Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i jak mała? Powiedziała co sie stało, że zamknęła sie w łazience?
miałam z niunia isc na spacer ale nie chce mi sie taka ponura pogoda u nas jesti ksiazki nie kupilam bo mnie przelicytowano....

ona jest okropna nikomu nie da sie pogłaskać, ciągle łazi nam po meblach, szafkach a broń Boże żeby zostawić jedzenie na wierzchu... już kilka razy podrapała Julię
P ciągle mówi ze ja wypieprz... a ja powiem wam szczerze ze tez bym jej sie chcetnie pozbyła ale nie moge bo czuje sie odpowiedzialna za nią:-nie odmawia się pierwszemu chrześniakowi, a kolejnemu, kolejnemu.............. mozna.......... tym bardzioej że oboje maą być wu jednego dzieckaCo do odmawiania to faktycznie mówi sie, że dziecku się nie odmawiai tak się utarło, ale wiecie ja tak sobie myślę że w dzisiejszych czasach nie powinniśmy sie sugerować jakimiś dawnymi przesądami
w sytuacji Donkat moim zdaniem byłoby w pełni zrozumiałe gdyby jednak odmówiła
![]()

myślałam o czymś takim WIOSENNY GRZYBEK PŁASZCZYK- czarny M 38 - P.CAT (975382780) - Aukcje internetowe Allegro i nie wiem w jakim kolorze czarny się najbardziej bezpieczny, ale zaś czerń do innych koloró nie mam odwagi:-(...... a jesli chodzi o zakupy to ja również zawsze tak robie, że najpierw porównuje ceny w różnych sklepach a później kupuje tam gdzie taniej i równie dobre.
fajnie i nie fajnie. U Nas również mówią, że dziecku się nie odmawia, ale ....... i jak wyjaśniło się z Julitką powiedziała o co jej chodziło???? Chodziło o bajke???
:-( zwierzaczek w domu fajna sprawa
ale jak ma się takiego uparciucha to wtedy zaczyna się problem.