• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
pytam P: masz ochote na winko?
P: zwariowala baba:szok::-D:-D
no i wez sie tu napij z chlopem:baffled:, Agulka chyba do twojego pojde, skoro tak chetnie polewa:-p:-D:-D:-D:-D

postawilam wiec butelke przed P i mowie, zeby mi nalal, a on: oj, zaczekaj, nie mam czasu:cool:

To zgłoś sie do Moni ona chętnie Ci poleje:tak:

ale czemu piszecie o tak przyziemnych sprawach................. prąd, gaz.................. bleeeeeeeeeeeeeeee
Bo mi ten racunek z łba wyjść nie może:cool:

pytam P: masz ochote na winko?
P: zwariowala baba:szok::-D:-D
no i wez sie tu napij z chlopem:baffled:, Agulka chyba do twojego pojde, skoro tak chetnie polewa:-p:-D:-D:-D:-D

postawilam wiec butelke przed P i mowie, zeby mi nalal, a on: oj, zaczekaj, nie mam czasu:cool:
D właśnie pojechał do sklepu po sok bo ma ochote na drinka więc Donkat zapraszam do nas:tak::cool2:

reklama
widze, ze sie kobietki rozkrecaja, a ja chyba zaraz uciekne:-(:-(:-(

zapomniałam się pochwalić że dziś znalazłam w skrzynce rachunek za prąd:wściekła/y: o tak na miłe rozpoczęcie roku:wściekła/y: ponad 280zł:szok: nie wiem skąd ta kwota nigdy nie płaciliśmy mało ale rachunki były na poziomie 150-180zł a teraz aż tyle:wściekła/y::szok:

mnie tez zszokowal nasz rachunek.
tu nie chodzi chyab o wieksze zuzycie pradu, a o to, z eon ciagle drozeje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Masz racje Agulka zmieniamy temat.O czym chcecie porozmawiac? o duchach,o koncu swiata:sorry2:

nieeee, o czyms milszym

D właśnie pojechał do sklepu po sok bo ma ochote na drinka więc Donkat zapraszam do nas:tak::cool2:

teraz mam tyle propozycji, z esie rozerwie:-D:-D:-D

a moze o sexie:cool2::-p
ale to chyba nie tutaj

oooooo, taaaaaak:-p:-p:-p:-p

on bardzo chętnie polewa;-);-);-);-);-);-)

ale u mnie niech nie liczy na ciag dalszy:cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry