• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

zamierzam mu powiedzieć że jeśli to się powtórzy to nie ze mną będzie już rozmawiał tylko ze swoją matką bo ja nie potrafię do niego dotrzeć a przed matką on czuje ogromny respekt:sorry2:

ooo popatrz. troche mnie zaskoczylo, za facet dorosly i majacy zone tak sie przejmuje zdaniem mamy, zeby nie powiedziec: boi sie. rzadko sie z tym spotykam.
dobrze, ze cos na niego moze zadzialac

reklama
ooo popatrz. troche mnie zaskoczylo, za facet dorosly i majacy zone tak sie przejmuje zdaniem mamy, zeby nie powiedziec: boi sie. rzadko sie z tym spotykam.
dobrze, ze cos na niego moze zadzialac
To może głupio zabrzmi ale ja bardzo się cieszę że on do tych ewenementów czujących taki respekt przed matką należy:tak::zawstydzona/y: bo na całe szczęście teściowa zawsze murem za mną stoi:tak: i zawsze popiera:tak: pewnie bym się tak nie cieszyła gdyby za mną nie byłą:-p:-D

ja poipijam moje ulubione białe winko:-) i humorek mi się bardzo porawia:-p:zawstydzona/y: a cud mąż teraz zgrywa super tate i robi wszystko zeby mi Tuśka nie przeszkadzała w pisaniu z Wami:tak: naiwniak myśli ze dzięki temu zjebki go ominą:-D

bylam wyjac kluczyki z samochodu, bo P zostawil, ale i tak by nikt go nie urkadl, bo ledwo drzwi otworzylam, takie zamarzniete wszystko:szok::wściekła/y:
a jutro podobniez wcale nie ma byc lepiej:wściekła/y::wściekła/y:

Donkat Ty mnie nie dobijaj u nas prawie cały dzień sypie z lekkimi przerwami a teraz jak zaczęło po 19 to już chyba na dobre do rana będzie sypać:wściekła/y: moja mama twierdzi że takie śniegi jak teraz u nas to pamięta ostatnio w dzieciństwie:szok:
Wezwałam Agulkę ale narazie bez echa

ja poipijam moje ulubione białe winko:-) i humorek mi się bardzo porawia:-p:zawstydzona/y: a cud mąż teraz zgrywa super tate i robi wszystko zeby mi Tuśka nie przeszkadzała w pisaniu z Wami:tak: naiwniak myśli ze dzięki temu zjebki go ominą:-D

niewazne, ze sie zawiedzie, wazne ze masz spokoj:-D:-D:-D:-D:-D

moi juz sie koncza ubierac, chyba beda robic sok

P mowi, ze niunka ziewa, ale ja cos nie wierze w to:sorry2:, chyba ze goraca woda ja tak rozmarzyla

potem bedziemy ogladac film

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry