Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam z kafka. U nas ladnie, cieplutko, wiosna nastala)
Aneta wojna domowa?
co myslicie? Piękna Suknia Rozmiar M tylko tu ! ELEGANCJA_2009 (965407936) - Aukcje internetowe Allegro
Wczoraj mnie porabalo i walnelam sobie blond na wlosy. Nie przewidzialam,ze mam tak duze odrosty (nie bylo ich widac ) i ze farba tak ladnie zlapie. Wiec jakies7cm mam blond,a reszta ciemniejsze. Nie jest to jakos ewidentnie widoczne,ale jest roznica.![]()
więc chyba lunie
co do dnia wczorajszego to szkoda gadać bo aż brak słów
powiem tylko, że chodziło o mojego ojca dał wczoraj popis wszechczasów ale to się nie nadaje na główny
opiszę jutro w pracy na zamkniętym bo dziś raczej nie będę miała kiedy
wczoraj byliśmy na 40 i prezent się podobał
czekamy na fotki blond włosów
dorwał mój tusz do rzęs i wysmarował ściany,panele,telewizor ,okno ,stół itd w pokoju co dopiero miesiąc temu wyremontowaliśmy
on też był cały czarny od tuszu
ja już nie wiem jak mam na niego w[płynac wszystkie ściany mam popisane gdzie nie spojrze to ściany brudne 

a sukienki obie piękne, ale jednak jako niepoprawna romantyczka podoba mi się bardziej ta z pierwszego linka 
;-)

Jest tak cudnie!!!!! W końcu termometr pokazuje ludzkie numerki 

witam i ja
Asia ten fartuszek nie był dla D tylko dla jego szwagrawczoraj byliśmy na 40 i prezent się podobał
Aneta oby dzisiejszy dzień był lepszy od wczorajszego;-)
Justyna mi też sie obie kiecki podobajączekamy na fotki blond włosów
ale mnie wczoraj Mateusz wkurzyłdorwał mój tusz do rzęs i wysmarował ściany,panele,telewizor ,okno ,stół itd w pokoju co dopiero miesiąc temu wyremontowaliśmy
on też był cały czarny od tuszu
ja już nie wiem jak mam na niego w[płynac wszystkie ściany mam popisane gdzie nie spojrze to ściany brudne
![]()

Z tym, że u nas panuje mania grillowania wiec odpowiedni fartuszek+dodatki do grilla i prezent z głowy
.