reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

no wygrałam 2 aukcje:tak: ale na trzeciej też i zależało a wszytskie od jengo sprzedającego:wściekła/y: ale lepszy rydz niż nic:-)

Agulka za kurteczeke podziękowałam;-) mała ma dość ale na przyszłość poproszę najperw o fotki na zamkniętym na odpowiednim wątku;-)

reklama
no wygrałam 2 aukcje:tak: ale na trzeciej też i zależało a wszytskie od jengo sprzedającego:wściekła/y: ale lepszy rydz niż nic:-)

Agulka za kurteczeke podziękowałam;-) mała ma dość ale na przyszłość poproszę najperw o fotki na zamkniętym na odpowiednim wątku;-)

oki nie ma sprawy................ nawet nie pomyslałam o zamkniętym a przecie.z o tym pisałysmy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Co kupiłas?

jestem i ja wieczorkowo.
chałupka wysprzątana ,dzieci i D śpią a ja mam spokój.
Jutro mam zabiegany dzień rano ma teściowa przyjechac na kawkę,potem z Matim do kontroli a ok południa muszę jechac do mamy i na cmętarz do taty bo jutro ma rocznicę śmierci..........
ja po mrożonki sięgam i również sama mrożę:tak: smakują nam te pierogi ruskie z biedronki:tak:często kupuje też warzywa na patelnie i inne mieszanki warzyw do zupy.Paluszki rybne mrożone moje dzieciaczki też uwielbiają

Aneta pochwal się co wygrałas i wyczaiłaś fajnego:-)
Asia super ta tuniczka:tak:
Justyna jak Matuś?jest jakas poprawa?

Dziewczyny widzę, że jest kilka zapytań na które mogłabym odpowiedzieć ale nie mam nastroju, także wybaczcie jutro wstanie nowy dzień i mam nadziej będzie lepiej:baffled: a narazie życzę miłej nocy oby lepszej niż moja;-)

Witam!!!!

Monika ja również czeka mnie zabiegany dzień :tak: bo najpierw muszę na cmentarz lecieć zanieśćtą karteczke od księdza i pokazać facetowi, gdzie ma być tem pomnik. Później na zakupy już takie przed świąteczne.

Anetko chcesz napisać pewnie o jakości tych mrożonek z biedronki???? No i pewnie o jakoście tego nadzienia w ich pierogach, pyzach itp???? Ojej aż boję się tego czytać :-D;-) serio wiesz co oczy nie widzą sercu nie żal, ale masz racje najlepiej samemu robić i mrozić bo to przede wszystkim zdrowsze :tak: popieram całkowicie.

Gratuluję wygranych rzeczy pokaż je proszę :tak: ja muszę sobie tego snajpiera ustawić na ten płaszczyk bo bardzo bardzo mi na nim zależy!!!! Szkoda, że ten sprzedawca handluje samymi płaszczami bo chętnie kupiłabym jeszcze jakieś spodnie lub spódnice. A doradzcie czy spódnica będzie do niego pasować???

Witam i ja z samego rana, nie spimy juz od 5:30.
Dziś tez zalatane pół dnia, J bieże wolne i jedziemy do stolarza, po panele..........itd........... młody kaszle .............:wściekła/y: ale jak bez gorączki to leczę domowymi sposobami

Dziewczyny widzę, że jest kilka zapytań na które mogłabym odpowiedzieć ale nie mam nastroju, także wybaczcie jutro wstanie nowy dzień i mam nadziej będzie lepiej:baffled: a na razie życzę miłej nocy oby lepszej niż moja;-)

Anetka co sie stało???? Pewnie na zamkniętym opiszesz:sorry2: Masz rację dzis jest nowy dzień i to słneczmy choć mroźny, więc będzie - musi być lepiej

O matko,ale mi mozg rozsadza. Ale mialam sen...snil mi sie kolega S. Nie chce mi sie sprzatac,nie mam natchnienia. Wczoraj wzielam sie za kuchnie, pomylam szafki, tzn. drzwiczki i blaty i na tym koniec,bleeee

Witam i ja:-) dziś pewnie nie wiele mnie będzie bo M będzie pracował w domu także kompek jego:wściekła/y: wczoraj pożarliśmy się z M bo poszedł z moją kartą do sklepu wieczorem i wrócił bez :wściekła/y: myśleliśmy że posiał na spacerze z psem więc odrazu ją zastrzegłam na szczęście znalazła się sierota zostawił w sklepie:wściekła/y: i dziś mu oddali;-) Tuśka w nocy miał temperature prawie 39:-( zbiłam nurofenem rano wstała bez gorączki ma lekko zachrypniety głosik ale nic poza tym także nie wiem co o tym myśleć:baffled: narazie nie lecę do lekarza bo w sumie nie ma z czym mam nadzieję, ze nic poważnego się nie rozwinie:sorry2: co do wygranych aukcji to kupiłam Tuśce butki i bluzeczkę ale chwalić się nie będę bo pewnie uznacie że przesadziłam z ceną którą dałam za buty ale strasznie i mi i M się podobały:sorry2:

Kasia ja mysle że spokojnie spódnica będzie pasować do tego płaszczyka:-)

witam!!!

zeszlo ze mnie powietrze, bo zrzucilam caly woz drzewa do szopki:sorry2:

jeszcze mam duzo w planach roboty, ale musze najpierw odsapnac

niunka ma juz wszelkie zabwki wystawione na dwor i im ich wiecej, tym bardziej jej sie nudzi:baffled::baffled:
teraz gwiazda sie bawi w Psotke i musze ja wiazac na lancuchu:-p:-D

Boże aż wstyd się przyznać:zawstydzona/y: ale ja nigdy w życiu nie sięgnęłam po gotowce z mrożonki:baffled: jak już to własnej roboty:tak:

witaj w klubie.
choc pierogow sama nie robie:sorry2:

A doradzcie czy spódnica będzie do niego pasować???

bedzie, tylko chyba waska, zebyc nie wygladala jak wanka-wstanka

młody kaszle .............:wściekła/y: ale jak bez gorączki to leczę domowymi sposobami

lecz, lecz, oby podzialalo

Tuśka w nocy miał temperature prawie 39:-( zbiłam nurofenem rano wstała bez gorączki ma lekko zachrypniety głosik ale nic poza tym także nie wiem co o tym myśleć:baffled: narazie nie lecę do lekarza bo w sumie nie ma z czym mam nadzieję, ze nic poważnego się nie rozwinie:sorry2:

kolejna chorowitka?:-:)-(

reklama
Cześć
witam!!!

zeszlo ze mnie powietrze, bo zrzucilam caly woz drzewa do szopki:sorry2:

jeszcze mam duzo w planach roboty, ale musze najpierw odsapnac
(
Donkat, zazdroszczę tego drzewa i roboty:zawstydzona/y: bo ja wsiowa kobita jestem i życie w pudełku zwanym blokiem mnie meczy i nic nie mam specjalnego na rozruszanie kości:cool2: Bo ileż można sprzątać, prać i tak w koło Macieja. Wrrrrrrrrrrrrr
Ale żeby nie było dzisiaj pomyłam wszystkie szkła i szafki w pokoju i teraz tylko muszę to badziewie jeszcze poukładać i na dziś fajrant
Ale grunt, że słoneczko sie nam pojawiło i moze Młody będzie łaskawy dla mamy i wstanie o takiej porze, że będzie można jeszcze wyjść na spacer do lasu, bo oszaleję. Chyba mam jakiś dzisiaj swój dzień- od rana mnie coś drażni a ciężko stwierdzić co:cool2:. Pocieszeniem jest pismo z Sadu, ze sprawa spadkowa 21 kwietnia- co oznacza , że może przed narodzinami Małej będzie dopełniona sprawa z chałupka.

Do góry