• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

O melduje się wieczorową porą zachwycona że wreszcie jest co poczytać i na co odpisywać:-)

nie mam nic do czytania:-( nie lubie zasypiac bez zmeczenia oczu, wiec musze posiedziec na kompie;-):-)

płakać pewnie żadna z nas z tego powodu nie będzie;-):-)

Gabids, chcialam tylko zauwazyc, ze fajnie ze wrocilas do nas cialem, nie tylko duchem;-):-) i jestes coraz aktywniejsza
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-)

jestem ale nie mam humoru:-(a zepsuła mi go mama bo dzwoniła o 18,20 i tak cos tam pogadała i pytała się co robimy no i ja mówię że jest u mnie koleżanka z dziecmi że siedzimy a ona oburzona że koleżanka o tej porze :szok::wściekła/y:że już jest późno a ja se siedzę z koleżanką:sorry2:że za często do mnie koleżanka przyjeżdża:sorry2:no i się wkurzyłam bo nie wiem o co jej chodzi :confused:przecież nie siedzi ona (koleżanka )codziennie ostatnio była jakoś w listopadzie no i w sumie posiedziała 2,5 godzinki a ona się czepia niewiadomo o co:wściekła/y:a zła jestem i cały czas o tym myślę nie miała się pewnie na kim wyżyc to wyżyła sie na mnie:wściekła/y:
Monia nie łąm się i nie wkurzaj ;-) szkoda nerwów:tak: ja to już przywykłam że moja mama zawsze ma jakieś ale że siedze sobie z koleżanką a jak już ma przyjechać do mnie Marta moja kierowniczka albo ja mam jechać do niej to jest tysiące pomysłów żeby tylko do tego niedopuścić:wściekła/y: bo moja mama i siostra niestey jej nie znoszą )w przeciwieństwie do taty;-)) ale ja już po kilku latach wiem że to czysta zazdrość:tak:

A no i wspomniałam że mam mamie farbować dziś włoski a zapomniałam opowiedzieć resztę:zawstydzona/y: moja mama strasznie sobie żydzi na wszelkiego rodzaju kosmetyki i ogólnie gdyby nie ja i siostra to chyba by mogła robić za zombi:zawstydzona/y: widząc że od jakiegoś czasu ma straszne odrosty i siwe włosy zaproponowałam jej że kupię jej dobrą farbę i zrobie jej włosy na urodziny(miała wczoraj) mama z entuzjazmem to przyjęła:tak: po czym dziś przyszła rano i oświadczyła że ona narazie nigdzie nie chdzi i może tak straszyć dalej:wściekła/y: że szkoda kasy na tą farbę i lepiej jak jej zrobię nią włosy dopiero na Wilkanoc:szok: wkurzyłam się i powiedziałam że nie wiem jak ona może tak na siebie żydzić:sorry2: po czym długo się nad tym zastanawiałam i zadzwoniłam do niej i oświadczyłam ze w zamian za to że od czasu do czasu zajmuje mi się małą ja jej będę kupowała co 1,5 miesiąca farbę i robiła włosy:tak: bo chce mieć ładną mame i bacie dla córci;-) w pdskokach przybiegła się farbować:-D i nawet bardzo ładny taki beżowy blondzik jej wyszedł a i choć się nie spodziewałam to nagle jakiś przełom po mojej deklaracji:szok: babcia sama z siebie oświadczyła że jutro przyjdzie o 11 po Tusie i zabierze ją na spacer i na obiadek do siebie a ja mam czas dla siebie:szok: żebym wiedziała że głupia farba co półtora miesiąca tak na nią zadziała to dawno złożyłabym taką deklaracje:-D

reklama
Monia, a moze mama tak z zazdrosci, ze ona sama siedzi, a Ty masz urozmaicenie?:sorry2:

