• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Wiam się :-)

No na dworze robi się bardzo zimowo!!! Już odwykliśmy od takiej pogody. Kiedyś była to norma, że w styczniu jest zima na 102 a nawet na 104. Czytałam na Onecie komentarze do artykułu o zimowym ataku wiekszość śmiała sie, że w styczniu spodziewalibysmy się lata a nie śniegu.

Z PUP wracam z tarczą :cool2: dostałam ten zasiłek :sorry2: co prawda tylko na pół roku, ale dobre i to.

Kasia fajnie,ze Ci przyznali, zawsze dodatkowy grosz. A moze u Was jest tylko na pol roku zasilek,a nie na rok? Bo to jest uzaleznione od wielkosci bezrobocia na danym terenie.
Aneta madra decyzja. Na bocznych to podejzewam,ze kaszana totalna.

U nas nie pada, sniegu 4 cm i temperatura - 7

Odebrałam wyniki Adasia i jest źle......... tzn znów bardzo słabe:wściekła/y::-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Biedny Adas :-(

Wiam się :-)

No na dworze robi się bardzo zimowo!!! Już odwykliśmy od takiej pogody. Kiedyś była to norma, że w styczniu jest zima na 102 a nawet na 104. Czytałam na Onecie komentarze do artykułu o zimowym ataku wiekszość śmiała sie, że w styczniu spodziewalibysmy się lata a nie śniegu.

Z PUP wracam z tarczą :cool2: dostałam ten zasiłek :sorry2: co prawda tylko na pół roku, ale dobre i to.
No pewnie ze dobre i to:tak:

Kasia dobre i pół roku lepszy rydz niż nic;-)
A u nas straszą że w nocy ma napadać pół metra śniegu:szok:
To caly czas tak chochluje?:szok:

To branie zelaza nic nie pomoglo?

Ja znów po kolejnej turze odśnieżania:wściekła/y: jeszcze przylazł mi synuś szefa z kolegą na bilarda a jak zapytałam czy może by trochę nie pomachali łopatą to mnie wyśmiali:baffled: nie wiem jak dojadę do domu bo ponoć droga już zablokowana:szok::wściekła/y:

Znów to żelazo?

:-(:-(:-(:-(a żelazo jeszcze mu dawałaś?

Aneta dobrze że M po Ciebie przyjedzie:tak:

witam wieczorkowo:tak:Mateusz już śpi więc mam czas wolny :-)

Żelazo jest na granicy normy, ale martwia mnie czerwone i białe krwinki............... bo mimo brania żelaza ich poziom sie nie zmienił. Jest za duzo białaych a za mało czerwonych.
Monia żelazo przestalismy brać jak wyniki były super...........

Kasia dobre i pół roku lepszy rydz niż nic;-)
A u nas straszą że w nocy ma napadać pół metra śniegu:szok:[
/QUOTE]

Kasia dobre te pół roku a co z tą nową pracą ?

Aneta nie zazdroszczę , tzn trochę zazdroszczę zimy bo u nas nigdy takiej nie było. dobrze, że małż przyjeżdza po Ciebie:tak:

Maluchy spią, dziś bez dobranocki i bez czytania bajek.................... nie zasłużyli sobie, łobuzy:no::no::no::no:................ określe to jedym małym zdaniem-------Zrobili powódź w łazience:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Maluchy spią, dziś bez dobranocki i bez czytania bajek.................... nie zasłużyli sobie, łobuzy:no::no::no::no:................ określe to jedym małym zdaniem-------Zrobili powódź w łazience:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
skąd ja to znam:sorry2::dry:
:szok::szok:u nas też przez większośc dnia sypało ale jak narazie spokój
za szybko napisałam że spokój bo jednak nadal sypie i podobno bardzo dużo wypadków jest a pługi nie odśnieżają:wściekła/y::no:
Mamy juz 3 obserwujacych na naroznik:-)
super może zalicytują:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry