• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Ksiadz dotarl przed 15, posiedzial 10 minut i poszedl. Mlody taki wtulony siedzial,ze szok,a proboszcz nawet obrazka mu nie zostawil:dry:
Jak od nas sie wyjezdza na glowna to jest pod gorke i sasiad z klatki obok godzine sie meczyl zeby wyjechac tirem z beczka. Akcja ratunkowa byla,bo chlopacy sie zlecieli i zaczeli podsypywac, odkopywac i nic, slizgal sie, nie mogl sie w drapac, dopiero S wygnalam i poradzil zeby jechal w lewo,a nie w prawo,bo lagodniejsza gorka wtedy sie robi i udalo sie. Ale ile musialam sie naprosic tego mojego uparciucha zeby poszedl poradzic. Co mogli pomoc tacy co jezdza osobowka, tym bardziej chlopaczki z marnym doswiadczeniem.

Sypie i sypie i wiatr coraz mocniejszy.

reklama
moje galgany spi:szok::szok::szok:

mielismy jechac ok.16 do Reala, ale P namowil nas przed 15 na drzemke, bo nad ranem wrocil i niedospany jest.
ja zaraz wstalam, a oni jeszcze chrapia:szok::-D-czyli chyba dzis bedzie powtorka z sylwestra, tylko szampana nie mamy:-D:-D:-D:cool:

do tego Reala nie pozwole nam jechac. jest przepotwornie slisko:wściekła/y:to cos zamarzniete pada i cale podworko wyglada jak polane lukrem, taka sie zamarznieta powloka zrobila:wściekła/y: juz sobie wyobrazam co jest an ulicy, skoro na podworku sie slizgam:wściekła/y:

naobieralam marchewki. czesc sie gotuje na jutro do obiadu, a z reszty zrobimy sok.

Donkat mojej gwieździe też się ostatnio coś poprzestawiało i wstaje wcześniej niż do tej pory:wściekła/y: już sama nie wiem jak jej plan dnia zorganizować żeby wszystko grało bo mały wywrotowiec zawsze ma swój własny pomysł na dzień:wściekła/y:

:tak::tak::tak::tak::tak::tak: te gwiazdy podobne sa;-):-D

Witam i ja.

U nas pogoda taka jak u Justyny.
Maja ma chrypkę a Adaś w nocy źle spał przez katar:wściekła/y:............. kurna skąd??????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dzis go nie połozylismy w dzień na drzemkę i teraz prawie usypia, ale z J nie pozwalamy mu się nawet na minutke połozyć:no:. Godzine temu oznajmił, że chce iśc spać:sorry2:........... ale nie ma tak dobrze:-D

a czemu go nie kladliscie?

czy to ma oznaczyć że Cię tu dziś wieczorem nie będzie?:dry:

mnie raczej tez nie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
chce sie nacieszyc mezulkiem:-p

Jak od nas sie wyjezdza na glowna to jest pod gorke i sasiad z klatki obok godzine sie meczyl zeby wyjechac tirem z beczka. Akcja ratunkowa byla,bo chlopacy sie zlecieli i zaczeli podsypywac, odkopywac i nic, slizgal sie, nie mogl sie w drapac, dopiero S wygnalam i poradzil zeby jechal w lewo,a nie w prawo,bo lagodniejsza gorka wtedy sie robi i udalo sie. Ale ile musialam sie naprosic tego mojego uparciucha zeby poszedl poradzic. Co mogli pomoc tacy co jezdza osobowka, tym bardziej chlopaczki z marnym doswiadczeniem.

ale Ty dobra duszyczka jestes:tak::tak:
no to P wczoraj jak wyjezdzal juz po rozladunku an pusto tak sie slizgal, bo nie mieli nic odsniezone, ze w koncu zaladoweali go spowrotem, zawrocil, rolzadowali i jakos inny sposobem wyjechal:baffled:

Przyszłam zobaczyć czy imprezka zaczyna się kręcić a tu widzę organizatorki nawet nie ma:szok: ja czuję się coraz gorzej ale mam nerwa na M i napewno nie odpuszczę tej butelce winka przyszykowanej na dziś:no:;-) ide zaraz kąpać młodą i pewnie gdzieś po 20 wrócę:tak: takze proszę mi tu skład kompletować:-)

Przyszłam zobaczyć czy imprezka zaczyna się kręcić a tu widzę organizatorki nawet nie ma:szok: ja czuję się coraz gorzej ale mam nerwa na M i napewno nie odpuszczę tej butelce winka przyszykowanej na dziś:no:;-) ide zaraz kąpać młodą i pewnie gdzieś po 20 wrócę:tak: takze proszę mi tu skład kompletować:-)

na poczatek widze sie ejszcze zalapie:-)

moi sie kapia. jako, ze dlugo pospali, to sie wszystko przesuwa

No wreszcie jakaś chętna:-) ja właśnie otworzyłam winko i sobie polałam:sorry2: choć jeszcze czeka mnie przeprawa z M który dopiero dotarł do domu:wściekła/y: poszedł właśnie z psem ale nerwa mam na niego niesamowitego:wściekła/y: no i niestety moja królewna pomimo że dziś wcześnie wstała i w dzień nie spała niespecjalnie na śpiącą wygląda:cool:
Wysłałam sms-ka do Nuśki zeby sie tu meldowała;-)
Donkat skoro młoda i tak poszaleje jeszcze to daj jej się nacieszyć tatusiem a Ty posiedź z nami:-) jak mała zaśnie zdązysz nacieszyć się chłopem;-)

Ostatnia edycja:
reklama
No wreszcie jakaś chętna:-) ja właśnie otworzyłam winko i sobie polałam:sorry2: choć jeszcze czeka mnie przeprawa z M który dopiero dotarł do domu:wściekła/y: poszedł właśnie z psem ale nerwa mam na niego niesamowitego:wściekła/y: no i niestety moja królewna pomimo że dziś wcześnie wstała i w dzień nie spała niespecjalnie na śpiącą wygląda:cool:

czyzby chodzilo o......:-(:-(:-(:-(

a Natalka jednym slowem tez chce z nami pobalowac:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry