wiadomo co sie dzieje skoro na głównej plógi nie nadążają to czego spodziewać się na bocznych:baffled: powiedziałam M że zostaje na noc w pracy bo zwyczajnie boję sie jechać:zawstydzona/y: w końcu stanęło na tym że M po mnie przyjedzie:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry