30Agulka
Wrześniowe mamy'07
:-Agulka biale krwinki? Troche niebardzo no nie?
Mamy juz 3 obserwujacych na naroznik:-)
Ja sprzedaję aparat i mam 9 obserwujących a jeden juz zalicytował
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-Agulka biale krwinki? Troche niebardzo no nie?
Mamy juz 3 obserwujacych na naroznik:-)
:-)
zaczyna mnie to przerażać
właśnie dzwoniła moja szefowa że szef przyjechał do domu i że główna droga nadal jest nie przejezdna trzeba jechać bokami
tym bardziej utwierdzam się że dobrze robie że M po mnie przyjeżdża
choć przyznam że o niego sie też boję
ale on bardziej doświadczony kierowca wiec mam nadzieję że da rade
co może być przyczyną takiego stanu?Donkat, opisujesz moje wątpliwościco prawda sie jeszcze nie orientowalm jak jest u nas, ale obilo mi sie o uszy, ze na wiosne.
ja to juz w ogole nie wiem, co robic z przedszkolem:
1. nie wiem, czy bede miala prace
2. jesli nie ebde miaal, to nie wiem, czy bedziemy miec kase, zeby mala poslac do przedszkola
3. nie weim, do ktorego ja zapisac, bo to zalezy od tego, zebym miala w razie czego blisko ja wozic przy pracy
same niewiadomei kolo sie zamyka
![]()
Ja jestem w ogromnym szoku bo spodziewałam sie płaczu, histerii itp zachowań bo właśnie takich cycuch był. Ale najwyraźniej przyszedł i na niego ten właściwy czas i w niego utrafilismy.Gagulec to fajnie poszlo z odstawianiem,bo przecież Damian to taki cycuch byl,ze szok no nie?
.
Odebrałam wyniki Adasia i jest źle......... tzn znów bardzo słabe:-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
Kasiu, zawsze parę groszy jest mile widzianeWiam się :-)
Z PUP wracam z tarcządostałam ten zasiłek
co prawda tylko na pół roku, ale dobre i to.
A u nas straszą że w nocy ma napadać pół metra śniegu[
/QUOTE]
u nas bialusieńo jest od paru dni ale teraz taj jak u Anety, co sie odśnieży chwila i zasypane na nowo. Dzisiaj poszłam do szwagierki i byłam moze niecala godzinke i wychodzę a tu ze 4 cm świeżusiego śnieżkuTeściowa straszy właśnie jakaś mega zimą.
może troche panikuję, ale siedzę w necie już 3 godzine i czytam, i muszę Wam napisac sprostowanie.Agulka ja sie w sumie nie znam ale białe krwinki mi sie niezbyt dobrze kojarząco może być przyczyną takiego stanu?
Plisssssssssssss
i podobno tak ma sypać do poniedziałku
Także życzę miłej nocki być może zajrzę z domu pod warunkiem że dotrę do niego o rozsądnej porze
trzymajcie kciukasy plis
trzymamy, trzymamy i zamelduj obojętnie o której wrócicie ................. czyli gdzieś za 45minJa uciekam już bo mam trochę rzezcy jeszcze do zrobienia i chce jeszcze raz odśnieżyć za nim wyjdę z pracyi podobno tak ma sypać do poniedziałku
Także życzę miłej nocki być może zajrzę z domu pod warunkiem że dotrę do niego o rozsądnej porze
trzymajcie kciukasy plis
![]()
od godziny 22, Boziu co ja napisałam ..... mniejsza z tym...... przed 23 będziesz w domciu
poza tym nie zapominaj że różne laboratoria używają różnych odczynników a co za tym idzie przyjmuję rózne wskaźnikie dla tego co jest w normie a co po za nią
dlatego nie panikuj tylko skonsultuj sie z lekarzem. Napewno wszystko będzie dobrze
Agulka przestań grzebać w necie bo niestety w takich wypadkach można dzieki informacjom tam znalezionym sie naprawde rozchorować. Weź wyniki i idź do dobrego lekarza niech je zinterpretujepoza tym nie zapominaj że różne laboratoria używają różnych odczynników a co za tym idzie przyjmuję rózne wskaźnikie dla tego co jest w normie a co po za nią
dlatego nie panikuj tylko skonsultuj sie z lekarzem. Napewno wszystko będzie dobrze
![]()
wyniki są z tego samego laboratorium i normy takie same jak na każdym pprzednim świstku ................. po weekendzie spadamy do lekarza................... a jak nie będę zadowolona z wizyty to prywatnie pojade do tej, która jak tylko spojrzała na małego przed wakacjami od razu stwierdziła anemięAgulka i różne są normy dla dzieci i dla dorosłych więc najlepiej będzie jak lekarz obejrzy wynikino i bądź dobrej myśli