anetasa
Wrześniowe mamy`07
Nie potrafię winka tak jednym chałstem wciągnąćnalej sobie jeszcze jednego i wypij " dućkiem" to Ci wyjdzie z łba![]()
choćbym nie wiem jak się starała ale tamten temat uważam za zamknięty ;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie potrafię winka tak jednym chałstem wciągnąćnalej sobie jeszcze jednego i wypij " dućkiem" to Ci wyjdzie z łba![]()
choćbym nie wiem jak się starała ale tamten temat uważam za zamknięty ;-)to będzie dobre na jutrzejszego kaca;-):-)a moze ktoras chce sok zmarchewki domowej roboty? wlasnie swiezutki SIE robi;-):-)
no nieale u mnie niech nie liczy na ciag dalszy![]()

ciąg dalszy to tylko ze mną

no bo jakies winko wyciągnęłas zamiast coś "szybszego";-)Nie potrafię winka tak jednym chałstem wciągnąćchoćbym nie wiem jak się starała ale tamten temat uważam za zamknięty ;-)

uuuuuuuuuuuuuu gadacie beze mnie:-(Justyna juz kiecke nalozyla, konczy makijaz i zaraz bedzie![]()
Adaśko, ale śpi................ on dziś na obiad wciągnął 3 marchewki starkowane z jabłuszkiema moze ktoras chce sok zmarchewki domowej roboty? wlasnie swiezutki SIE robi;-):-)

czekamy czekamy:-)Justyna juz kiecke nalozyla, konczy makijaz i zaraz bedzie![]()
no moj S tez taki mamusiooo popatrz. troche mnie zaskoczylo, za facet dorosly i majacy zone tak sie przejmuje zdaniem mamy, zeby nie powiedziec: boi sie. rzadko sie z tym spotykam.
dobrze, ze cos na niego moze zadzialac
hehe, glowa pijana, dupa sprzedanaDostałam wezwanie gdy pozbywała się wszelkiego owłosienia;-) .............. teraz małz polewa drinkole , bo ma pewne plany;-)![]()

to ja mowie do S "adwokata bym sobie wypila" i tez o suchym pysku siedzepostawilam wiec butelke przed P i mowie, zeby mi nalal, a on: oj, zaczekaj, nie mam czasu![]()
Tylko o fryzurze odpowiedniej niech nie zapomni;-) w końcu wieczór w takim towarzystwie do czegoś zobowiązuje;-):-)Justyna juz kiecke nalozyla, konczy makijaz i zaraz bedzie![]()
to będzie dobre na jutrzejszego kaca;-):-)

strzał w dychęhehe, glowa pijana, dupa sprzedana![]()
;-):-):-):-):-)