reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Monia suuuper fartuszek - to sie D uśmieje :)
Aga u nas też pogoda do bani a jutro to już w ogóle ma padac na całego... Dobrze że z Mają lepiej :)
Wczorja u mojej mamy ( ona pracuje w zakładzie pogrzebowym) był mój kolega... załatwiał pogrzeb swojego synka, mały żył tylko 17 dni :(((

a dzis o 5-50 urodziła moja kuzynka slicznego synka :)))

Agulka dobrze, że z Mają lepiej:tak: przepraszam ale nie mam dziś siły więcej pisać:zawstydzona/y: może jak buzrza przejdzie to odezwę sie wieczorem:tak: chyba, że bede musiała spać u may to dopiero jutro:sorry2: więc wrazie czego miłego wekendu;-) oby lepszego niż mój:baffled:

Sobota wieczór a tu tak puściutko:szok: od siebie tylko powiem, że miałam bardzo ciężki i smutny dzień:cool: ale skoro nie ma komu się żalić to uciekam spać oby jutro było lepiej:baffled:

reklama
Wczoraj mnie porabalo i walnelam sobie blond na wlosy. Nie przewidzialam,ze mam tak duze odrosty (nie bylo ich widac ) i ze farba tak ladnie zlapie. Wiec jakies7cm mam blond,a reszta ciemniejsze. Nie jest to jakos ewidentnie widoczne,ale jest roznica. :dry:

Do góry