• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

Monia oddychaj spokojnie,policz do 10:-)
U mnie jest to samo jak dzieciaki sa razem w domu.A nie mysllalas nad przedszkolem dla Oli?czy nadal jest na liscie rezerwowej?
wracam już dużo spokojniejsza:-)Ola po rozmowie już jest grzeczna Mati tez ładnie się bawi więc jest już mi dużo lepiej:tak:
Gabids Ola pójdzie do przedszkola dopiero od września prędzej to nie da rady żeby ją przyjeli:sorry2:

reklama
wracam już dużo spokojniejsza:-)Ola po rozmowie już jest grzeczna Mati tez ładnie się bawi więc jest już mi dużo lepiej:tak:
Gabids Ola pójdzie do przedszkola dopiero od września prędzej to nie da rady żeby ją przyjeli:sorry2:
To w sumie razem z Matim zaczna przedszkole.
Donkat ja dzisiaj tez taka rozbeblana jestem tylko plan minimum wykonalam a na obiad gotowiec(ruskie pierogi)byly.

To w sumie razem z Matim zaczna przedszkole.
Donkat ja dzisiaj tez taka rozbeblana jestem tylko plan minimum wykonalam a na obiad gotowiec(ruskie pierogi)byly.
Mati jeszcze nie będzie szedł do przedszkola:no:
ja też dziś obiad wyjełam z zamrażarki -gołąbki no i mój odwyk komputerowy też dziś nie wyszedł a co tam jeden dzień wolnego może byc;-)

dzieciaczki już w łóżkach D jeszcze nie ma więc mam czas tylko dla siebie:-)
Agulka mi ten pomysł z kinem tez sie podoba Maja napewno będzie zachwycona:tak:

A moje maleństwo juz lula- kolejny dzień bez drzemki i mały pada jak stonka:sorry2:- dzisiaj troszkę marudził, żebym sie położyła obok ale sen był silniejszy.
Mój ambitny plan na dzień dzisiejszy zrealizowany w połowie, tzn. byłam tam gdzie planowałam ale nic konkretnego nie pozałatwiałam:zawstydzona/y:. Poza tym czekałam pół dnia aż jakiś przedstawiciel ze spółdzielni Mieszkaniowej przyjdzie założyć nową plombę na licznik na wode i oczywiście nikt sie nie zjawił:wściekła/y: jutro jak pójdę to faceta rozniosę bo juz dzisiaj miałam z nim spięcie i teraz nie podaruję.:no::no:
No i dzisiaj w końcu doprowadziłam do finiszu sprawę z mieszkankiem- niestety nie po mojej myśli- obecni lokatorzy przedłużyli umowę do marca a co dalej nie wiadomo:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry