Atruviell, a ty czasami wczesniej nie pisalas juz tez, ze mieli wczesniej dostarczyc a nagle sie okazalo ze jakies swieto czy cos i nie moge, czy to ktos inny byl? Bo jesli robia takie cos chamskie po raz drugi, to..to swinie z nich
A tak na powaznie to wiem co to znaczy spac niewygodnie bo wlasnie spie na materacu, ktory lezy na ziemi.
i od dawna, dawna nie mialam wlasnego wygodnego lozka..
Tak czy inaczej rozumiem twoja frustracje. Mi tak zrobila firma kurierska. Zaplacilam, wszystko bylo cacy...az pewnego dnia napisali ze nie wezma mojej paczki z Polski. Myslalam ze sie wsciekne. szczegolnie ze to lozeczko Ola.
No..i tez sie migali..nic nie pisali..a ja konsekwentnie..dzien w dzien.. przez prawie 10 dni... zeby mi oddali kase.. w koncu sie wkurzylam i napisalam do firmy ktora zrealizowala transkacje online.. Ze mnie oszukali, ze wzieli kase i nie chca oddac.. I ze ja rozumiem iz oni nie moga duzo, ale taki klient psuja rowniez im wizerunek

No i dzis... przyszlo mi..ze w ciagu 4 dni bede miala kase

I ze tamci sa zawieszeni, bo ja nie bylam pierwsza osoba

Tylko po moim liscie, odezwalo sie wiecej ( bo przy okazji pisalam na roznych forach polonijnych ze mnie wyrolowali).
Tak wiec jest ok. I jestem z siebie dumna ( albo moze raczej z angielskiego

)
Wiesz
Atru, gdyby to byly jeszcze rzeczy na ktorych nam tak bardzo nie zalezy..to spoko..ale kanapa...i glupia przesylka..to wazne rzeczy sa. Niektorzy nie maja w ogole jakiejs ludzkiej wyobrazni. Tylko kasa, kasa i kasa....
matko,
Grazia, mnie z takim cisnieniem by juz dawno rozdwoili! Przeciez 200/130 to jest cos cholernie powaznego! Ja bym szczerze Ci radzila jak najszybciej zmienic lekarza.
Ty mozesz nie odczuwac bolu, ale to co sie dzieje teraz w twoim organizmie moze miec pozniejsze konsekwencje ( a przynajmniej tak mi tlumaczono) dla dziecka.
Ale mowiac powaznie to jesli zauwazysz u siebie cos niepokojacego to natychmiast lec do lekarza. Wiem, ze o tym wiesz, ale pierwszym objawem gestozy jest cisnienie i opuchlizna...