Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
całą noc sypało i sypie nadal
Śniegu już jest tyle że na chodniku równo z ławką
chciałam iść z młodą na sanki dziś ale jak patrze przez okno na górkę to żeby się tam dostać to musiałabym podkopać chyba tunel bo inaczej młoda by brnęła po pas w śniegu
może później starsze dzieciaki tam rozchodzą i będzie jak się dostać;-) oglądałam przed chwilą pogodynke i mówią że do poniedziałku tak ma sypać
pocieszam sie tylko ze ja dopiero we wtorek do pracy może do tego czasu będzie lepiej
miłego dnia dziewczyny!:-)

- *****, kase biora i umieja policzyc, ale odsniezyc to jzu nie ma kto

cos jej znow odbija
No to melduję się cała i zdrowa z domu:-) ale droga koszmarsama bym napewno nie dojechała
![]()

Wczoraj mlodemu powiedzialam "W pokoiku na stoliku..." " Prosze panstwa oto mis..." i "Papuzko, papuzko, powiedz mi cos na uszko...." teraz chodzi za mna i wola zebysmy wierszyki mowili. Nawet babci przez telefon mowil:-)

ja za to coś kiepsko się czuje jak by mnie choróbsko brało
pewnie to efekt wczorajszego latania z łopatą
właśnie popijam teraflu i za chwilkę kładę się do łóżeczka
mam nadzieję że do wieczora mnie nie rozłoży bo imprezki nie mam zamiaru odpuścić
;-):-)
już sama nie wiem jak jej plan dnia zorganizować żeby wszystko grało bo mały wywrotowiec zawsze ma swój własny pomysł na dzień

............. kurna skąd??????

Dzis go nie połozylismy w dzień na drzemkę i teraz prawie usypia, ale z J nie pozwalamy mu się nawet na minutke połozyć
. Godzine temu oznajmił, że chce iśc spać
........... ale nie ma tak dobrze
Witam i ja.
U nas pogoda taka jak u Justyny.
Maja ma chrypkę a Adaś w nocy źle spał przez katar............. kurna skąd??????
Dzis go nie połozylismy w dzień na drzemkę i teraz prawie usypia, ale z J nie pozwalamy mu się nawet na minutke połozyć
. Godzine temu oznajmił, że chce iśc spać
........... ale nie ma tak dobrze
Aneta dobrze, że do domciu dotarłaś spokojnie i że we wtorek dopiero do pracy...........
Ja dziś walczyłam z choinką............... sypała się strasznie a sprzątania po niej tyle, że ledwo odkurzacz chodził.........................
Miłej soboty i niedzieli. Pa