Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobrze, że dobrze się skończyło. Zakupami pochwal się
pewnie śliczne muszą być więc nie odmawiaj Nam tej przyjemności i pokaż jakie są 
sama drewno no spoko. A z resztą niezły aerobik 
kończe właśnie kawkę i lecę zaraz na zakupy;-) z małą jednak wczoraj popołudniu byliśmy u lekarza bo raz ze miała temperature, dwa zaczęła paskudnie kaszleć a trzy, że doszłam do wniosku że ja dzisiaj w pracy na głowe dostane zamartwiając się o nią
Okazało się, że to jakaś wirusowa infekcja wiec eurespal, nurofen, ambroksol i rutinacea poszły w ruch
trzymajcie kciuki żeby to dziadostwo szybko sobie poszło bo jakoś nie mam ochoty na świeta z małym chorowitkiem
a co gorsza Szymek też chory ma zapalenie krtani i tchawicy:-( takze mam nadzieję, że dzieciaki nam się jakoś wykurują bo inaczej smutne będą te święta tak oddzielnie
co do moich zakupów allegrowych to niech Wam będzie i sie pochwalę;-) REEBOK CUDNE BALERINKI UK 7 (969288415) - Aukcje internetowe Allegro i bluzeczkę NEXT CUDNA BLUZECZKA UNIKAT 3-4 L (969288390) - Aukcje internetowe Allegro
ale o zdrowie Tuśki do świąt tak sie nie boje zresztą sama pani doktor powiedziała, że jak posiedzi 3 dni w domu to w sobotę napewno pójdzie z koszyczkiem
bo to niegroźna infekcja i szybko leki podane
tylko bardziej sie martwię o Szymka bo sama wiesz jak to u nich bywa z tym kurowaniem młodego
a najgorzej jeśli tradycyjnie moja siostra będzie twierdzić że on zdrowiutki i spotkamy sie w Święta a okaże sie, że jest zupełnie inaczej