Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz widze, dzieki.........pieknie pyszny musi być

natrysk ciekawy. Co prawda ja kupiłabym inny bo podobają mi się te całe panele natryskowe z głowicami do masażu itp... ale niestety może kiedyś kupimy.
Wczoraj imprezka nie wyszła :-( ale oby to była tylko taka jedyna.Witam wszytskich z rana
Chyba wszyscy się zmówlili z telefonami bo R również chce sobie zmienić tel. On ma na oku jakiś Sony Ericson.
i już Ci kiedyś pisałam chwal się chwal radź jeśli masz ochote:-) ja uwielbiam takie tematy i dowoli mogę czytać i oglądać te cudeńka które kupujesz do domu
ja jujż nie będę proponowac anie polewac

Kasia juz nie będzie takiej nieudanej imprezyja jujż nie będę proponowac anie polewac
![]()
Witam i ja
mi tak samo jak Kasi podobają sie całe panele prysznicowe, ale jak mi koledzy z pracy nagadali jakie to sa zawodne gówna i że za porządny trzeba dać z 5 tys a nie około 2 to już mi się odechciało, więc Agula myśle że bardzo udany zakupsukienką też powinnaś się pochwalić...
Moja przyjaciółka ze szkolnej ławki wczoraj urodziła chłopca- fajna data

Aneta muszę chyba zmienic zawód bo jak tak dalej taka posucha będzie to z torbami pójdę![]()
daltego kochana to był podstawowy powód alby taki kupic................. ZŁE OPINIE I ZAWODNOŚĆ z tymi dyszami , masażami![]()
generalnie ponoć warto ale jeżeli przeznaczysz na zakup ponad 5tyś bo te tańsze są strasznie zawodne