Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kiedys tak nie bylo, wogole powiedzialam S,ze zrobil sie bardzo zrzedliwy i zgorzkanialy,a nie byl taki gbur! kiedys byl bardzo towarzyski,a teraz nigdzie nie wychodzimy,a jak juz to jedziemy do rodziny (gl. jego)Justyna u nas zakupy wyglądają bardzo podobnie.............
zaraz idę nastawić pomidorową bo Tuśka już od tygodnia się domaga z kółeczkami
zresztą ona mogła by się żywić tylko pomidorówką, plackami ziemniaczanymi i buraczkami
takie mam tanie w utrzymaniu dziecko

dlatego wolę sama na spokojnie sobie pojechać a nie z marudzącym ogonem

mam nadzieję, że diabeł nie taki straszny jak go malują
jutro mija 7 dni od zakńczenia aukcji a ona mi dziś napisała rozkosznego maila, że strasznie się cieszy, że wygrała ale pieniążki wpłaci z opóźnieniem bo nie ma i ma nadzieję, że nie robi mi to kłopotu
narazie kulturalnie zapytałam ile to opóźnienie ma wynieść i czekam na odpowiedź
Donkat mam nadzieje ze nie mam... kot jest z nami od 5 lat, nie wychodzi na dwór, ja nie sprzątam mu kuwety,,,,

WIOSENNY GRZYBEK PŁASZCZYK- czarny M 38 - P.CAT (975382780) - Aukcje internetowe Allegro
Donkat to Was zaszczyk kopnołfajnie i nie fajnie. U Nas również mówią, że dziecku się nie odmawia, ale ....... i jak wyjaśniło się z Julitką powiedziała o co jej chodziło???? Chodziło o bajke???

byliśmy byliśmyu teściów też bylismy Oli temperatura zeszła:-)
jak głupia czekam na tą Ospę wypatruję kropekale jak narazie nic nie widac

Luandzia ja też jestem takiego zdania że bycie chrzestnym to nie dawanie lepszsych prezentów i wogóle.bardziej się liczy zainteresowanie niż kasa.D ma 2 chrześniaków i w przypadku urodziin lub innych uroczystrości traktuje ich na równo z innymi dziecmi w rodzinie![]()

I jeszcze nie mam jak za kiecke wplacic kasy,bo mlody chory, samochodu nie mam,druczku na przelew nie mam (ktos moze by mi wziol i zaplacil)
kiedys tak nie bylo, wogole powiedzialam S,ze zrobil sie bardzo zrzedliwy i zgorzkanialy,a nie byl taki gbur! kiedys byl bardzo towarzyski,a teraz nigdzie nie wychodzimy,a jak juz to jedziemy do rodziny (gl. jego)
zaraz idę nastawić pomidorową bo Tuśka już od tygodnia się domaga z kółeczkamizresztą ona mogła by się żywić tylko pomidorówką, plackami ziemniaczanymi i buraczkami
takie mam tanie w utrzymaniu dziecko
eee, to moje tansze-na okraglo rosol i woda do picia![]()
Zupka się gotuje:-) a ja przyszłam sprawdzić poczte bo mnie wkurzyła jedna z licytującychjutro mija 7 dni od zakńczenia aukcji a ona mi dziś napisała rozkosznego maila, że strasznie się cieszy, że wygrała ale pieniążki wpłaci z opóźnieniem bo nie ma i ma nadzieję, że nie robi mi to kłopotu
narazie kulturalnie zapytałam ile to opóźnienie ma wynieść i czekam na odpowiedź
![]()

a ja z nudów wylicytowalam taka tunike, akurat na brzuszek tunika sukienka terranowa bufki etno folk boho 36S (970404695) - Aukcje internetowe Allegro