30Agulka
Wrześniowe mamy'07
widac, ze leniuch, bo sie rwie do odgarniania jak sniegu nie ebdzie;-)![]()

:-
Ale oferty teraz przeglądam i jak sie trafii coś to.............................
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
widac, ze leniuch, bo sie rwie do odgarniania jak sniegu nie ebdzie;-)![]()

:-
U nas też tak było, ale po waszych zapisach i ja muszę ruszyć w wywiad.Juz zapisujecie dzieci do przedszkola?U nas podobno od marca dopiero są zapisyale chyba się przejdę i popytam konkretnie
![]()
u nas tez w kwietniu, a w Sz-ku juz terazAgulka no to tylko powodzenia życzyć w poszukiwaniu pracy:-)
Juz zapisujecie dzieci do przedszkola?U nas podobno od marca dopiero są zapisyale chyba się przejdę i popytam konkretnie
![]()

Ale oferty teraz przeglądam i jak sie trafii coś to.............................
Juz zapisujecie dzieci do przedszkola?U nas podobno od marca dopiero są zapisyale chyba się przejdę i popytam konkretnie
![]()

i kolo sie zamyka

Niech nawet liczą sobie za te wakacje, 400 zł x 12 to 4800 zł, a przy nas jest przedszkole, gdzie czesne wynosi 600 zł za samą opiekę, więc nawet bez wakacji 6000 zł trzeba na rok wybulić. W szkole mojego męża trzeba płacić za jeden miesiąc wakacji, a życzą sobie 800 zł za miesiąc.
O, ludzie! Jaka wariatka![]()

okropne ceny

Ola też śpi ze swoim ulubionym misiemZapomnialam napisac ze jak zmienialam posciel u Fabusia to znalazlam pieska z ktorym spi juz 8 lat.I juz zaczyna sie troche tego wstydzic wiec chowa.Jak czasami Angelka go znajdzie i zabierze to udaje twardziela ale w oczach ma smutek wiec jak ona usnie to zawsze jej zabieram i ukladam kolo Fabianka:-)
Mala chodzi i w kolko powtarza Tu jest Anglia![]()

nie zakleiłamu nas juz pada
Monia, Ty sie chyba zakelilas jednak plasterkiem, bo Cie nie ma;-)![]()
była rano zawieźc Olę do babci troszkę tam posiedziałam no i jestem:-)drogi tragiczne
Aneta współczuję Ci wieczorem powrotu do domu
tylko temperatura jeszcze w miarę możliwa
ledwo skończyłąm odśnieżać weszłam do środka pogadałam z szefem bo akurat zadzwonił i zrobiłam sobie kawe a na progu spowrotem 5cm leży
pocieszam sie tylko ze może mi trochę ruchu nie zaszkodzi
a na poważnie to już naprawde mam lęki do drogi powrotnej do domu
u nas juz pada
Monia, Ty sie chyba zakelilas jednak plasterkiem, bo Cie nie ma;-)![]()

No to faktycznie za dużo tych niewiadomychzycze Ci z calego serca, bo mnie od pol roku sie trafic nie moze:--
-
-
-(
ja wlasnie tez w szoku jestem jak czytam o Waszych zapisach.
co prawda sie jeszcze nie orientowalm jak jest u nas, ale obilo mi sie o uszy, ze na wiosne.
ja to juz w ogole nie wiem, co robic z przedszkolem:
1. nie wiem, czy bede miala prace
2. jesli nie ebde miaal, to nie wiem, czy bedziemy miec kase, zeby mala poslac do przedszkola
3. nie weim, do ktorego ja zapisac, bo to zalezy od tego, zebym miala w razie czego blisko ja wozic przy pracy
same niewiadomei kolo sie zamyka
![]()
my w sumie już zdecydowaliśmy gdzie chcielibyśmy młodą posłać
pytanie czy ja przyjmą
choć mam trochę wątpliwości bo to przeszkole jest na drugim końcu miasta a na decyzji zaważyło to że wrazie gdyby M nie mógł młodej odebrać jak ja będę w pracy to babcia będzie miała blisko;-) tylko tak sobie pomyślałam że nie pomyśleliśmy o tym jak znowu ja będę miała daleko
Nie dobijaj mnie proszę bo już jestem przerażonaokropne ceny
Ola też śpi ze swoim ulubionym misiem
nie zakleiłambyła rano zawieźc Olę do babci troszkę tam posiedziałam no i jestem:-)drogi tragiczne
Aneta współczuję Ci wieczorem powrotu do domu
![]()
mam tylko nadzieję że na głównej będzie jako tako w końcu to droga międzynarodowa a z resztą mam nadzieję że jakoś sobie poradze