Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

witajmy wszyscy razem tzn brukselka, kalafior, groszek, fasolka, maechewka itp.... no i oczywiście ziemnkaczki .... pychotka a na drugie były pyzy z duszonymi żeberkami 
masz czym, a ja się cieszę jak widzę, że ktoś jest szczęśliwy
kiecka rewelacja!!!! U Nas na rynku jest podobna tylko w kolorze popiołku i z krótkimi rękawkami kosztuje 89zł 

chyba wszystko potrafie rozpiepszyć bo nawet atmosfere na forum zepsułam.Kasia nawet tak nie myślMoniu co do imprezki pewnie nie udała się przez mój wznowiony tematchyba wszystko potrafie rozpiepszyć bo nawet atmosfere na forum zepsułam.
wcale nie zepsułas atmosfery na forum

Podpisuje się obiema rękami i nogami;-)Kasia nawet tak nie myślwcale nie zepsułas atmosfery na forum
![]()
była też moja siostra z Szymkiem więc dzieciaki się wybawiły ale ja znó wyszłam na najgorszą
bo odważyłam się i jak któryś raz z kolei Szymek podbiegł do Gośki i ją ugryzł a ona nie zareagowała to się odezwałam
spokojnie mu powiedziałam Szymek tak nie wolno przecież to mamusie boli i dodałam że nikogo nie wolno gryźć i od razu dostałam grom od szwagra a co Ci do tego co mu wolno a nie wolno
więc tylko odpowiedziałam że jak teraz grzyzie Gośkę i nikt nie reaguje to zachwilę przybiegnie do mnie czy nie daj Bóg Tuśki i ją ugryzie a ja sobie tego nie życzę
tylko wkurza mnie że te tępoty tego nie widzą
i jeszcze się czepiają że co mi do tego
a ze złych wieści to dodam, że Tuśka znów mi pokasłuje i jak zasnęła to w nosi jej zaczęło grać
oby się nic nie rozwinęło
zapodałam jej rutinace i włączyłam nawilżacz z funkcją inhalacji i dolałam kilka kropelek olbasu także trzymajcie kciuki bo nie mam ochoty znó na choróbstwo w domu
oj Aneta żeby się żadne choróbsko Tuśce nie rozwinełotrzymam kciuki
![]()
bo boję się jak szlak przecież dopiero co brała antybiotyk:-( narazie od kiedy zasnęła nie słychać żeby kaszlała
zobaczymy co będzie jutro
mam nadzieję że będzie dobrze bo ja w czwartek do pracy a młoda znów do mojej mamy bo teściowa ma zapalenie żył:-( a same wiecie jak z tą moją mamą jest