reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Zasmarkaniec wita wieczorowo:-D ten katar mnie wykończy:wściekła/y: oprócz niego nic mi więcej nie dolega:no: chciałam jutro iść do Kościoła na msze w rocznice pogrzebu Jana pawła II a po niej ma być koncert Sojki i chyba sobie odpuszcze w tym stanie zdrowia:baffled:

Anetko to kuruj się kuruj!!!! Niech tam mąż Cię dobrze wygrzewa ;-):tak::-D super ze Natalka już dobrze się czuje :tak::tak: a z tuniczkami fajnie masz tyle bluzeczek świetna sprawa!!!!

Co on mnie może wygrzać jakl sam jest w gorszym stanie ode mnie:sorry2: a co do tuniczek to własnie doszłam do wniosku żę będę młodej kupować jeśli już to właśnie tuniczki na 104 i będą w sam raz na przyszły rok jako bluzeczki;-)

kobiety pomozcie!
czym sie rozni skora naturalna od naturalnej licowanej? czy ta licowana jest z polyskiem i ma intensywniejszy kolor?

Nie pomogę bo ciemna blaćze mnie w tej kwesti:zawstydzona/y:

Agulka hop hop gdzie Ty się dzisiaj podziewasz:sorry2:

reklama
Donkat majteczki są po 4,99 i jakościowo dobre :yes: także polecam. Na skład nie spojrzałam, ale w dotyku stawiam na jakieś 95% bawełna :yes:

Co do skóry nie pomoge :-(

Donkat to faktycznie nie drogo poszły te buciki mam nadzieje ze kolejna aukcje udało Ci sie wygrac :)

Anetka ja robie tak samo kupuje 104 i bedzie na 2 sezony :)

moja Jula od 3 dni ma dzien dziecka :) tzn przez 3 dni z rzędu była na sali zabaw- 2 razy z moja kuzynką byłyśmy i wczoraj z koleżanką a dzis ma byc u nas 17 stopni wiec zabawa na świeżym powietrzu sie szykuje :)) czuje juz tak wyraźnie ruchy maleństwa- ale fajnie :))

Asiu fajnie że już czujesz ruchy maleństwa bo to takie fajne
Kasia tanie te majteczki 4,99za 5szt????? ja Mateuszowi zawsze kupuje jakos bokserki ale jak będe w biedronce to chyba sie skuszę
u nas też piękna pogoda się zapowiada:-):-):-)dzis po obiadku wybieram się z Mateuszkiem do jego osobistego fryzjera-babci:tak::-D
no to teraz zapraszam na kawkę...........

kawa..jpgJustyna proszę kawka dla Ciebie.

Witam i ja z kawką:-) melduje że Tuśka już praktycznie zdrowiutka jutro M z nią pojedzią do kontroli:tak: co nie zmienia faktu, że do niedzieli musi jeszcze brać antybiotyk bo pani doktor wyraźnie powiedziała, że 7 dni:tak: za to mnie dopadł jakiś straszny kaszel w nocy się prawie dusiłam:wściekła/y: aż wyniosłam się z sypialni bo nie dość, że ja nie mogłam spać to bym jeszcze M nie dała:sorry: muszę sobie kupić dzis sinecod i thicodin to może jakoś sobie z tym dziadostwem poradze:tak: u nas też piękna pogoda:-) M zostawił mi dziś samochód więc pojadę do galeri na zakupy a mała zostanie z dziadkiem;-)

Asiek fajnie zże ruchy maleństwa już takie wyraźne:-) pamiętam, że nie mogłam się nacieszyć tymi pierwszymi ruchami a pod koniec miałam już dosyć małej piłkarki:-D

reklama
Witam.

Dzieki za troskę, ale jakoś ostatnio czasu nie mam i zalatana jestem.

Wczoraj J miał urlop i mielismy jechac do Gdańska, ale z małym to nie robota latać po składach budowlanych Ikei i innych marketach, więc w przyszła niedzilą mama LITOWAŁA się i zostanie z dziećmi:cool:.

Oglądaliśmy i wybieralismy sprzęt kuchenny, bo wymiary musimy do stolarza podać................... wybór OGROMNY a zdecydować się nie moglismy. Ale cosik wybrane.............. no i oczywiście z netu będziemy kupowali, bo w sklepie od 150-200zł drożej niż w necie nawet licząc z przesyłką:eek:

Adaśko mi trochę smarcze i kaszle , a poza tym oki......... bez gorączki:-)

Do góry