reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam sie z rana :) WIOSNA WIOSNA WIOSNA :)
W piątek ma być u nas 19 stopni, wiec robimy ze znajomymi wypad nad jeziorko na grila :))

bylam wczoraj u siebie w pracy, i troszke sie zdziwiłam... najpierw mój kierownik nagadła mi kiedy wracam do pracy.. i na sam koniec stwierdzil, że jak zwykle kombinuje po czym wręczył mi karteczkę na której było napisane że dostane premie uznaniową w kwocie 700zl... wiedziałam ze te premie beda ale nie sadziłam ze cos mi skapnie bo na 60 pracowników tylko 20 dostało... normalnie uwielbiam tego faceta... aha w ramach wyjasnienia te jego gadki kiedy wracam itp to on ma takie specyficzne poczucie humoru.... ale nic nikomu nie mówie z pracy bo dziewczyny to chyba by mnie zjadły...

reklama
Asiu super gratuluję premii:tak::-)
u nas też wiosna może na termometrze dopiero 2 stopnie ale zapowiada się piękny słoneczny dzień:-)
ide zrobic kawkę i wracam:-p

Witam.

widzą, że bez powodu nie uderzę........
Dla mnie nie ma żadnego powodu do bicia dziecka. Ale to moje zdanie i już je znacie i postaram się już więcej nie wtrącać.

A Majandra obrazila sie na nas??
Nie, kochana, tylko ostatnio dużo na popołudnia pracowałam, więc rano czasu nie było, a jak wracałam o 22, to tylko o spaniu myślałam.

Asiu super gratuluję premii:tak::-)
u nas też wiosna może na termometrze dopiero 2 stopnie ale zapowiada się piękny słoneczny dzień:-)
ide zrobic kawkę i wracam:-p

nic więcej nie dodam Monia wszystko napisała;-):tak:

Zostałam słomianą wdową do jutra późnego wieczora:happy2:
Asia gratki dla Ciebie i kierownika, że z niego ludzki człowiek:tak:.

Wczoraj małzonek przyniósł bony świąteczne 550zł:-):-):-):-) będzie na jajeczka:-D

Powiedzcie jak tu umyć okna z zewnątrz, drabiny brak, na taborecie nie dosięgnę a na stole i taborecie to nie stanę................ nic przez nie juz nie widać .......

Witam.

Dla mnie nie ma żadnego powodu do bicia dziecka. Ale to moje zdanie i już je znacie i postaram się już więcej nie wtrącać.

pisząc te zdanie wiedziałam, że zareagujesz:-p;-):-)

Majandra powiedz czego uczy Twój mąż bo ma ten sam kierunek co ja ukończony i jeszcze jedno............ jak mogę zmniejszyc rozmiar filmu. Nagrałam 3 minutki na aparacie a kiedy chciałam wgrać na Wrzutę to wyskoczyło mi 7 godzin ładowania:szok::szok::szok: ....... 3 min= 7 godzin:szok::szok::szok::szok:

Agulka, mój mąż uczy informatyki, co nie ma (nie)stety nic wspólnego z jego wykształceniem. A co do nagrania, to pewnie jest mimo długości bardzo duże. Ile ma MB?

Ja mimo wszystko napiszę Wam coś jeszcze na zamkniętym na temat bicia. Ostatni raz, obiecuję.

Agulka, mój mąż uczy informatyki, co nie ma (nie)stety nic wspólnego z jego wykształceniem. A co do nagrania, to pewnie jest mimo długości bardzo duże. Ile ma MB?

Ja mimo wszystko napiszę Wam coś jeszcze na zamkniętym na temat bicia. Ostatni raz, obiecuję.

no tak przewaznie jest robi sie cos innego niz jest sie wyuczonym.
Film ma 166Mb

Witam się i ja:-) u nas również zapowiada sie słoneczny piękny dzień:-) zaraz zbieramy się z małą roznieść zamówienia a jak wrócimy mam nadzieję ją położyć spać bo wstała dziś po 7:szok: a i dziękuję za gratulacje co do allegro;-) przyznam, że jestem w szoku bo jeszcze nigdy naraz tyle nie sprzedałam :no: już młodej kupiłam za to dresik, butki i czapeczki i jeszcze zostało:-)

Aneta wiesz czemu ci tak dobrze poszło.. bo po pierwsze ciuszki są ładne, po drugie ceny dałaś bardzo atrakcyjne i po trzecie nie zarabiasz na przesyłce... ludzie strasznie zawyżają ceny na allegro spodnie 15zl bluzeczki po 13... i jeszcze przesyłka za 10 lub i nawet wiecej... kochana wykazałaś sie rozsądkiem i zaowocowało :)))

reklama
Aneta wiesz czemu ci tak dobrze poszło.. bo po pierwsze ciuszki są ładne, po drugie ceny dałaś bardzo atrakcyjne i po trzecie nie zarabiasz na przesyłce... ludzie strasznie zawyżają ceny na allegro spodnie 15zl bluzeczki po 13... i jeszcze przesyłka za 10 lub i nawet wiecej... kochana wykazałaś sie rozsądkiem i zaowocowało :)))
Aneta ta kobitka wie co gada, ;-)bo ona rekin allegro`wy jest................:-D:-D:-D

Do góry