anetasa
Wrześniowe mamy`07
Moja mama do niej przyjdzie zreszta moi rodzice są tak samo obsrani jak ja i wolą żebym nie jechałaA kto z Tuśką w tym czasie zostanie?
tato nawet zaproponował M samochód że mu da byle bym sama nie jechała
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja mama do niej przyjdzie zreszta moi rodzice są tak samo obsrani jak ja i wolą żebym nie jechałaA kto z Tuśką w tym czasie zostanie?
tato nawet zaproponował M samochód że mu da byle bym sama nie jechała
dostałam ten zasiłek
co prawda tylko na pół roku, ale dobre i to.:-U nas nie pada, sniegu 4 cm i temperatura - 7
Odebrałam wyniki Adasia i jest źle......... tzn znów bardzo słabe:-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(

Mateusz już śpi więc mam czas wolny :-)Biedny Adas :-(U nas nie pada, sniegu 4 cm i temperatura - 7
Odebrałam wyniki Adasia i jest źle......... tzn znów bardzo słabe:-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-(
No pewnie ze dobre i toWiam się :-)
No na dworze robi się bardzo zimowo!!! Już odwykliśmy od takiej pogody. Kiedyś była to norma, że w styczniu jest zima na 102 a nawet na 104. Czytałam na Onecie komentarze do artykułu o zimowym ataku wiekszość śmiała sie, że w styczniu spodziewalibysmy się lata a nie śniegu.
Z PUP wracam z tarcządostałam ten zasiłek
co prawda tylko na pół roku, ale dobre i to.

To caly czas tak chochluje?Kasia dobre i pół roku lepszy rydz niż nic;-)
A u nas straszą że w nocy ma napadać pół metra śniegu![]()

To branie zelaza nic nie pomoglo?
Ja znów po kolejnej turze odśnieżaniajeszcze przylazł mi synuś szefa z kolegą na bilarda a jak zapytałam czy może by trochę nie pomachali łopatą to mnie wyśmiali
nie wiem jak dojadę do domu bo ponoć droga już zablokowana
Znów to żelazo?
:--
-
-(a żelazo jeszcze mu dawałaś?
Aneta dobrze że M po Ciebie przyjedzie
witam wieczorkowoMateusz już śpi więc mam czas wolny :-)
Kasia dobre i pół roku lepszy rydz niż nic;-)
A u nas straszą że w nocy ma napadać pół metra śniegu[
/QUOTE]
Kasia dobre te pół roku a co z tą nową pracą ?
Aneta nie zazdroszczę , tzn trochę zazdroszczę zimy bo u nas nigdy takiej nie było. dobrze, że małż przyjeżdza po Ciebie
Maluchy spią, dziś bez dobranocki i bez czytania bajek.................... nie zasłużyli sobie, łobuzy................ określe to jedym małym zdaniem-------Zrobili powódź w łazience
![]()
Kasia dobre i pół roku lepszy rydz niż nic;-)
A u nas straszą że w nocy ma napadać pół metra śniegu![]()

u nas też przez większośc dnia sypało ale jak narazie spokójskąd ja to znamMaluchy spią, dziś bez dobranocki i bez czytania bajek.................... nie zasłużyli sobie, łobuzy................ określe to jedym małym zdaniem-------Zrobili powódź w łazience
![]()

za szybko napisałam że spokój bo jednak nadal sypie i podobno bardzo dużo wypadków jest a pługi nie odśnieżająu nas też przez większośc dnia sypało ale jak narazie spokój

super może zalicytująMamy juz 3 obserwujacych na naroznik:-)