reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja.
Pogoda do niczego wiec zostaje objadanie się ciastkami przed kompem:zawstydzona/y:
Justyna, ja również polecam internetowe konto- ile razy mi dupska nie chciało sie ruszyć z domu, żeby opłacić rachunki to głowa boli. Dużym plusem tez są opłaty za przelew, np w PKO BP masz 50 groszy prowizji a nie 2,50 jak przeważnie na poczcie czy w banku.
Co do zakupów- współczuję. Na szczęście my z M oboje jesteśmy podobni w zakupach- jak mamy dzień to wytrzymamy chwilkę dłużej w sklepie i nawet coś pooglądamy ale przeważnie ja mam tak, że jak wchodzę do sklepu i na pierwszy rzut oka nic mi sie nie podoba to zaraz wychodzę:zawstydzona/y: często duuuuuuuuuuuzo przez to nie zauważam ale jeszcze jakoś szczególnie nad tym nie ubolewam:-p Ogólnie nie nalezę do zakupoholiczek i godzin nie spędzam w sklepie- brak mi totalnie cierpliwości.
Asiek100 troszkę zazdroszczę siedzenia przed kompem- mój Damian nie da mi za chiny ludowe posiedzieć jak nie śpi.
A swoja drogą super tuniczkę wyszukałaś:tak:

Chyba mojego Damiana jakieś przesilenie wiosenne dopadło- zamiast budzić się o 7 rano budzi się o 8:30 i leży w łóżku do 11( dzisiaj tak było) a to jest rzeczą u nas niespotykaną :szok::szok::szok:Wczoraj mi spał w ciagu dnia 4,5 godziny- wstał o 18 po czym o godzinie 22 grzecznie chrapał i tak do samiutkiego rana:szok::szok:. Teraz oczywiście śpi.:szok::szok::szok: Ale ma to swoje plusy bo i ja mogę spokojnie chwile poleżeć co na złe mi nie wyjdzie:cool2:

reklama
Dużym plusem tez są opłaty za przelew, np w PKO BP masz 50 groszy prowizji a nie 2,50 jak przeważnie na poczcie czy w banku.
A w Millennium np. nie ma w ogóle prowizji. My też tylko tak opłacamy wszelkie rachunki.
Chyba mojego Damiana jakieś przesilenie wiosenne dopadło- zamiast budzić się o 7 rano budzi się o 8:30 i leży w łóżku do 11
I jak to jest? Jak to wygląda? Jakie to uczucie? Ja nigdy takiego czegoś nie doznałam.

My z dworu wróciliśmy. Maciuś dorwał jakiegoś starszego chłopca i bawił się z nim w chowanego. Ale chłopiec znudził się szybko młodszym kolegą i poszedł sobie. Maciuś niepocieszony wrócił ze mną na obiad. Czekamy właśnie aż ziemniaki się ugotują. Dziś leniwie, bo paluszki rybne z ziemniakami.

EDIT: Jest ktoś?

Witam!!!

Asiu tuniczka fajna :tak:

Anetko masz racje daj jej przypomnienie i jakiś ostateczny termin do zapłaty skoro nie miała kasy to po pierwsze po co kupowała a po drugie mogła od razu powiadomić o późniejszej wpłacie, a nie po takim okresie. Skoro ona nie miała skrupułów to po co Ty masz je mieć :-D;-)

Ale mieliśmy dziś zabiegany dzień :szok: najpierw pojechaliśmy do babci później na cmentarz bo mama będzie robić pomnik babci w kwietniu i potrzebowała zezwolenia kiędza :sorry2: oczywiście musiała zapłącić haracz :-p utargowała 50 zł. Następnie poszliśmy na plac zabaw :-D i tam okazało się, że zdupcył mi się aparat :wściekła/y::wściekła/y: kolejny wydatek!!! Ja nie wiem jak się zaczyna psuć to się wokoło wszystko psuje :confused::wściekła/y: ale nic zrobiłam zdjęcia aparatem z telefonu co prawda jakoś rzadna, ale zdjęcia są :-D

Donkat myślałam o tych rękawkach i wiesz co wymyśliłam :cool2::-D zakupie sobie jeszcze do tego takie długaśnie rękawiczki ze skórki :tak: są takie na allegro 40 cm fajnie to będzie wyglądało. I wymyśliłam, że dodatko dobiorę sobie w kolorze zielonym :-p taka mała wiocha będzie.

Przelicytowali moje 50 zł tak więc ide za radą Anety daje 70zł i ani grosza więcej ;-)

Jestem i ja wieczorowo:-) dzień nam zleciał nawet nie wiem kiedy:baffled: ale to pzrzez to ze M już o 15 dziś wrócił:-) więc ja zabrałam się za generalne porządki u małej a M zagoniłam wreszcie do zciągnięcia i prania firanek;-) wieczorkiem moja sister przyjechała z ciuszkami po Szymku żebym jej wystawiła na allegro i tak dzionek zleciał:tak: Co do upierdliwca z allegro to nadal brak kontaktu:wściekła/y:

Dzięki Bogu za mrożonki.
Boże aż wstyd się przyznać:zawstydzona/y: ale ja nigdy w życiu nie sięgnęłam po gotowce z mrożonki:baffled: jak już to własnej roboty:tak:

Kasia pomysł z rękawiczkami do tego grzybka to żadna wiocha tylko totalny odlot:-) super modne:tak: założe się że Jacykó by cię pod niebiosa wynosił;-):-p:-D

Jestem i ja wieczorowo:-) dzień nam zleciał nawet nie wiem kiedy:baffled: ale to pzrzez to ze M już o 15 dziś wrócił:-) więc ja zabrałam się za generalne porządki u małej a M zagoniłam wreszcie do zciągnięcia i prania firanek;-) wieczorkiem moja sister przyjechała z ciuszkami po Szymku żebym jej wystawiła na allegro i tak dzionek zleciał:tak: Co do upierdliwca z allegro to nadal brak kontaktu:wściekła/y:

Boże aż wstyd się przyznać:zawstydzona/y: ale ja nigdy w życiu nie sięgnęłam po gotowce z mrożonki:baffled: jak już to własnej roboty:tak:

Kasia pomysł z rękawiczkami do tego grzybka to żadna wiocha tylko totalny odlot:-) super modne:tak: założe się że Jacykó by cię pod niebiosa wynosił;-):-p:-D

Anetko tak w wyobraźni sobie to ułożyłam i powinno to dobrze wyglądać.

A mrożonkami się nie wstydz :nie: pochwale powinnaś dostać, że robisz własne pierogi itp .... ja w życiu jeszcze nie robiłam tylko właśnie po mrożonki sięgalam i sięgam :zawstydzona/y:

reklama
Kasiu pierogów z mrożonki to wogóle sobei nie wyobrażam:zawstydzona/y: ewentualnie z grmażerki ale może 2 razy w życiu były na moim stole:szok: a wogóle to jestem podekscytowana bo za chwile kończą sie aukcje na które jestem brzydko mówiąc napalona i ustwiłam snajpera:baffled: cikawe czy wygram:sorry2:

Do góry