majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Monia, czy to badanie ma związek z tym upadkiem ze schodów? Trzymam kciuki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czyli usg od drugiej strony? a u nas znowu chorobsko w rodzinie, babcia S ma raka pluc, guz wielkosci sliwki wegierkinie Majandra. Mamie niedawno zaczły dokuczac hemoroidy i prawdopodobnie będie musiała je miec usuwane operacyjnie ale najpierw musi miec zrobione badanie wykluczające najgorsze.........
nie pali i z tego co wem to nigdy nie palila,ale ponoc bierni palacze wiecej syfu wdychaja niz palacze,a u niej w domu pali sie gdzie popadnie,ale u nich rak jest genetycznyJustyna, a babcia S pali fajki?
200 piechata nie chodzi,a i w domu bedziesz wiecejKasa niewiele lepsza, jakieś 200 zł (ale zawsze coś), godziny lepsze, bo pierwsza zmiana na 7:45, a ostatnia do 21:00, a tu chodzę na 6:30 na I zmianę i też ostatnia zmiana do 21. W niedziele od 10 do 19, a tu od 7 do 20 sklep czynny, więc OBI na plus jeśli chodzi o godziny. No i odpowiadam tylko za swoją kasę, nie ma żadnego obciążenia finansowego za towar. W sumie wolałam na dział, bo na kasie to nudy, ale póki co wezmę to, może z czasem uda się przejść na dział.
tak, kolonoskopia,a babcia nie zgadza sie na operacje, ani na chemie, ja przekonywalam ja choc na radioterapie,ale raczej i tego odmowi. Powiedziala,ze ma juz swoje lata-84 i juz swoje przyzyla,a nie chce konczyc w meczarniach. Lekarze z reszta powiedzieli,ze operacja odpada ze wzgledu na ogolny stan zdrowia babci, operacja moglaby sie udac,a babcia niewybudzic. Zobaczymy,bo czasem natura moze byc szybsza.NO tak a fachowo to chyba nazywa się kolonoskopia.
biedna babcia:-(a będą jej tego guza usuwac?
Ja powinnam była to na początku tego wykładu napisać, a nie na końcuMajandra ja chciałam więc przeczytałam:-)