proboje dalej wystaiwac na allegro, ale mnie szlag trafia

wszsytko pod gorke

Asiek, jak zrobic, zeby sobie przygotowac wczesniej aukcje, gdzies ja zapisac i dpoiero pozniej wystawic?
Donkat ile tych samochodów naliczyłas???
piękna pogoda dzis u nas była normalnie wiosna dzieci bardzo dużo dna spędzili na podwórku wychasali się ,wylatali a teraz śpią wymęczenija
nie bylo ich az tak spoor. dobry punkt mialam. szwageir P liczyl na E7, wiec tam to obled

ja mialam srednio 350-400na godz. byly monety, ze z kazdej strony po kilka, apotem chwile spokoju.
przeoczyc tez pewnie jakies przeoczyalm, bo....czytalam w miedzyczasie ksiazke

a ze spacerek byl udany, to widizalysmy an zdjeicach;-):-)
A do drzwi dziś doszły okulary

kurde oby to mu nie zostało na później, że za jego błedy ja będę musiała płacić!!!! Na szczęście były to takie z apteki więc nie będą drogie oglądałam na Allegro to odkupie za ok 30zł.
a dostaje Kuba jakies pieniazki od rodzinki?
mozna zbierac w sakrbonke i miec na placenie szkod.
my zbieramy i kupujemy zabawki

a jak czasem chce rozmienic, czy pozyczyc, to sie musze tlumaczyc Julitce, bo od razu pyta: mama, dlaciego bierzesz moje pieniazki?

zauważyłam że zgubiłam bryloczek od kluczy(pamiątka z wakacji) i chciałam się wrócic i isc poszukac ale przeszliśmy kilka kroków a Mati w płacz że on nie chce iśc, że on juz chce iśc do domku.Widziłam że jest juz zmęczony więc odpuściłam i wróciliśmy.
i co? nie znalazlas?
A nie proszą Was malochy, aby je wziąść na ręce??? Kuba zawsze kiedy się zmęczy prosi na ręce bo go kolana bolą ;-)
nieee. u nas bardzo rzadko tak sie zdarza to juz czesciej ja pytam, czy ja wizac, czy nozki nie bola. chociaz my nie chodzimy za czesto na dluuuugie spacerki.