reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
u mnie z dodtykowym wyswietlaczem odpadaja na starcie, mialam kiedys pozyczony i myslalam,ze szalu dostane, ciagle cos niechcacy mi sie wlaczalo

Agulka mnie osobiscie bardzo podoba się ten LG :tak: natrysk ciekawy. Co prawda ja kupiłabym inny bo podobają mi się te całe panele natryskowe z głowicami do masażu itp... ale niestety może kiedyś kupimy.
my mamy taki panel z dyszami na tryskowymi, latalismy jak debile po Poznaniach i Bydgoszczach,bo upatrzylismy sobie w promocji,a teraz i tak tego nie uzywamy

Niech mnie któraś kopnie w tyłek zebym się chociaż ubrała:zawstydzona/y: bo nadal siedzę w szlafroku:zawstydzona/y: a chałupa straszy:growl:
juz myslalam,ze ja jedna
Musze najpierw kawke wypic,bo ciezka nocke mielismy. Mlody spadl przed 5 z lozka i zdarl sobie naskorek z dolnej wargi. Krew sie lala, troche napuchlo i mowi,ze boli. Nie mam pojecia jak to sie stalo, nie ma tam nic o co moglby sie otrzec.
Ja zrobie dzisiaj leniwe,a miala byc pomidorowka,ale boje sie zeby nie szczypalo mlodego w buzke

witam!!!

Donkat mmmm krokieciki musiłay być pyszne bo i krokiety i grzybki uwielbiam!!! Nie zapomniałaś napalić w piecu???

nie, nie zapomnialam;-):-)

Dziewczyny co robicie dziś na obiad:confused:może zgapie dziś obiad od was bo siedze i myślę co zrobic i nic konkretnego mi do głowy nie przychodzi:baffled:

Monia, ja wlasnie obralam ziemniaczki, amrchewke i kapustke na zupe jarzynowa

Zaraz kawkę walne sobie

juz wypilas?
ja dopiero mam zamiar:sorry2:

Kiecka o taka...................... w końcu za jakis niedaleki czas na rozmowę kwalifikacyjna musze się szykować:tak::-):-):-) To moja jedyna sukienka nie balowa:szok:

powtorze sie za Aneta- tez o takiej wiecznie mysle i wiecznie jest cos innego:-(

Niech mnie któraś kopnie w tyłek zebym się chociaż ubrała:zawstydzona/y: bo nadal siedzę w szlafroku:zawstydzona/y: a chałupa straszy:growl:

:szok::szok::szok::szok:
to ja juz bylam z niunka na dworze, przywiozlam drzewa do palenia, przynioslam warzywka na obiad...

Mlody spadl przed 5 z lozka i zdarl sobie naskorek z dolnej wargi. Krew sie lala, troche napuchlo i mowi,ze boli. Nie mam pojecia jak to sie stalo, nie ma tam nic o co moglby sie otrzec.

maly kaskader:-(

reklama
justyna zarzuć przepis na te leniwe... biedny Mateusz no to nocka z głowy....
twarog mielisz lub dusisz krychaczem do ziemniakow, jajko, troche cukru, ciut soli i maka. Zagniatasz, formujesz waleczki, kroisz na skos i na wrzatek,az wyplyna.

W rzeczywistosci wyglada to gorzej, boje sie,czy jakas ropa nie bedzie mu sie zbierac

Do góry