• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja wieczorowo ale tylko na chwilkę bo zaraz idę się kompać i pazurki muszę zrobić:tak:

zapomnialam:
sliczna Natalka w podpisie:-):-):-):-):tak:
:-)dziękuję:-) oczywiście w jej imieniu;-)

Mati jeszcze nie będzie szedł do przedszkola:no:
ja też dziś obiad wyjełam z zamrażarki -gołąbki no i mój odwyk komputerowy też dziś nie wyszedł a co tam jeden dzień wolnego może byc;-)

Częściej prosimy takie nieudane odwyki nam fundować;-):-)

ja wlasnie ide myc Julitke.

gralysmy w te spadajce malpki i niunia nawet byla chetna:tak:

Własnie miałam pytać o te małpki jak się sprawdzają:-) bo mi całe popołudnie zleciało na zabawie z Tuśką najpierw robiłyśmy z ciastoliny makaron potem Tuśka go gotowała potem przerwa na ciastolinowe lode a następnie pieczenie ciastolinowych ciastek:-D później rysowałyśmy i malowałyśmy a na koniec budowałyśmy z klocków:-) i tak pomyślałam o tej grze że może to by dla nas stanowiło kolejną rozrywkę;-)

A moje maleństwo juz lula- kolejny dzień bez drzemki i mały pada jak stonka:sorry2:- dzisiaj troszkę marudził, żebym sie położyła obok ale sen był silniejszy.
Mój ambitny plan na dzień dzisiejszy zrealizowany w połowie, tzn. byłam tam gdzie planowałam ale nic konkretnego nie pozałatwiałam:zawstydzona/y:. Poza tym czekałam pół dnia aż jakiś przedstawiciel ze spółdzielni Mieszkaniowej przyjdzie założyć nową plombę na licznik na wode i oczywiście nikt sie nie zjawił:wściekła/y: jutro jak pójdę to faceta rozniosę bo juz dzisiaj miałam z nim spięcie i teraz nie podaruję.:no::no:
No i dzisiaj w końcu doprowadziłam do finiszu sprawę z mieszkankiem- niestety nie po mojej myśli- obecni lokatorzy przedłużyli umowę do marca a co dalej nie wiadomo:-(
O kurcze szkoda że z mieszkankiem nie wypaliło narazie:wściekła/y:ale może dobrze teściowa do marca może wydobrzeje i akurat z czystym sumieniem będziecie mogli się wyprowadzić:tak: a chwasta nie chce mi się komentować:wściekła/y:

reklama
oooooooooooooooo, niezle. ale to chyba nie ejst program an zywo? chyba ktos z widowni nagral?

na skuterze tak sie jezdzi:tak: mnie sie czesto mylil hamulec z gazem:szok::baffled:
niby powinnien byc na zywo;-) ale wiesz jak to jest na prawdę................ my myslimy że tak ...... a to juz dawno nagrane:tak:

Jeździłas na skuterze????? Ja jeszcze nie miałam takiej przyjemności:no: ale na ścigaczu albo Harley`u bym sie przejechała, oczywiście jako pasażer

Jeździłas na skuterze????? Ja jeszcze nie miałam takiej przyjemności:no: ale na ścigaczu albo Harley`u bym sie przejechała, oczywiście jako pasażer

:tak::tak::tak::tak::tak:
na brata i Kamilka. u tomka mi sie wlasnie te raczki pomylily i przy zawracaniu zamiast hamowac, to dodalam gazu i wjechaalm w trawe:szok: cos niby pozniej zauwazyl, ale nie dochodzil co i kto:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Kamilek ma taki skuter-scigacz, jesli mozna tak to nazwac. leciutki i szybko sie zbiera. fajnie sie jezdzi, tylko na dluzsza mete, to niewygodnie.

Julitka natomiast ma kolejne marzenie: do przewiezienia sie autobusem i pociagiem doszedl lot samolotem:-D:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry