• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Jetem ponownie i ja:-) babcia zabrała Tuśkę po 11 zgodnie z umową a ja zabrałam się za sprzątanie takze podłogi już lśnią;-) i chałupka ogarnięta, sosik dusi się na gazie więc ogólnie mam labe:-) choć w domu jak w domu zawsze znajdzie sie coś do roboty:sorry2:
Agulka kuruj młodą za wzasu bo szkoda by było imprezki:-(

reklama
Agulka mysle ze kino to dobry pomysl.Moje dzieciaki uwielbiaja a jeszcze jak im zafunduje popcorn i picie to juz Heaven:-D

Ale naplodzilyscie od wczoraj wieczorem:szok:Faajnie:-)
My niedawno wrocilysmy z przedszkola.Angela zadowolona,super miejsce bo tyle przestrzeni do zabawy i nawet maja kwoke z kurczakami na ogrodku :tak: Przedszkole otworzone dopiero we wrzesniu 2009 wiec wszystko tam nowiusienkie
Bylysmy tylko 2 godz.Bo takie sa procedury wdrazajace.Nastepna wizyta we wtorek i czwartek i tez 2 godz.A pozniej godziny bede dostosowane do mozliwosci dzieci. I jeszcze niespodzianka jest to opiekunka Angelki bedzie pani ktora uczyla Fabiana w zerowce:-)Ale mnie wysciskala na przywitanie.:-)
Na grupe 20 dzieci przypada 2 nauczycielki i 3 studentki:szok:a nie zawsze tyle dzieci przychodzi(dzisiaj z 10 naliczylam)
Zostalam przepytana jaka diete ma niunka czy ma alergie jaka pomoc musi miec przy zalatwianiu sie i ogolnie czy ma z czyms problemy.Jesli dziecko ma pieluszke to oni tez zmieniaja:tak:nie ma problemu tylko rodzic musi podpisac zgode na rozbieranie i ubieranie.

Ostatnia edycja:
Aneta widzę, że zmieniłas zdjęcie Tuski.................. mała Anetka się do nas usniecha
tatuś by powiedział ze raczej mały Marek się uśmiecha;-)
Gabids właśnie myślałam o Tobie kiedy wpadniesz zdać relacje:tak: super że takie fajne przedszkole Wam się trafiło i że obie jesteście zadowolone:tak: Mam nadzieję że Angelka będzie chętnie uczęszczać na zajęcia:-)

tatuś by powiedział ze raczej mały Marek się uśmiecha;-)
Gabids właśnie myślałam o Tobie kiedy wpadniesz zdać relacje:tak: super że takie fajne przedszkole Wam się trafiło i że obie jesteście zadowolone:tak: Mam nadzieję że Angelka będzie chętnie uczęszczać na zajęcia:-)
tatusiowie tak mają ;-) a niech mu będzie:tak::-D my lepiej wiemy:-)

Gabits
pozazdrościć takiego przedszkola

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry