Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale dała dupyTak własnie miałam pisać dała brzydko mówiąc ciałabo zapomniała ze dziś imprezują poza domem w związku z czym jej nie będzie
ale co tam chyba same też damy radę;-):-)
;-)gdzie żona nie może tam teściowa pośle......................Oj będzie miał ciężką przeprawęwtedy było mi znacznie trudniej bo podejrzewałam sama wiesz co;-) teraz wiem że tak nie jest ale mimo to nie pozwolę mu na takie pogrywanie ze mną
co to to nie
ciężko odpokutuje ten dzisiejszy występ artystyczny i zamierzam mu powiedzieć że jeśli to się powtórzy to nie ze mną będzie już rozmawiał tylko ze swoją matką bo ja nie potrafię do niego dotrzeć a przed matką on czuje ogromny respekt
![]()
;-)Dostałam wezwanie gdy pozbywała się wszelkiego owłosienia;-) .............. teraz małz polewa drinkole , bo ma pewne plany;-)Donkat Ty mnie nie dobijaj u nas prawie cały dzień sypie z lekkimi przerwami a teraz jak zaczęło po 19 to już chyba na dobre do rana będzie sypaćmoja mama twierdzi że takie śniegi jak teraz u nas to pamięta ostatnio w dzieciństwie
Wezwałam Agulkę ale narazie bez echa

usnął na golasa
o 19:40, Maja 10 min póxnije poszła lulać i teraz luz bluz

Ty już byłaś sobie dolac a ja tak się przejełam rolą polewcza że nawet nie zdążyłam łyknąc mojego winkaNo ja byłąm sobie dalać a w trakcie wygarnęłam pierwszą część mojego wykładu M![]()

nie widze prooblemu bierz którego chcesz i pijMonia, nawet nie wiesz jak mi sie chce cos kolorowego ze zdjecia, ktore wkleilas
jeszcze nie zdecydowalismy: Rewers albo 500dni milosci. czytalam ostatnio ranking filmow i sie plasowaly na wysokich pozycjach
;-)Święte słowagdzie żona nie może tam teściowa pośle......................;-)
Dostałam wezwanie gdy pozbywała się wszelkiego owłosienia;-) .............. teraz małz polewa drinkole , bo ma pewne plany;-)![]()
polać proszę tej Pani!:-)Monia no coś Ty nie mozesz być poszkodowana polewaj sobie:-) bo jak się będziesz opuszczała to za chwilę mozesz nie zrozumieć w jakim języku do Ciebie przemawiamTy już byłaś sobie dolac a ja tak się przejełam rolą polewcza że nawet nie zdążyłam łyknąc mojego winka
nie widze prooblemu bierz którego chcesz i pij;-)

oj zrozumiem zrozumiem:-)Święte słowapolać proszę tej Pani!:-)
Monia no coś Ty nie mozesz być poszkodowana polewaj sobie:-) bo jak się będziesz opuszczała to za chwilę mozesz nie zrozumieć w jakim języku do Ciebie przemawiam![]()

Ja narazie podziękuję bo jeszcze mamAgulka co Ci polac?;-)
komuś dolac?
ale upomnę się w odpowiednim czasie;-) a i zapomniałam się pochwalić że dziś znalazłam w skrzynce rachunek za prąd
o tak na miłe rozpoczęcie roku
ponad 280zł
nie wiem skąd ta kwota nigdy nie płaciliśmy mało ale rachunki były na poziomie 150-180zł a teraz aż tyle

Święte słowapolać proszę tej Pani!:-)

ja poproszę wódkę Stock!a z Colą............... bo własnie to piję i juz powoli czuję .....................ulalalallalalAgulka co Ci polac?;-)
komuś dolac?