• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Aneta wiesz czemu ci tak dobrze poszło.. bo po pierwsze ciuszki są ładne, po drugie ceny dałaś bardzo atrakcyjne i po trzecie nie zarabiasz na przesyłce... ludzie strasznie zawyżają ceny na allegro spodnie 15zl bluzeczki po 13... i jeszcze przesyłka za 10 lub i nawet wiecej... kochana wykazałaś sie rozsądkiem i zaowocowało :)))

Wiesz własnie tym razem wyszłam z założenia, ze lepiej pozbyć się tych rzeczy zarabiając na każdej po 5zł niż dalej je trzymać:tak: bo przy takiej ilości i tak wpadnie ładna kaska a jak będą zalegały to nic z tego nie będę miała:baffled: co do kosztów przesyłki to poprostu obniżyłam trochę ale za każdą dodatkową rzecz każe dopłacać 1,50:tak: i jakoś narazie wszyscy zadowoleni;-) muszę jeszcze wystawić swoją spódnice ciążową i spodnie bo leżą też nie wiadomo po co i na co:sorry2:

U na stez wiosna. Umylam mamie okna. U dentysty bylam,ale pani mnie nei przyjela,bo ja jestem z wielkopolski,a Mogilno to kujawsko-pomorskie. A niby rejonizacji nie ma,wrrrr
Majandra pisz co myslisz i na co masz ochote. Ja sie o Twoje zdanie nie obraze, z reszta nikogo slowa nie obrazaja mnie.

U na stez wiosna. Umylam mamie okna. U dentysty bylam,ale pani mnie nei przyjela,bo ja jestem z wielkopolski,a Mogilno to kujawsko-pomorskie. A niby rejonizacji nie ma,wrrrr
Majandra pisz co myslisz i na co masz ochote. Ja sie o Twoje zdanie nie obraze, z reszta nikogo slowa nie obrazaja mnie.
:szok::szok::szok: ja jestem z pomorskiej ale chodzę do zachodnio-pomorskiej:tak: bez problemu

u nas chyba zaraz lunie, wieje silny wiatr a miałam isc po Maję............. chyba zadzwonię do taty by ja podwiózł............... młody spi 2 godzinę:szok:

reklama
Asiu numer konta podajesz na formularzu NIP-3 do aktualizacji danych i dołączasz go zeznania PIT-37;-)

Młoda była na spacerku z babcią a teraz sobie śpi wiec mam trochę luzu:-) puściłam pranko i chyba umyję ostatnie okno tylko jakoś mi sie nie chce:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry