reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
nie Majandra. Mamie niedawno zaczły dokuczac hemoroidy i prawdopodobnie będie musiała je miec usuwane operacyjnie ale najpierw musi miec zrobione badanie wykluczające najgorsze.........

Justyna, a babcia S pali fajki?
nie pali i z tego co wem to nigdy nie palila,ale ponoc bierni palacze wiecej syfu wdychaja niz palacze,a u niej w domu pali sie gdzie popadnie,ale u nich rak jest genetyczny
niepotrzebnie usunelam to co Majandra napisala o sandalkach, Mikolaj mial takie i one maja bardzo plaska podeszwe, dla mnie one nadaja sie np. do wody,zeby nozki nie skaleczyc
Kasa niewiele lepsza, jakieś 200 zł (ale zawsze coś), godziny lepsze, bo pierwsza zmiana na 7:45, a ostatnia do 21:00, a tu chodzę na 6:30 na I zmianę i też ostatnia zmiana do 21. W niedziele od 10 do 19, a tu od 7 do 20 sklep czynny, więc OBI na plus jeśli chodzi o godziny. No i odpowiadam tylko za swoją kasę, nie ma żadnego obciążenia finansowego za towar. W sumie wolałam na dział, bo na kasie to nudy, ale póki co wezmę to, może z czasem uda się przejść na dział.
200 piechata nie chodzi,a i w domu bedziesz wiecej
NO tak a fachowo to chyba nazywa się kolonoskopia.
biedna babcia:-(a będą jej tego guza usuwac?
tak, kolonoskopia,a babcia nie zgadza sie na operacje, ani na chemie, ja przekonywalam ja choc na radioterapie,ale raczej i tego odmowi. Powiedziala,ze ma juz swoje lata-84 i juz swoje przyzyla,a nie chce konczyc w meczarniach. Lekarze z reszta powiedzieli,ze operacja odpada ze wzgledu na ogolny stan zdrowia babci, operacja moglaby sie udac,a babcia niewybudzic. Zobaczymy,bo czasem natura moze byc szybsza.

Majandra ja chciałam więc przeczytałam:-D:-)
ja też czapki już nie ubieram, a w domu dzieci też biegają bez kapci i w krótkich rękawkach, całą zimę na dwór wychodzili:tak:więc ja tez jestem zdania żeby dzieci nie przegrzewac

reklama
Do góry