reklama
po przeciwbólowym godzinka była spokój, teraz ją bolą i zakropliłam przed chwilą Dicortineff`em zawsze po dwóch dawkach juz było dobrze, oby i tym razem:-(witam wieczorowo :-)
Agulka biedna Maja:-(jak teraz uszka bolą???
Młody dziś nie spał za dnia, ale połozyłam go i kulał się 45 min więc zrezygnowałam z drzemki, 10 min temu odleciał:-)
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
a my Czerwonego kapturka na POLSACIEMoje dzieciaczki już śpią:-)a ja oglądam Lejdis na Polsacie...
monia_l
Wrześniowe mamy'07
pomyliłam się na tvna my Czerwonego kapturka na POLSACIE

Czerwony.... jutro powtórka a Lejdis w niedzilępomyliłam się na tvnwłaśnie miałam dylemat czy oglądac Czerwonego Kapturka czy Lejdis bo oba ciekawe

witam weekendowo
)
nie było mnie 2 dni, P miał wolne i taka śliczna pogoda wiec praktycznie całe dni po za domem.... nie nadrobie zaległości ale mam nadzieje ze wszystkie dzieciaczki zdrowe
) z radochy ze jest taka piękna pogoda kupiłam sobie wiosenne butki
)))
nie było mnie 2 dni, P miał wolne i taka śliczna pogoda wiec praktycznie całe dni po za domem.... nie nadrobie zaległości ale mam nadzieje ze wszystkie dzieciaczki zdrowe
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
no to ja witam wiosennie:-)
byliśmy rano w mieście kupic szwagrowi prezent na 40 i kupiliśmy
SEXI FARTUSZEK BUSINESSMAN oryginalny prezent (960896231) - Aukcje internetowe Allegro
i D kupił mi 2 bluzeczki:-)
byliśmy rano w mieście kupic szwagrowi prezent na 40 i kupiliśmy
SEXI FARTUSZEK BUSINESSMAN oryginalny prezent (960896231) - Aukcje internetowe Allegro
i D kupił mi 2 bluzeczki:-)
Podziel się: