• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia, nawet nie wiesz jak mi sie chce cos kolorowego ze zdjecia, ktore wkleilas:-p:-p:-p:-p

jeszcze nie zdecydowalismy: Rewers albo 500dni milosci. czytalam ostatnio ranking filmow i sie plasowaly na wysokich pozycjach

reklama
Tak własnie miałam pisać dała brzydko mówiąc ciała:cool: bo zapomniała ze dziś imprezują poza domem w związku z czym jej nie będzie:no: ale co tam chyba same też damy radę;-):-)
ale dała dupy:baffled:;-)
Oj będzie miał ciężką przeprawę:wściekła/y: wtedy było mi znacznie trudniej bo podejrzewałam sama wiesz co;-) teraz wiem że tak nie jest ale mimo to nie pozwolę mu na takie pogrywanie ze mną:no: co to to nie:no: ciężko odpokutuje ten dzisiejszy występ artystyczny i zamierzam mu powiedzieć że jeśli to się powtórzy to nie ze mną będzie już rozmawiał tylko ze swoją matką bo ja nie potrafię do niego dotrzeć a przed matką on czuje ogromny respekt:sorry2:
gdzie żona nie może tam teściowa pośle...................... :tak:;-)
Donkat Ty mnie nie dobijaj u nas prawie cały dzień sypie z lekkimi przerwami a teraz jak zaczęło po 19 to już chyba na dobre do rana będzie sypać:wściekła/y: moja mama twierdzi że takie śniegi jak teraz u nas to pamięta ostatnio w dzieciństwie:szok:
Wezwałam Agulkę ale narazie bez echa
Dostałam wezwanie gdy pozbywała się wszelkiego owłosienia;-) .............. teraz małz polewa drinkole , bo ma pewne plany;-):sorry2:

Daonakt odpowiadam na Twoje wczesniejsze pytanie.
Rozbierałam choinke i troche mi zeszło, tym bardziej że igły wbiły sie mocno w wykładzinę i to bardzo dużo, usunąc tego nie mogłam i mi zeszło, a że było juz daleko po 13, więc zdecydowalismy, że Adasia nie połozymy dziś......... nie marudził, ładnie sie bawił, więc.................... Po kapieli włączylam bajeczki i ie zdążył obejrzeć nawet połowy:sorry2: usnął na golasa:-D o 19:40, Maja 10 min póxnije poszła lulać i teraz luz bluz:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

No ja byłąm sobie dalać a w trakcie wygarnęłam pierwszą część mojego wykładu M:tak:
Ty już byłaś sobie dolac a ja tak się przejełam rolą polewcza że nawet nie zdążyłam łyknąc mojego winka:-D:-p
Monia, nawet nie wiesz jak mi sie chce cos kolorowego ze zdjecia, ktore wkleilas:-p:-p:-p:-p

jeszcze nie zdecydowalismy: Rewers albo 500dni milosci. czytalam ostatnio ranking filmow i sie plasowaly na wysokich pozycjach
nie widze prooblemu bierz którego chcesz i pij:tak:;-)

gdzie żona nie może tam teściowa pośle...................... :tak:;-)

Dostałam wezwanie gdy pozbywała się wszelkiego owłosienia;-) .............. teraz małz polewa drinkole , bo ma pewne plany;-):sorry2:
Święte słowa:-Dpolać proszę tej Pani!:-)

Ty już byłaś sobie dolac a ja tak się przejełam rolą polewcza że nawet nie zdążyłam łyknąc mojego winka:-D:-p

nie widze prooblemu bierz którego chcesz i pij:tak:;-)
Monia no coś Ty nie mozesz być poszkodowana polewaj sobie:-) bo jak się będziesz opuszczała to za chwilę mozesz nie zrozumieć w jakim języku do Ciebie przemawiam:-D

Agulka co Ci polac?:confused:;-)
komuś dolac?
Ja narazie podziękuję bo jeszcze mam:tak: ale upomnę się w odpowiednim czasie;-) a i zapomniałam się pochwalić że dziś znalazłam w skrzynce rachunek za prąd:wściekła/y: o tak na miłe rozpoczęcie roku:wściekła/y: ponad 280zł:szok: nie wiem skąd ta kwota nigdy nie płaciliśmy mało ale rachunki były na poziomie 150-180zł a teraz aż tyle:wściekła/y::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry