Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wygrałam 2 aukcjeale na trzeciej też i zależało a wszytskie od jengo sprzedającego
ale lepszy rydz niż nic:-)
Agulka za kurteczeke podziękowałam;-) mała ma dość ale na przyszłość poproszę najperw o fotki na zamkniętym na odpowiednim wątku;-)

smakują nam te pierogi ruskie z biedronki
często kupuje też warzywa na patelnie i inne mieszanki warzyw do zupy.Paluszki rybne mrożone moje dzieciaczki też uwielbiają
bo najpierw muszę na cmentarz lecieć zanieśćtą karteczke od księdza i pokazać facetowi, gdzie ma być tem pomnik. Później na zakupy już takie przed świąteczne.
;-) serio wiesz co oczy nie widzą sercu nie żal, ale masz racje najlepiej samemu robić i mrozić bo to przede wszystkim zdrowsze
popieram całkowicie.
ja muszę sobie tego snajpiera ustawić na ten płaszczyk bo bardzo bardzo mi na nim zależy!!!! Szkoda, że ten sprzedawca handluje samymi płaszczami bo chętnie kupiłabym jeszcze jakieś spodnie lub spódnice. A doradzcie czy spódnica będzie do niego pasować???
ale jak bez gorączki to leczę domowymi sposobamiDziewczyny widzę, że jest kilka zapytań na które mogłabym odpowiedzieć ale nie mam nastroju, także wybaczcie jutro wstanie nowy dzień i mam nadziej będzie lepieja na razie życzę miłej nocy oby lepszej niż moja;-)
Masz rację dzis jest nowy dzień i to słneczmy choć mroźny, więc będzie - musi być lepiej
wczoraj pożarliśmy się z M bo poszedł z moją kartą do sklepu wieczorem i wrócił bez
myśleliśmy że posiał na spacerze z psem więc odrazu ją zastrzegłam na szczęście znalazła się sierota zostawił w sklepie
i dziś mu oddali;-) Tuśka w nocy miał temperature prawie 39:-( zbiłam nurofenem rano wstała bez gorączki ma lekko zachrypniety głosik ale nic poza tym także nie wiem co o tym myśleć
narazie nie lecę do lekarza bo w sumie nie ma z czym mam nadzieję, ze nic poważnego się nie rozwinie
co do wygranych aukcji to kupiłam Tuśce butki i bluzeczkę ale chwalić się nie będę bo pewnie uznacie że przesadziłam z ceną którą dałam za buty ale strasznie i mi i M się podobały

Boże aż wstyd się przyznaćale ja nigdy w życiu nie sięgnęłam po gotowce z mrożonki
jak już to własnej roboty
![]()

A doradzcie czy spódnica będzie do niego pasować???
młody kaszle .............ale jak bez gorączki to leczę domowymi sposobami
Tuśka w nocy miał temperature prawie 39:-( zbiłam nurofenem rano wstała bez gorączki ma lekko zachrypniety głosik ale nic poza tym także nie wiem co o tym myślećnarazie nie lecę do lekarza bo w sumie nie ma z czym mam nadzieję, ze nic poważnego się nie rozwinie
![]()
Donkat, zazdroszczę tego drzewa i robotywitam!!!
zeszlo ze mnie powietrze, bo zrzucilam caly woz drzewa do szopki
jeszcze mam duzo w planach roboty, ale musze najpierw odsapnac
(
bo ja wsiowa kobita jestem i życie w pudełku zwanym blokiem mnie meczy i nic nie mam specjalnego na rozruszanie kości
Bo ileż można sprzątać, prać i tak w koło Macieja. Wrrrrrrrrrrrrr
. Pocieszeniem jest pismo z Sadu, ze sprawa spadkowa 21 kwietnia- co oznacza , że może przed narodzinami Małej będzie dopełniona sprawa z chałupka.