Tez tak pomyslalam.
sama jest z własnej woli i wyboru:sorry2:bo w sumie mogła byc nadal z Edkiem bo on ciągle chce ale ona chce byc sama bo nikt jej nie mówi co ma robic,czego nie noże itd:sorry2:tak sobie myśle że dobrze że już nie mieszkam z mamą pod jednym dachem bo chyba wiecznie by chodziła zła jak to się mówi czego oczy nie widzą tego sercu nie żal bo wiem że ona wściekała by sie o byle co np że siedze przy komputerze albo że czegoś tam nie zrobiłam

Donkat ja myślałam o kalendarzu ze zdjęciami dzieci na prezent dla babci i dziadka

macie jakies pomysly na prezenty dla babc i dziadkow? w sumie to juz tuz, tuz...:sorry2:

Donkat ja myślałam o kalendarzu ze zdjęciami dzieci na prezent dla babci i dziadka

Dokładnie ja dla obu dziadkó w tym roku planuję zrobić kalendarz ze zdjęciem Tuśki:tak:

Gabids powodzenia jutro w przedszkolu :tak: trzymam kciukasy i mam nadzieję że wszystko będzie ok:tak:

choć się nie spodziewałam to nagle jakiś przełom po mojej deklaracji:szok: babcia sama z siebie oświadczyła że jutro przyjdzie o 11 po Tusie i zabierze ją na spacer i na obiadek do siebie a ja mam czas dla siebie:szok: żebym wiedziała że głupia farba co półtora miesiąca tak na nią zadziała to dawno złożyłabym taką deklaracje:-D

Aneta, a moze mama liczy, ze przy jej wiekszym zaangazowaniu bedzie miala wiecej gratisow od Ciebie:-D:-D

Dokładnie ja dla obu dziadkó w tym roku planuję zrobić kalendarz ze zdjęciem Tuśki:tak:

tak, kalendarz tez juz wrzucilam do zakaldek. oprocz tego kubek z zdjeciem albo akrylowe statuetki.
musze przedyskutowac to z P

a moze ktoras juz korzystala z tych uslug na Allegro i ma do polecenia sprzedawce?:sorry2:

dobra uciekam bo to prasowanie jak mówi Justyna na mnie patrzy:growl:
na mnie tez patrzylo i wzielam sie za nie
Justysia u Nas było dziś z rana -5 więc postanowiłam że nie będziemy kisić się w domu i wyruszyłam do miasta co prawda większą część drogi przejechaliśmy autobusem, ale z te 30 minut mały wybawił się i na sankach i na śniegu. Sypało że hej!!!!:-) Ależ ja kocham taką pogodę!!!!
suma sumarum my tez bylismy na dworze. S sam z siebie powiedzial,ze mam ubrac mlodego i ida troche na spacerek,a pozniej po 15 do 17 lazilismy po komisach. Wypizdzilo mnie,ze szok,a bylam ubrana prawie w barchanowe gacie

jestem ale nie mam humoru:-(a zepsuła mi go mama bo dzwoniła o 18,20 i tak cos tam pogadała i pytała się co robimy no i ja mówię że jest u mnie koleżanka z dziecmi że siedzimy a ona oburzona że koleżanka o tej porze :szok::wściekła/y:że już jest późno a ja se siedzę z koleżanką:sorry2:że za często do mnie koleżanka przyjeżdża:sorry2:no i się wkurzyłam bo nie wiem o co jej chodzi :confused:przecież nie siedzi ona (koleżanka )codziennie ostatnio była jakoś w listopadzie no i w sumie posiedziała 2,5 godzinki a ona się czepia niewiadomo o co:wściekła/y:a zła jestem i cały czas o tym myślę nie miała się pewnie na kim wyżyc to wyżyła sie na mnie:wściekła/y:
troche sie Tobie dziwie,ze przejmujesz sie takimi glupimi docinkami i uwagami mamy. Teksty jak dla malej dziewczynki, w nosie bym to miala:dry:
ja tez o kalendarzu myslalam,ale sama nie wiem,bo nie pasuje mi to dla tesciow

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry