• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam sie jako pierwsza!!!!!

Nie dostałam odpowiedzi na pytanie o Majandre??? :cool2::-D Co tam słychać bo jak widzę nie ma jej ostatnio.

Monia oj mama ma ciężki charakter :sorry2: i też się niedziwuje, że facet nie wytrzymał :-(.

Co do prezentów dla dziadków to będzie standard tzn jakiś kwiatek i tyle nie ma u Nas w tradycji obdarowywanie się prezentami z tej okazji.

Gabids no to oby do 13-ego!!!!:-)

Witam sie jako pierwsza!!!!!

Nie dostałam odpowiedzi na pytanie o Majandre??? :cool2::-D Co tam słychać bo jak widzę nie ma jej ostatnio.
Witaj. :-)
Sama Ci odpowiem:tak::-D Zapracowana jestem, gdyż zwolnili kierownika i mam więcej godzin przez to. Ale już niedługo, bo jedna dziewczyna wraca z urlopu no i zatrudniamy nową. :-)

Dzień dobry
Mam dzisiaj plany na ambitny dzień- ale powoli już zaczyna mnie dopadać leniuszek-śmierdziuszek:zawstydzona/y: dlatego zmykam bo sie rozleniwię zbytnio
Miłego dnia

Witam się i ja porannie:-) kawkę właśnie skończyłam i zaraz zabieram się za robotę ale po 11 jak mama zabierze młodą to pewnie spowrotem zasiądę do kompka:tak:
tylko ciekawa jestem czy ktos z nią wytrzyma bo ma kobieta swój charakterek i dziwiłam się niekiedy tacie że tyle lat z nia wytrzymał:-D:-D:-D:cool2:

no ja też myślę że na sobotniej impezie będą wszystkie :tak:

Ja też często zastanawiam sie jak tato tyle lat z moją mamą wytrzymuje;-):-D:cool2:

Jestem w szoku:szok: ja będę robiła ten kalendarz u fotografa w polanicy i kosztuje tylko 28zł:tak:

reklama
W końcu ja się witam w południe z kawką za chwilkę, bo juz woda się gotuje.
Młody usypia............. mielismy dzis wybyć z J w czasie pracy do "mista" ale na szczęście zrezygnowałam, bo jak sie okazało miał zapierdziel i czasu brak na "oględziny" sklepowe.

Dankat ja tam juz poswięcona jesteś????? Ksiądz był?
Nie musisz nam podrzucać sniegu bo mamy już AŻ 3 cm, ale kurka wieje jak w kieleckim................
Maja od wczoraj chodzi z chrypką............... oby t sie nie rozwinęło, bo będą nici z Kinderbalu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry