reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

dzis jeszcze zimniej na dworze, niz wczoraj, bbrrr!!!!!!

siedzimy z niunka w domku i spokojnie spedzamy dzien

dobrze, ze byalm w domu, jak pralka prala, bo znow uciekl waz z dziurki;-)i zalalo lazienke:baffled:

byl juz facet z ZEORKu i znalazla sie druga taryfa:-);-)

jutro znow do miasta, bo i do dermatologa i do PUP, a jeszcze dzwonil facet, zeby jutro przyjsc na rozmowe w sprawie darmowego szkolenia.
kurcze, mialam w planach wyskoczyc na lumki, ale juz chyba nie dam rady:sorry2:

Kasiu ciuszki ekstra :)))) najbardziej podoba mi sie kurtka ale generalnie wszystko fajne jest :)
Donkat a za ile poszły te buciki/?

Kasia, ale Kubus bedzie mial`super ubranka:tak:

Asiek, te butki akurat poszly za 38.55. ten sprzedawca ma aukcje od 1zl, a buciki skorzane. dzis wieczorem konczy sie kolejna

no i właśnie każdy mi tak mówi :(( i szczerze boje sie ze bede żałować, bo ja odważna nie jestem :(

a ja uwazam, ze ladne wlosy, czy nie, to dlugo w jednej fryzurze nie mozna chodzic, bo to sie wszystkim nudzi.
przeciez nie musisz od razu scinac do linii brody. mozna troszek zmodyfikowac i nie szlaec z dlugoscia

dzieci juz jedzą obiadek bo za jakies pół godzinki ma przyjśc sąsiadka z moim,, zięciem" więc Ola pewnie zaraz będzie chciała się stroic żeby podobała się Adrianowi:-D:-D:-D

no i jka po gosciach? Ola zadowolona?

a Agulka, Majandra i reszta to ugrzezly w fotelach po swiatecznym obzarstwie???????;-):szok::-D:-p

reklama
Witam się i ja
Mam humor do czterech liter- M pojechał w trasę a ja co raz to gorzej sie czuję i z miła chęcią bym leżała cały czas w łóżku i spała. Na szczęście w piątek wybieram sie do gina niech coś mi doradzi bo oszaleję :baffled:
Na dokładkę babka mnie wkurzyła bo kuźwa trąbie prawie przez megafon, że Damian ma nie dostawać słodyczy a Mały mi po śniadaniu poszedł do babki i wraca z lizakiem w ręku:wściekła/y::wściekła/y:- wczoraj wieczorem tez ja przyczaiłam jak potajemnie chciał mu dać ale weszłam akurat do pokoju i nie odważyła się. Kuźwa szlag mnie trafi bo mówie, trabie, gadam o nie dosładzaniu małego a tu jak grochem o ścianę- zaś będzie foch jak zwrócę uwagę-:baffled:

ale mnie jajnik zaczyna bolec, jajowanie w toku;-):baffled:

niunka w wannie siedzi, bo juz marudna byla. orzezwi sie, to jakos przetrzyma do wieczora.

Witam się i ja
Mam humor do czterech liter- M pojechał w trasę a ja co raz to gorzej sie czuję i z miła chęcią bym leżała cały czas w łóżku i spała. Na szczęście w piątek wybieram sie do gina niech coś mi doradzi bo oszaleję :baffled:

Kuźwa szlag mnie trafi bo mówie, trabie, gadam o nie dosładzaniu małego a tu jak grochem o ścianę- zaś będzie foch jak zwrócę uwagę-:baffled:

oj, bidulko, wspolczuje z calego serca:-:)-:)-:)-(

a o dosladzaniu nic nie mwoie, bo tez tocze wojne z tesciem:crazy:

Anetko to kuruj się kuruj!!!! Niech tam mąż Cię dobrze wygrzewa ;-):tak::-D super ze Natalka już dobrze się czuje :tak::tak: a z tuniczkami fajnie masz tyle bluzeczek świetna sprawa!!!!

Donat to to ufff z tą taryfą :tak: ale masz fajny awatar miałam kiedyś taki w telefonie :rofl2::-D

Gagulec nic nie poradze z dosładzaniem bo sama nie jestem lepsza :baffled::-:)blink: nie ma szaleństwa ze słodyczami, ale Kuba codziennie ma coś słodkiego choć kiedyś stałam jak skała za słodkim dniem np niedzielą i co i pupa :dry:

Justyna zarąbiste te komplety mnie najbardziej podoba się albo drugi albo ostatni :tak:

U Nas dziś również pogoda szaro bura :baffled::dry: jutro ponoć ma być ładniej i przede wszystkim cieplej ...... oby!!!!

Kurde kupiłam małemu pięciopak majtek w Biedronce na wzrost 110cm i są jakieś przyciasnawe :baffled: jutro muszę jechać i poszukać w tych koszach na 116 lub na 120 może będą lepsze.

Oglądałyście może Pearl Harbour????? Tak pytam z ciekawości bo ostatnio odgrzebałam w domowej filmotece i odkleić sie od niego nie mogę :zawstydzona/y::-D

no i jka po gosciach? Ola zadowolona?
zadowolona i to bardzo:tak:dostała śliczny czerwony fartuszek w serduszka i śliczna kurteczkę:-)
cały dzień wycinała w fartuszku od Adriana:-D:-D:-D
Gagulec życzę poprawy humoru bo w twoim stanie to najlepiej się nie stresowac za dużo:tak:
Donkat łazienka mocno zalana?
Kasia ja oglądałam kiedyś Pearl Harbour:tak:bardzo mi się podobał

Kurde kupiłam małemu pięciopak majtek w Biedronce na wzrost 110cm i są jakieś przyciasnawe :baffled: jutro muszę jechać i poszukać w tych koszach na 116 lub na 120 może będą lepsze.

Oglądałyście może Pearl Harbour????? Tak pytam z ciekawości bo ostatnio odgrzebałam w domowej filmotece i odkleić sie od niego nie mogę :zawstydzona/y::-D

dzieki, ten avatar to tak na zwabienie wiosny;-)

a te majteczki z Bideronki, to ogolnie jak jakosciowo? ile kosztuja?

nie ogladalam:no:

a to tak wszyscy na jedno kopyto te prezenty zrobicie?:sorry2:

Donkat łazienka mocno zalana?

na cale szczescie nie, tylko do polowy. w pore weszlam:-p
ostatnio jak wylalo w nocy, to caly pokoj plywal:baffled:

kobiety pomozcie!
czym sie rozni skora naturalna od naturalnej licowanej? czy ta licowana jest z polyskiem i ma intensywniejszy kolor?

reklama
kobiety pomozcie!
czym sie rozni skora naturalna od naturalnej licowanej? czy ta licowana jest z polyskiem i ma intensywniejszy kolor?
ja nie wiem:no:
a zapomniałam napisac że u nas była dziś ładna pogoda:-)pograbiłam trochę trawke ,pokopałam w ogródku a dzieci bawiły się w piasku:tak:ciekawe jak jutro będzie:confused:

Do góry