Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
teraz widze, dzieki.........pieknie pyszny musi być

natrysk ciekawy. Co prawda ja kupiłabym inny bo podobają mi się te całe panele natryskowe z głowicami do masażu itp... ale niestety może kiedyś kupimy.
Wczoraj imprezka nie wyszła :-( ale oby to była tylko taka jedyna.Witam wszytskich z rana
Chyba wszyscy się zmówlili z telefonami bo R również chce sobie zmienić tel. On ma na oku jakiś Sony Ericson.
i już Ci kiedyś pisałam chwal się chwal radź jeśli masz ochote:-) ja uwielbiam takie tematy i dowoli mogę czytać i oglądać te cudeńka które kupujesz do domu
ja jujż nie będę proponowac anie polewac

Kasia juz nie będzie takiej nieudanej imprezyja jujż nie będę proponowac anie polewac
![]()
Witam i ja
mi tak samo jak Kasi podobają sie całe panele prysznicowe, ale jak mi koledzy z pracy nagadali jakie to sa zawodne gówna i że za porządny trzeba dać z 5 tys a nie około 2 to już mi się odechciało, więc Agula myśle że bardzo udany zakupsukienką też powinnaś się pochwalić...
Moja przyjaciółka ze szkolnej ławki wczoraj urodziła chłopca- fajna data

Aneta muszę chyba zmienic zawód bo jak tak dalej taka posucha będzie to z torbami pójdę![]()
daltego kochana to był podstawowy powód alby taki kupic................. ZŁE OPINIE I ZAWODNOŚĆ z tymi dyszami , masażami![]()
generalnie ponoć warto ale jeżeli przeznaczysz na zakup ponad 5tyś bo te tańsze są strasznie zawodne