• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

coś mi internet zanika prze tą pogodę:baffled:
Agulka a porównywałaś w necie z normami dla dzieci?
Anteta kciuki zaciśnięte ale w nogach żeby pisac jakos szło;-)Daj znac jak już będziesz w domku:tak:

reklama
Chyba spanikowałam....................... sorki..................... ale już myśłałam, że mojemu malństwu znów coś jest......................... Monia własnie teraz znalazłm stronę wyników dla dzici i wygląda to lepiej niż głupia sobie do głowy nabiłam. Tak czy siak lekarz nas czeka i już

Witam się o poranku:-) oczywiście z kawką;-) U nas śnieżna kraina:szok: całą noc sypało i sypie nadal:wściekła/y: Śniegu już jest tyle że na chodniku równo z ławką:szok: chciałam iść z młodą na sanki dziś ale jak patrze przez okno na górkę to żeby się tam dostać to musiałabym podkopać chyba tunel bo inaczej młoda by brnęła po pas w śniegu:szok: może później starsze dzieciaki tam rozchodzą i będzie jak się dostać;-) oglądałam przed chwilą pogodynke i mówią że do poniedziałku tak ma sypać:wściekła/y: pocieszam sie tylko ze ja dopiero we wtorek do pracy może do tego czasu będzie lepiej:sorry2: miłego dnia dziewczyny!:-)

U nas tez sypie. Niby taki drobny,ale do tego mocno wieje i zaspy sa,ze szok. Nadal czekamy za ksiedzem. Chodzi stary proboszcz. W przeszlo godzine zrobil 3 rodziny,a chodzi od 9. Moze na kolacje do nas wejdzie:baffled:
Wczoraj mlodemu powiedzialam "W pokoiku na stoliku..." " Prosze panstwa oto mis..." i "Papuzko, papuzko, powiedz mi cos na uszko...." teraz chodzi za mna i wola zebysmy wierszyki mowili. Nawet babci przez telefon mowil:-)

witam!!!!\

kurde, ale niemilo na dworze-bbbrrrr!!!!!!!!!!!!: wieje i sypie takim zmarznietym deszczem ze sniegiem, takie paskudne male kuleczki, ktore od razu przymarazaja:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

P wrocil na 5 rano, a najbardziej mial problemy z wjazdme na parking:wściekła/y::wściekła/y:- *****, kase biora i umieja policzyc, ale odsniezyc to jzu nie ma kto:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zupka gotowa. czekam an odkurzanie. potem czeka mnie robienie faktur

niunka obudzila sie znow ok.5rano i byla wyspana:szok::szok:cos jej znow odbija:sorry2:

No to melduję się cała i zdrowa z domu:-) ale droga koszmar:wściekła/y: sama bym napewno nie dojechała:no:

uuuffffff:tak:

Wczoraj mlodemu powiedzialam "W pokoiku na stoliku..." " Prosze panstwa oto mis..." i "Papuzko, papuzko, powiedz mi cos na uszko...." teraz chodzi za mna i wola zebysmy wierszyki mowili. Nawet babci przez telefon mowil:-)

to ulubione wierszyki Julitki. zna je juz na pamiec, ale opowiada w tempie ekspresowym:-D:-D

My już po śniegowych szaleństwach:-) młoda zachwycona w większe od siebie zaspy chciała wchodzić:-D ja za to coś kiepsko się czuje jak by mnie choróbsko brało:dry: pewnie to efekt wczorajszego latania z łopatą:wściekła/y: właśnie popijam teraflu i za chwilkę kładę się do łóżeczka:tak: mam nadzieję że do wieczora mnie nie rozłoży bo imprezki nie mam zamiaru odpuścić:no:;-):-)
Donkat mojej gwieździe też się ostatnio coś poprzestawiało i wstaje wcześniej niż do tej pory:wściekła/y: już sama nie wiem jak jej plan dnia zorganizować żeby wszystko grało bo mały wywrotowiec zawsze ma swój własny pomysł na dzień:wściekła/y:
Justyna i co doatrł ksiądz wreszcie?U nas jak chodzą to 5 minut i już go nie ma:szok:

Witam i ja.

U nas pogoda taka jak u Justyny.
Maja ma chrypkę a Adaś w nocy źle spał przez katar:wściekła/y:............. kurna skąd??????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dzis go nie połozylismy w dzień na drzemkę i teraz prawie usypia, ale z J nie pozwalamy mu się nawet na minutke połozyć:no:. Godzine temu oznajmił, że chce iśc spać:sorry2:........... ale nie ma tak dobrze:-D

Aneta dobrze, że do domciu dotarłaś spokojnie i że we wtorek dopiero do pracy...........

Ja dziś walczyłam z choinką............... sypała się strasznie a sprzątania po niej tyle, że ledwo odkurzacz chodził.........................

Miłej soboty i niedzieli. Pa

reklama
Witam i ja.

U nas pogoda taka jak u Justyny.
Maja ma chrypkę a Adaś w nocy źle spał przez katar:wściekła/y:............. kurna skąd??????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dzis go nie połozylismy w dzień na drzemkę i teraz prawie usypia, ale z J nie pozwalamy mu się nawet na minutke połozyć:no:. Godzine temu oznajmił, że chce iśc spać:sorry2:........... ale nie ma tak dobrze:-D

Aneta dobrze, że do domciu dotarłaś spokojnie i że we wtorek dopiero do pracy...........

Ja dziś walczyłam z choinką............... sypała się strasznie a sprzątania po niej tyle, że ledwo odkurzacz chodził.........................

Miłej soboty i niedzieli. Pa

czy to ma oznaczyć że Cię tu dziś wieczorem nie będzie?:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry