reklama
donkat
Fanka BB :)
Justyna, mocno sobie przycial ta warge! musi naprawde bolec 
Jak mu bedzie podchodzic ropka, to lec do lekarza po masc. Wiktorek sobie dlubal usteczka i tez mu podeszlo ropa i maila taka fajna masc, od ktorej szybko sie goilo
Monia, no i co w koncu gotujesz?
moja zupka juz gotowa. moze pozniej zrobie te leniwe z przepisu Justyny, bo nidgy nie robilam. zreszta u mnie w domu to mama tylko zwykle kopytka robi
Jak mu bedzie podchodzic ropka, to lec do lekarza po masc. Wiktorek sobie dlubal usteczka i tez mu podeszlo ropa i maila taka fajna masc, od ktorej szybko sie goilo
Monia, no i co w koncu gotujesz?
moja zupka juz gotowa. moze pozniej zrobie te leniwe z przepisu Justyny, bo nidgy nie robilam. zreszta u mnie w domu to mama tylko zwykle kopytka robi
monia_l
Wrześniowe mamy'07
wyjełam resztkę pierogów które pomroziłam jak robiłam na świętaJustyna, mocno sobie przycial ta warge! musi naprawde bolec
Monia, [/B]no i co w koncu gotujesz?
I TO JEST PRAWDZIWA GOSPODYNI DOMOWA....................... JAK NAJMNIEJ SIE NAMĘCZYĆwyjełam resztkę pierogów które pomroziłam jak robiłam na święta

My już po spacerku:-) rano była babcia później przyszedł dziadek i poszliśmy na targ:-) bo już dawno obiecał małej bańki a nie wiedział gdzie je kupić
teraz już będzie wiedział chociaż zrobił małej zapas;-) no i przy okazji spacerku rozniosłam zamówienia i kaska wpadła:-)
Biedny Matuś:-( mam nadzieję że szybko się zagoi
no i pocieszyłaś mnie że nie tylko ja taki leń
Pocieszyłaś mnie że nie tylko ja tak mam

ja jak ostatnio robiłam ruskie to miałam zamiar pomrozić ale wszystkie 80sztuk zeżarliśmy

juz myslalam,ze ja jedna
Musze najpierw kawke wypic,bo ciezka nocke mielismy. Mlody spadl przed 5 z lozka i zdarl sobie naskorek z dolnej wargi. Krew sie lala, troche napuchlo i mowi,ze boli. Nie mam pojecia jak to sie stalo, nie ma tam nic o co moglby sie otrzec.
Ja zrobie dzisiaj leniwe,a miala byc pomidorowka,ale boje sie zeby nie szczypalo mlodego w buzke
Biedny Matuś:-( mam nadzieję że szybko się zagoi

powtorze sie za Aneta- tez o takiej wiecznie mysle i wiecznie jest cos innego:-(
Pocieszyłaś mnie że nie tylko ja tak mam

wyjełam resztkę pierogów które pomroziłam jak robiłam na święta
I TO JEST PRAWDZIWA GOSPODYNI DOMOWA....................... JAK NAJMNIEJ SIE NAMĘCZYĆ;-):-):-):-):-):-) a pierogi to bym zjadał
![]()

Justyna lepiej idź z tym do lekrza, bo w wzeszłym roku Adaś pierduknął na beton i też lałą się krew i cos takiego wylazło............ teraz jestm zła, bo chyba trzeba było cos usunąć, bo teraz ma zgrubienie maleńkie na wardze, jakby coś w środku było.
kurde nie wiem co mam zrobic... mala upadła rano jak biegała, uderzyła się niefortunnie w nóżkę i zaczeła mocno płakać... od tej pory cały czas kuleje i nie wiem czy isc do lekarza czy nie... nie ma jej spuchniętej... ale pokazuje ze boli...
reklama
Podziel się: