• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

widac, ze leniuch, bo sie rwie do odgarniania jak sniegu nie ebdzie;-):-D:-D:-D
:-p:-p:-p:-p:-p:-(:-(:-(:-(:-(:-( chodziło mi bardziej o to że za kilka tygodni, własnie jak juz tego cholernego sniegu i brzydkiej pogody nie bedzie, bo ona doprowadza mnie do szału , depresji i w takim stanie to roboty lepiej nie szuakć:cool:
Ale oferty teraz przeglądam i jak sie trafii coś to.............................

reklama
Agulka no to tylko powodzenia życzyć w poszukiwaniu pracy:-)
Juz zapisujecie dzieci do przedszkola?U nas podobno od marca dopiero są zapisy:dry: ale chyba się przejdę i popytam konkretnie:baffled:

Ale oferty teraz przeglądam i jak sie trafii coś to.............................

zycze Ci z calego serca, bo mnie od pol roku sie trafic nie moze:-(:-(:-(:-(:-(

Juz zapisujecie dzieci do przedszkola?U nas podobno od marca dopiero są zapisy:dry: ale chyba się przejdę i popytam konkretnie:baffled:

ja wlasnie tez w szoku jestem jak czytam o Waszych zapisach.
co prawda sie jeszcze nie orientowalm jak jest u nas, ale obilo mi sie o uszy, ze na wiosne.
ja to juz w ogole nie wiem, co robic z przedszkolem:
1. nie wiem, czy bede miala prace
2. jesli nie ebde miaal, to nie wiem, czy bedziemy miec kase, zeby mala poslac do przedszkola
3. nie weim, do ktorego ja zapisac, bo to zalezy od tego, zebym miala w razie czego blisko ja wozic przy pracy
same niewiadome:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i kolo sie zamyka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Niech nawet liczą sobie za te wakacje, 400 zł x 12 to 4800 zł, a przy nas jest przedszkole, gdzie czesne wynosi 600 zł za samą opiekę, więc nawet bez wakacji 6000 zł trzeba na rok wybulić. W szkole mojego męża trzeba płacić za jeden miesiąc wakacji, a życzą sobie 800 zł za miesiąc. :szok:
O, ludzie! Jaka wariatka :szok::wściekła/y:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:okropne ceny:szok::szok::szok:
Zapomnialam napisac ze jak zmienialam posciel u Fabusia to znalazlam pieska z ktorym spi juz 8 lat.I juz zaczyna sie troche tego wstydzic wiec chowa.Jak czasami Angelka go znajdzie i zabierze to udaje twardziela ale w oczach ma smutek wiec jak ona usnie to zawsze jej zabieram i ukladam kolo Fabianka:-)

Mala chodzi i w kolko powtarza Tu jest Anglia:)
Ola też śpi ze swoim ulubionym misiem :tak:
u nas juz pada:szok::szok::szok:

Monia, Ty sie chyba zakelilas jednak plasterkiem, bo Cie nie ma;-):-D:-D:-D:-D:-D
nie zakleiłam :-Dbyła rano zawieźc Olę do babci troszkę tam posiedziałam no i jestem:-)drogi tragiczne :wściekła/y:Aneta współczuję Ci wieczorem powrotu do domu:sorry2:

Normalnie Grenladia sie u nas robi:szok: tylko temperatura jeszcze w miarę możliwa:tak: ledwo skończyłąm odśnieżać weszłam do środka pogadałam z szefem bo akurat zadzwonił i zrobiłam sobie kawe a na progu spowrotem 5cm leży:szok::wściekła/y: pocieszam sie tylko ze może mi trochę ruchu nie zaszkodzi:-D a na poważnie to już naprawde mam lęki do drogi powrotnej do domu:zawstydzona/y:

u nas juz pada:szok::szok::szok:

Monia, Ty sie chyba zakelilas jednak plasterkiem, bo Cie nie ma;-):-D:-D:-D:-D:-D

Też własnie o Moni pomyslałam że chyba zabardzo sie odwykuje skoro nwet sie nie przywitała:dry:

zycze Ci z calego serca, bo mnie od pol roku sie trafic nie moze:-(:-(:-(:-(:-(

ja wlasnie tez w szoku jestem jak czytam o Waszych zapisach.
co prawda sie jeszcze nie orientowalm jak jest u nas, ale obilo mi sie o uszy, ze na wiosne.
ja to juz w ogole nie wiem, co robic z przedszkolem:
1. nie wiem, czy bede miala prace
2. jesli nie ebde miaal, to nie wiem, czy bedziemy miec kase, zeby mala poslac do przedszkola
3. nie weim, do ktorego ja zapisac, bo to zalezy od tego, zebym miala w razie czego blisko ja wozic przy pracy
same niewiadome:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i kolo sie zamyka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No to faktycznie za dużo tych niewiadomych:dry: my w sumie już zdecydowaliśmy gdzie chcielibyśmy młodą posłać:tak: pytanie czy ja przyjmą:baffled: choć mam trochę wątpliwości bo to przeszkole jest na drugim końcu miasta a na decyzji zaważyło to że wrazie gdyby M nie mógł młodej odebrać jak ja będę w pracy to babcia będzie miała blisko;-) tylko tak sobie pomyślałam że nie pomyśleliśmy o tym jak znowu ja będę miała daleko:szok:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok:okropne ceny:szok::szok::szok:

Ola też śpi ze swoim ulubionym misiem :tak:

nie zakleiłam :-Dbyła rano zawieźc Olę do babci troszkę tam posiedziałam no i jestem:-)drogi tragiczne :wściekła/y:Aneta współczuję Ci wieczorem powrotu do domu:sorry2:
Nie dobijaj mnie proszę bo już jestem przerażona:zawstydzona/y: mam tylko nadzieję że na głównej będzie jako tako w końcu to droga międzynarodowa a z resztą mam nadzieję że jakoś sobie poradze:baffled:

reklama
S spi na podlodze. Mlody wyczail,ze bombki i szyszki na choince sa czekoladowe wiec rzadzi.

Gagulec to fajnie poszlo z odstawianiem,bo przecież Damian to taki cycuch byl,ze szok no nie?

U nas nie pada. Wczoraj popruszylo i koniec,ale jakies zamiecie maja byc to moze i do nas zawitaja. Ogolnie u nas zimno,bo wczoraja bylo -7 i bylismy na dworze,a dzisiaj chyba ze 3 na - i S jak wyszedl z mlodym tak po 15 minutach wrocili,bo wiatr bardzo zimny jest.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry