anetasa
Wrześniowe mamy`07
Trzymam Cię za słowooj zrozumiem zrozumiem:-)![]()

Zachowaj na koniec imprezki wtedy już każdej będzie obojętne co pije;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymam Cię za słowooj zrozumiem zrozumiem:-)![]()

Zachowaj na koniec imprezki wtedy już każdej będzie obojętne co pije;-)

:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-dzachowaj na koniec imprezki wtedy już każdej będzie obojętne co pije;-):-d
Moja mama tez sie skarzyla ze przyszedl jej 2 razy wiekszy rachunek niz zazwyczaj a tyle samo zuzywa.Ja narazie podziękuję bo jeszcze mamale upomnę się w odpowiednim czasie;-) a i zapomniałam się pochwalić że dziś znalazłam w skrzynce rachunek za prąd
o tak na miłe rozpoczęcie roku
ponad 280zł
nie wiem skąd ta kwota nigdy nie płaciliśmy mało ale rachunki były na poziomie 150-180zł a teraz aż tyle
![]()
a czmu mi się to pokazalo a nie usnieszki:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
No własnie to jest najśmieszniejsze że nic w chałupie się nie zmieniło i wszystko działa tak jak działało więc skąd ta różniacMoja mama tez sie skarzyla ze przyszedl jej 2 razy wiekszy rachunek niz zazwyczaj a tyle samo zuzywa.

a czmu mi się to pokazalo a nie usnieszki

280 na miesiąc czy za 2 miesiące?Ja narazie podziękuję bo jeszcze mamale upomnę się w odpowiednim czasie;-) a i zapomniałam się pochwalić że dziś znalazłam w skrzynce rachunek za prąd
o tak na miłe rozpoczęcie roku
ponad 280zł
nie wiem skąd ta kwota nigdy nie płaciliśmy mało ale rachunki były na poziomie 150-180zł a teraz aż tyle
![]()
dzieki kochana , własnie to

wiecie, że nawet wcghodzi a ja nie jestem "lubna" tych trunków