monia_l
Wrześniowe mamy'07
przeczytałam wszystkozameldowałam się i zmykam się dalej odwykowacTeż własnie o Moni pomyslałam że chyba zabardzo sie odwykuje skoro nwet sie nie przywitała![]()
;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przeczytałam wszystkozameldowałam się i zmykam się dalej odwykowacTeż własnie o Moni pomyslałam że chyba zabardzo sie odwykuje skoro nwet sie nie przywitała![]()
;-)No to faktycznie za dużo tych niewiadomychmy w sumie już zdecydowaliśmy gdzie chcielibyśmy młodą posłać
pytanie czy ja przyjmą
choć mam trochę wątpliwości bo to przeszkole jest na drugim końcu miasta a na decyzji zaważyło to że wrazie gdyby M nie mógł młodej odebrać jak ja będę w pracy to babcia będzie miała blisko;-) tylko tak sobie pomyślałam że nie pomyśleliśmy o tym jak znowu ja będę miała daleko
![]()

Nie dobijaj mnie proszę bo już jestem przerażonamam tylko nadzieję że na głównej będzie jako tako w końcu to droga międzynarodowa a z resztą mam nadzieję że jakoś sobie poradze
![]()

powolutku, powolutku i dojedziesz szczesliwie do domku:-)przeczytałam wszystkozameldowałam się i zmykam się dalej odwykowac;-)

I kolejne odśnieżanie za mnądasz radepowolutku, powolutku i dojedziesz szczesliwie do domku:-)
pocieszam się tylko że może dzięki temu schudne
a co do powrotu do domu to już nastawiam sie na jakąś godzinkę jazdy
jeszcze przylazł mi synuś szefa z kolegą na bilarda a jak zapytałam czy może by trochę nie pomachali łopatą to mnie wyśmiali
nie wiem jak dojadę do domu bo ponoć droga już zablokowana

Znów to żelazo?U nas nie pada, sniegu 4 cm i temperatura - 7
Odebrałam wyniki Adasia i jest źle......... tzn znów bardzo słabe:-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
Mam nadzieję że sie udaDalismy ogloszenie do Pałuk, to nasza regionalna gazeta, ze chcemy naroznik sprzedac. Wczoraj wyszlo i nic. Dalismy tez do Anonsów, takie same ogloszenia, dzisiaj wyszly i tez nic. No to dalam na Allegro i mam 1 obserwujacego. Moze sie uda. Mam nadzieje. Powiazalam tez Allegro z NK.

główna droga jest nie przejezdna więc musiałabym wracać bocznymi wioskami a tam wiadomo co sie dzieje skoro na głównej plógi nie nadążają to czego spodziewać się na bocznych
powiedziałam M że zostaje na noc w pracy bo zwyczajnie boję sie jechać
w końcu stanęło na tym że M po mnie przyjedzie