donkat
Fanka BB :)
witam!!!
dzis jeszcze zimniej na dworze, niz wczoraj, bbrrr!!!!!!
siedzimy z niunka w domku i spokojnie spedzamy dzien
dobrze, ze byalm w domu, jak pralka prala, bo znow uciekl waz z dziurki;-)i zalalo lazienke
byl juz facet z ZEORKu i znalazla sie druga taryfa:-);-)
jutro znow do miasta, bo i do dermatologa i do PUP, a jeszcze dzwonil facet, zeby jutro przyjsc na rozmowe w sprawie darmowego szkolenia.
kurcze, mialam w planach wyskoczyc na lumki, ale juz chyba nie dam rady
Kasia, ale Kubus bedzie mial`super ubranka
Asiek, te butki akurat poszly za 38.55. ten sprzedawca ma aukcje od 1zl, a buciki skorzane. dzis wieczorem konczy sie kolejna
a ja uwazam, ze ladne wlosy, czy nie, to dlugo w jednej fryzurze nie mozna chodzic, bo to sie wszystkim nudzi.
przeciez nie musisz od razu scinac do linii brody. mozna troszek zmodyfikowac i nie szlaec z dlugoscia
no i jka po gosciach? Ola zadowolona?
a Agulka, Majandra i reszta to ugrzezly w fotelach po swiatecznym obzarstwie???????;-)

dzis jeszcze zimniej na dworze, niz wczoraj, bbrrr!!!!!!
siedzimy z niunka w domku i spokojnie spedzamy dzien
dobrze, ze byalm w domu, jak pralka prala, bo znow uciekl waz z dziurki;-)i zalalo lazienke

byl juz facet z ZEORKu i znalazla sie druga taryfa:-);-)
jutro znow do miasta, bo i do dermatologa i do PUP, a jeszcze dzwonil facet, zeby jutro przyjsc na rozmowe w sprawie darmowego szkolenia.
kurcze, mialam w planach wyskoczyc na lumki, ale juz chyba nie dam rady

Kasiu ciuszki ekstra))) najbardziej podoba mi sie kurtka ale generalnie wszystko fajne jest
Donkat a za ile poszły te buciki/?
Kasia, ale Kubus bedzie mial`super ubranka

Asiek, te butki akurat poszly za 38.55. ten sprzedawca ma aukcje od 1zl, a buciki skorzane. dzis wieczorem konczy sie kolejna
no i właśnie każdy mi tak mówi( i szczerze boje sie ze bede żałować, bo ja odważna nie jestem
![]()
a ja uwazam, ze ladne wlosy, czy nie, to dlugo w jednej fryzurze nie mozna chodzic, bo to sie wszystkim nudzi.
przeciez nie musisz od razu scinac do linii brody. mozna troszek zmodyfikowac i nie szlaec z dlugoscia
dzieci juz jedzą obiadek bo za jakies pół godzinki ma przyjśc sąsiadka z moim,, zięciem" więc Ola pewnie zaraz będzie chciała się stroic żeby podobała się Adrianowi![]()
no i jka po gosciach? Ola zadowolona?
a Agulka, Majandra i reszta to ugrzezly w fotelach po swiatecznym obzarstwie???????;-)