Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to w przyszłym roku bęziesz musiała już płacic za 2 dzieci? czy w zerówce się już nie płaci?u nas to koszt 200zł m-cznie ( z angielskim i rytmiką) , ale w przyszłym rok będzie więcej bo bedziemy w większym mieście. Chusteczki też trzeba przynosić.
lecę z małym na powietrze, chociaż do sklepu
Kasia to mama nie wytrzymała on ciągle nalega żeby do niego wróciła![]()

Przeczytałam, że Twoja mama ma ciężki charakter i dopisałam swoje 
moja matula również ma ciężkawy charakter i również trudno na dłuższą mete z nia wytrzymać. Ale cóz mój błąd.
My już zaliczyliśmy spacerek i wizyte u babci Oli.
mam nadzieję, że składki były wystarczająco wysokie, abym mogła dostać kuronówke.
Super to przedszkole:-) a zanudzaj sobie dowoli bo jest czego pozazdrościć u nas o takim przedszkolu pomarzyć tylko możnamaja nawet stronke mozecie zobaczyc pare zdjec
Nottingham Nursery - Children's Activities
ale Was zanudzam![]()
a że za darmo to już wogóle jak ja to mówie wybić sobie złotym młoteczkiem z głowy trzeba
już mam dzis dośc dzieci są dzisiaj wyjątkowo niedobre i doprowadzają mnie do szalu w szczególności Ola nie wiem co w nią dziś wstąpiłonajchętniej wyszła bym gdzies i nie wróciła..... psychika mi chyba wysiada
a Ty przy dwójce jak im się włączy marudzenie to już wogóle masz do tego prawo;-)

Dzień dobry
Mam dzisiaj plany na ambitny dzień- ale powoli już zaczyna mnie dopadać leniuszek-śmierdziuszekdlatego zmykam bo sie rozleniwię zbytnio
Miłego dnia
Dankat ja tam juz poswięcona jesteś????? Ksiądz był?
. zlapalam go jak wychodzil od sasiadki
.
J choć w domu jak w domu zawsze znajdzie sie coś do roboty![]()

Co myslicie by w ramach prezentu urodzinowego zabrać moja księzniczke do kina ( jeszcze nigdy nie była na filmie) Ksiniczka i aba
My niedawno wrocilysmy z przedszkola.Angela zadowolona,super miejsce bo tyle przestrzeni do zabawy i nawet maja kwoke z kurczakami na ogrodkuPrzedszkole otworzone dopiero we wrzesniu 2009 wiec wszystko tam nowiusienkie
Bylysmy tylko 2 godz.Bo takie sa procedury wdrazajace.Nastepna wizyta we wtorek i czwartek i tez 2 godz.A pozniej godziny bede dostosowane do mozliwosci dzieci. I jeszcze niespodzianka jest to opiekunka Angelki bedzie pani ktora uczyla Fabiana w zerowce:-)Ale mnie wysciskala na przywitanie.:-)
Na grupe 20 dzieci przypada 2 nauczycielki i 3 studentkia nie zawsze tyle dzieci przychodzi(dzisiaj z 10 naliczylam)
Zostalam przepytana jaka diete ma niunka czy ma alergie jaka pomoc musi miec przy zalatwianiu sie i ogolnie czy ma z czyms problemy.Jesli dziecko ma pieluszke to oni tez zmieniajanie ma problemu tylko rodzic musi podpisac zgode na rozbieranie i ubieranie.

już mam dzis dośc dzieci są dzisiaj wyjątkowo niedobre i doprowadzają mnie do szalu w szczególności Ola nie wiem co w nią dziś wstąpiłonajchętniej wyszła bym gdzies i nie wróciła..... psychika mi chyba wysiada