• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ja narazie podziękuję bo jeszcze mam:tak: ale upomnę się w odpowiednim czasie;-) a i zapomniałam się pochwalić że dziś znalazłam w skrzynce rachunek za prąd:wściekła/y: o tak na miłe rozpoczęcie roku:wściekła/y: ponad 280zł:szok: nie wiem skąd ta kwota nigdy nie płaciliśmy mało ale rachunki były na poziomie 150-180zł a teraz aż tyle:wściekła/y::szok:
Moja mama tez sie skarzyla ze przyszedl jej 2 razy wiekszy rachunek niz zazwyczaj a tyle samo zuzywa.

Ja narazie podziękuję bo jeszcze mam:tak: ale upomnę się w odpowiednim czasie;-) a i zapomniałam się pochwalić że dziś znalazłam w skrzynce rachunek za prąd:wściekła/y: o tak na miłe rozpoczęcie roku:wściekła/y: ponad 280zł:szok: nie wiem skąd ta kwota nigdy nie płaciliśmy mało ale rachunki były na poziomie 150-180zł a teraz aż tyle:wściekła/y::szok:
280 na miesiąc czy za 2 miesiące?

reklama
pytam P: masz ochote na winko?
P: zwariowala baba:szok::-D:-D
no i wez sie tu napij z chlopem:baffled:, Agulka chyba do twojego pojde, skoro tak chetnie polewa:-p:-D:-D:-D:-D

postawilam wiec butelke przed P i mowie, zeby mi nalal, a on: oj, zaczekaj, nie mam czasu:cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry