reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Justyna może to przykre, ale ja zrobiłabym tak samo. A kto odezwałby się najgłośniej naturalnie teściu :baffled: swoje dzieci czyt Robka i Gośke lał aż chuczało a teraz taki wielce dobry dziadziuś się robi. Obłuda jedna!!!! A swoją drogą sytuacja bardzo podobna do mojej sprzed kilku tygodni :sorry2:

Kazaniem proszę się nie przejmować!!!! Przecież to Twoje dziecko jak pisze Agulka Twoje dziecko Ty wychowujesz.

Agulka to super, że wyniki tak dobre :tak::tak: a firanki niech jeszcze powiszą może będą lepiej obciągniete i nie tak pomięte :-p;-)

Asiu no witaj i opowiadaj co słychać???? :-) Jak Dominisia?????

reklama
Kazaniem proszę się nie przejmować!!!! Przecież to Twoje dziecko jak pisze Agulka Twoje dziecko Ty wychowujesz.
tak, tylko nigdy moi sie nie wtracali w moje wychowanie Mateusza,ba! nawet chwalili mnie zawsze w rodzinie (tak sluchy mnie doszly),a tu taka wtopa. Wstyd mi przed sama soba,ze daje sie tak wyprowadzic z rownowagi i wyladowuje swoja wscieklosc na nim. Z jeszcze wiekszym wstydem powiem Wam,ze jak slyszy sie,ze rodzice mocno bija dzieci,ze laduja w szpitalach itd. to troche sie nie dziwie,bo sama czasem pomysle,ze jakbym mlodego trzepla w nerwach za ten jego dziki upor, nieusluchanstwo to nie wiem jak by sie to skonczylo

witam!!!

niunka spi u babci, wiec mam wieczor woooolny!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)postanowilam posiedizec przy kompie z malymi przerwami an siku i mycie;-)

jutro jade na pomiar ruchu drogowego

psotka mnie juz wykonczyla psychicznie i dzis zakupialm jej kolczatke, przestawilismy bude i poszla na lancuch:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jesli o mnie chodzi to moze tam siedziec bez konca:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Monia, jak D? lepiej mu?

gagulec, co u Was?

wczoraj na wieczór coś mu odbiło i miałam na niego nie patrzeć bo on kocha tate, a mnie nie :-( ale to było przykre :-(

Kasia, a Ty gluptasie zwracasz na takie cos uwage????:szok: co innego, gdyby Ci to powiedzialo swiadome kilkunastoletnie dziecko, ale dwulateK?:blink:

Miałam dziś w planach zmiane firanek, ale mi się nie chce :zawstydzona/y:

moje okna tez gole i wesole, ale musi mnie natchnac na zawieszenie firanek:sorry2:

Wczoraj @przyszla, 2 dni wczesniej. Nawet i dobrze,bo we wtorek do dentysty ide.

Justa, to Ty masz takie krotkie cykle?
ja teraz to mam wscieklizne przed @, a spodziewam sie w w okolicach weekendu

jak sie ma @, to lepiej nie farbowac wlowo, bo sie kolor inaczej przyjmuje.

ja sobie malnelam w zeszlym tyg. niby srednim blondem na rozjasnienie, to mam ciemniejsze niz wczesniej:baffled::baffled::baffled: a juz takie fajne rozjasnione byly:angry:

w łzience wisza JUŻ suche firanki, ale jakoś mi to nie przeszkadza, że wiszą nie na własciwym miejscu;-):no::-D

co am wisiec, nie utonie:-D:-D:-D:-D

Zajrzałam na chwilkę ale musze iść dom ogarnąć.

prosimy czesciej:-)

Pojedziemy dzis na noc do mamy,bo jutro do Mogilna do dentysty i babka powiedziala,ze mam byc 8-13, wiec podejzewam,ze obowiazuje kolejka na kase,a nie godziny. Zdejme mamie firanki i zawiesze,zeby nie skakala jak kozica i przemowa mnie czeka... W sobote szlismy do tesciow na imieniny,a moi przyjechali i razem wychodzilismy (my na impreze,a oni do domu) i zaczal sie szal. Molody chisteria,bo nie chce sie ubrac,bo do dziadka, bo do babci, do taty, wrzask sie zrobil, wielkie lzy, wszyscy zaczeli go sobie wyrywac, opieprzac mnie,ze nie mam na sile go ubierac,a mlody jak zczail o co kaman to rozbujal sie na dobre. Wzielam go do lazienki z mysla,ze ubiore go tam,a on dawaj w jeszcze wiekszy ryk,bo ktos przyjdzie i ulituje sie nad nim. Wscieklam sie i (Majandra nie czytaj) trzaslam go w dupe,a dziadek stal za mna i teraz bede miala do sluchania,ze dziecko maltretuja. Jakby on nigdy nie uderzyl,ale serce dziadka boli...

no wlasnie, najgorzej, jak wszyscy staja w obronie i dziecko sie czuje straaaasznie pokrzywdzone majac tylu wybawicieli:baffled::baffled:

Z jeszcze wiekszym wstydem powiem Wam,ze jak slyszy sie,ze rodzice mocno bija dzieci,ze laduja w szpitalach itd. to troche sie nie dziwie,bo sama czasem pomysle,ze jakbym mlodego trzepla w nerwach za ten jego dziki upor, nieusluchanstwo to nie wiem jak by sie to skonczylo

nie ejstes sama. od pierwszych dni niegrzecznego zycia Julitki mialam takie mysli: ze ja, ta ktora chciaal dziecko i kocha je nad zycie, juz nie ma sily i nie reczy za swoje czyny, a co mowic rodzice, dla ktorych dziecko jest ciezarem i go nie kochaja, a maluch jest nieznosny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

witam wieczorem:tak:
Donkat D już dużo lepiej cały dzień coś grzebał i porządkował na dworze więc już zdrowy:tak:
dzieci tez dziś dłużej pobyli na podwórku,do sklepu jechali rowerkami i pobawili się trochę w resztce piasku.
Justyna ja jak opowiadam mojej mamie albo teściowej co Mateusz narozrabiał to one mówią że powinien dostac po dupie może by był grzeczniejszy...i przyznam że jak mi już się cierpliwośc kończy to po dupce dostanie tylko ze on nic se z tego nie robi i po pół godzinie broi dalej:sorry2::dry:

witam wieczorem:tak:
Donkat D już dużo lepiej cały dzień coś grzebał i porządkował na dworze więc już zdrowy:tak:
dzieci tez dziś dłużej pobyli na podwórku,do sklepu jechali rowerkami i pobawili się trochę w resztce piasku.
Justyna ja jak opowiadam mojej mamie albo teściowej co Mateusz narozrabiał to one mówią że powinien dostac po dupie może by był grzeczniejszy...i przyznam że jak mi już się cierpliwośc kończy to po dupce dostanie tylko ze on nic se z tego nie robi i po pół godzinie broi dalej:sorry2::dry:
Monia moje maluchy też dziś szalały na rowerach:tak::-):-):-)

Łazieneczka na górze gotowa, facet zszedł juz na dół i wziął się za kolejną:tak:

Maluchy spia od 20 min a ja mam luzik.

Donat co to za pomiar? Po co? P w domku?

Ha jestem z siebie dumna!!!! Firanka już wisi :cool2::cool2::cool2::-D

Donkat no to co może coś postawisz skoro masz dziś dzień dziecka ;-):-) ja też kiedyś zrobiłam sobie jasny blond na wczesniej rozjaśnione i wyszedł ciemny :szok: na szczęście szybko się wymył.

A co do cierpliwości to ja również bardzo dobrze Justyna Cię rozumiem. I aż wstyd się przyznać też tak myślę, że czasem nie dziwota, że tak nerwy człowiekowi puszczają :zawstydzona/y::-:)-( i słyszy się o takich przypadkach w TV :-:)-:)-( ale co jak co ja sobie tego nie wyobrażam!!!!

Agulka no to hmmmm chwilka przypomnienia o zdjęciach .... :-D proszę o pokazanie łazienki w całej okazałości :tak:

Dziś moje dziecie było nad wyraz grzeczne :dry: i o dziwo cały dzień wyznawał mi miłość :sorry2::sorry2::sorry2: myślałby kto nie.... :-p

to czekamy na fotki

to jest pomiar natezenia ruchu drogowego. trzeba liczyc ile an godz przejedzie samochodow na danej drodze. znajomi wygrali na to przetarg i sobie dorobie przez 1dzien.
P byl do poludnia, ale juz jest w Poznaniu

Pewnie pokaże swoją ignorancje, ale po co im to i do czego????? :szok:

Ale mnie R wkurzył tak cieplutko na dworze a ten napalił w piecu i nastawił50 stopni!!!!!! Musiałam zakręcić kaloryfery i otworzyć okno bo nie dało się wytrzymać

Wiecie czego mi brakuje w nowej szacie forum aktualicacji postów. Wcześniej wyskakiwały same

Pewnie pokaże swoją ignorancje, ale po co im to i do czego????? :szok:

Wiecie czego mi brakuje w nowej szacie forum aktualicacji postów. Wcześniej wyskakiwały same

to jest potrzebne Zarzadowi Drog. badaja pewnie dal orientacji jakie jest natezenie ruchu. to sie robi tylko przez 5dni w roku w scisle okreslonych terminach.

w sumie to polega na tym, ze przez 8godz sie siedzi w samochodzie w wyznaczonym odgornie miejscu i liczy samochody: ile osobowych, ciezarowych itp na godz przejedzie. zadna filozofia, choc tez i nudne, ale 10zl netto za godz. wiec sie oplaca;-)

a co to byla aktualizacja postow?

Kasia, a co z praca? nie odezwali sie?

a co do stawiania, to chetnie, ale chyba niedlugo bede spadac:zawstydzona/y:

reklama
to jest potrzebne Zarzadowi Drog. badaja pewnie dal orientacji jakie jest natezenie ruchu. to sie robi tylko przez 5dni w roku w scisle okreslonych terminach.

w sumie to polega na tym, ze przez 8godz sie siedzi w samochodzie w wyznaczonym odgornie miejscu i liczy samochody: ile osobowych, ciezarowych itp na godz przejedzie. zadna filozofia, choc tez i nudne, ale 10zl netto za godz. wiec sie oplaca;-)

a co to byla aktualizacja postow?

Kasia, a co z praca? nie odezwali sie?

a co do stawiania, to chetnie, ale chyba niedlugo bede spadac:zawstydzona/y:

Donus
fajnie że jakos na waciki dorobisz

Kasia, Donakt fotki pokaże jak dopiero zafuguje facet i pomalujemy:tak: czyli jak będzie na tip top;-):-)

Kupiłam w końcu zlew i koszyczki ba pranie do łazieneczki:-)

Do góry