reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam wieczorowo :-)
Agulka biedna Maja:-(jak teraz uszka bolą???
po przeciwbólowym godzinka była spokój, teraz ją bolą i zakropliłam przed chwilą Dicortineff`em zawsze po dwóch dawkach juz było dobrze, oby i tym razem:-(

Młody dziś nie spał za dnia, ale połozyłam go i kulał się 45 min więc zrezygnowałam z drzemki, 10 min temu odleciał:-)

Agulka zdrówka dla Majeczki:tak: a ja siedzę sobie sama M u sąsiadó naprawia komputer, młoda je kolacje i planuje ją zaraz gonić do wyrka choć pewnie ciężko będzie bo spała dziś 2 godziny:dry:

witam weekendowo :))
nie było mnie 2 dni, P miał wolne i taka śliczna pogoda wiec praktycznie całe dni po za domem.... nie nadrobie zaległości ale mam nadzieje ze wszystkie dzieciaczki zdrowe :)) z radochy ze jest taka piękna pogoda kupiłam sobie wiosenne butki :))))

reklama
Do góry