• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
U nas niestety coraz bardziej sypie:wściekła/y: zaczyna mnie to przerażać:szok: właśnie dzwoniła moja szefowa że szef przyjechał do domu i że główna droga nadal jest nie przejezdna trzeba jechać bokami:wściekła/y: tym bardziej utwierdzam się że dobrze robie że M po mnie przyjeżdża:tak: choć przyznam że o niego sie też boję:zawstydzona/y: ale on bardziej doświadczony kierowca wiec mam nadzieję że da rade:sorry2:
Agulka ja sie w sumie nie znam ale białe krwinki mi sie niezbyt dobrze kojarzą:baffled: co może być przyczyną takiego stanu?

co prawda sie jeszcze nie orientowalm jak jest u nas, ale obilo mi sie o uszy, ze na wiosne.
ja to juz w ogole nie wiem, co robic z przedszkolem:
1. nie wiem, czy bede miala prace
2. jesli nie ebde miaal, to nie wiem, czy bedziemy miec kase, zeby mala poslac do przedszkola
3. nie weim, do ktorego ja zapisac, bo to zalezy od tego, zebym miala w razie czego blisko ja wozic przy pracy
same niewiadome:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i kolo sie zamyka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Donkat, opisujesz moje wątpliwości

Gagulec to fajnie poszlo z odstawianiem,bo przecież Damian to taki cycuch byl,ze szok no nie?
.
Ja jestem w ogromnym szoku bo spodziewałam sie płaczu, histerii itp zachowań bo właśnie takich cycuch był. Ale najwyraźniej przyszedł i na niego ten właściwy czas i w niego utrafilismy.
Odebrałam wyniki Adasia i jest źle......... tzn znów bardzo słabe:wściekła/y::-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Agulka, współczuję :-(:-(:-(
Wiam się :-)

Z PUP wracam z tarczą :cool2: dostałam ten zasiłek :sorry2: co prawda tylko na pół roku, ale dobre i to.
Kasiu, zawsze parę groszy jest mile widziane
A u nas straszą że w nocy ma napadać pół metra śniegu:szok:[
/QUOTE]
u nas bialusieńo jest od paru dni ale teraz taj jak u Anety, co sie odśnieży chwila i zasypane na nowo. Dzisiaj poszłam do szwagierki i byłam moze niecala godzinke i wychodzę a tu ze 4 cm świeżusiego śnieżku:szok: Teściowa straszy właśnie jakaś mega zimą.

Agulka ja sie w sumie nie znam ale białe krwinki mi sie niezbyt dobrze kojarzą:baffled: co może być przyczyną takiego stanu?
może troche panikuję, ale siedzę w necie już 3 godzine i czytam, i muszę Wam napisac sprostowanie.

Białe krwinki OK.

Średnia objętość krwinek czerwonych NISKA ( Wartość niska świadczy o niedokrwistości mikrocytowej, Jest ona charakterystyczna dla stanu niedoboru żelaza.)

Średnia zawartość hemoglobiny NISKA ( zmniejszenie zawartości hemoglobiny może być spowodowany przez zaburzenia wodno-elektrolitowe typu przewodnienia hipotonicznego i niedokrwistości niedobarwliwe)

Limfocyty ZA WYSOKIE ( Ich liczba wzrasta w takich chorobach, jak krztusiec, chłoniaki, przewlekła białaczka limfatyczna, szpiczak mnogi, odra, świnka, gruźlica, kiła, różyczka, choroby immunologiczne)

Powiedzcie, że panikuję:sorry2: Plisssssssssssss

Ja uciekam już bo mam trochę rzezcy jeszcze do zrobienia i chce jeszcze raz odśnieżyć za nim wyjdę z pracy:wściekła/y: i podobno tak ma sypać do poniedziałku:szok: Także życzę miłej nocki być może zajrzę z domu pod warunkiem że dotrę do niego o rozsądnej porze:dry: trzymajcie kciukasy plis:sorry2:

Ja uciekam już bo mam trochę rzezcy jeszcze do zrobienia i chce jeszcze raz odśnieżyć za nim wyjdę z pracy:wściekła/y: i podobno tak ma sypać do poniedziałku:szok: Także życzę miłej nocki być może zajrzę z domu pod warunkiem że dotrę do niego o rozsądnej porze:dry: trzymajcie kciukasy plis:sorry2:
trzymamy, trzymamy i zamelduj obojętnie o której wrócicie ................. czyli gdzieś za 45min:tak: od godziny 22, Boziu co ja napisałam ..... mniejsza z tym...... przed 23 będziesz w domciu

Agulka przestań grzebać w necie bo niestety w takich wypadkach można dzieki informacjom tam znalezionym sie naprawde rozchorować. Weź wyniki i idź do dobrego lekarza niech je zinterpretuje:tak: poza tym nie zapominaj że różne laboratoria używają różnych odczynników a co za tym idzie przyjmuję rózne wskaźnikie dla tego co jest w normie a co po za nią:tak: dlatego nie panikuj tylko skonsultuj sie z lekarzem. Napewno wszystko będzie dobrze:tak:

reklama
Agulka przestań grzebać w necie bo niestety w takich wypadkach można dzieki informacjom tam znalezionym sie naprawde rozchorować. Weź wyniki i idź do dobrego lekarza niech je zinterpretuje:tak: poza tym nie zapominaj że różne laboratoria używają różnych odczynników a co za tym idzie przyjmuję rózne wskaźnikie dla tego co jest w normie a co po za nią:tak: dlatego nie panikuj tylko skonsultuj sie z lekarzem. Napewno wszystko będzie dobrze:tak:

Agulka i różne są normy dla dzieci i dla dorosłych więc najlepiej będzie jak lekarz obejrzy wyniki :tak:no i bądź dobrej myśli
wyniki są z tego samego laboratorium i normy takie same jak na każdym pprzednim świstku ................. po weekendzie spadamy do lekarza................... a jak nie będę zadowolona z wizyty to prywatnie pojade do tej, która jak tylko spojrzała na małego przed wakacjami od razu stwierdziła anemię:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry