Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wyjełam resztkę pierogów które pomroziłam jak robiłam na świętaJustyna, mocno sobie przycial ta warge! musi naprawde bolec
Monia, [/B]no i co w koncu gotujesz?
moja zupka juz gotowa. moze pozniej zrobie te leniwe z przepisu Justyny, bo nidgy nie robilam. zreszta u mnie w domu to mama tylko zwykle kopytka robi
I TO JEST PRAWDZIWA GOSPODYNI DOMOWA....................... JAK NAJMNIEJ SIE NAMĘCZYĆwyjełam resztkę pierogów które pomroziłam jak robiłam na święta
;-):-):-):-):-):-) a pierogi to bym zjadał
teraz już będzie wiedział chociaż zrobił małej zapas;-) no i przy okazji spacerku rozniosłam zamówienia i kaska wpadła:-)juz myslalam,ze ja jedna
Musze najpierw kawke wypic,bo ciezka nocke mielismy. Mlody spadl przed 5 z lozka i zdarl sobie naskorek z dolnej wargi. Krew sie lala, troche napuchlo i mowi,ze boli. Nie mam pojecia jak to sie stalo, nie ma tam nic o co moglby sie otrzec.
Ja zrobie dzisiaj leniwe,a miala byc pomidorowka,ale boje sie zeby nie szczypalo mlodego w buzke
no i pocieszyłaś mnie że nie tylko ja taki leń
powtorze sie za Aneta- tez o takiej wiecznie mysle i wiecznie jest cos innego:-(

wyjełam resztkę pierogów które pomroziłam jak robiłam na święta
I TO JEST PRAWDZIWA GOSPODYNI DOMOWA....................... JAK NAJMNIEJ SIE NAMĘCZYĆ;-):-):-):-):-):-) a pierogi to bym zjadał
![]()

ja jak ostatnio robiłam ruskie to miałam zamiar pomrozić ale wszystkie 80sztuk zeżarliśmy