Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze początek dnia i juz jestem wściekła
Kasia koniecznie pochwal się po wizycie u fryzjera![]()
;-) muszę sobie poprawić humorek bo ostatnio dopadło mnie przesilenie wiosenne chyba.
ale szlak może trafić człowieka. Mamy na stałe w kasie 100zł drobnych tak do wydawania, żeby wrazie czego nie latać po sklepach, ale mamy je tylko w teorii
bo 50zł już kilka miesięcy temu pożyczyła sobie kierowniczka i bidulka chyba nie ma z czego oddać przez tyle czasu
a ja dzisiaj zaglądam do drobnych bo miała tam zostawić kase na magiel a tam już tylko 20zł
+ kasa na magiel dzwonie do niej i pytam o co kaman bo mi tu kasy brakuje a ona na to, że aga miała wziąć za jakąś koszule. Wściekła się na mnie bo wreszcie ktoś jej powiedział, że to jest nie chalo skoro miało być 100zł do wydawania a nagle jest 20zł to ja sobie w piątek mogę tym tyłek podetrzeć a nie wydawać ludziom
po za tym powiedziałam jej, że nie ma nigdzie żadnej informacji, ze ktoś na coś wziął więc defakto ja powinnam już dzwonić do szefa i powiedzieć że mi 80zł w kasie z rana brakuje
skoro nie możesz wcześniej do lekarza to weź sobie chociaż urosept albo furargin tylko nie wiem czy kupisz bez recepty
i szlak mnie trafia o tą kase bo faktycznie jedna drugą może teraz posądzić że zarypała
Nie uważam żeby 50zł to była jakaś kolosalna kwota, której nie można oddać przez kilka miesięcy
fakt czasem się zdażało, że np ja czy Aga pożyczałyśmy stamtąd kase np jak któraś zapomniała portfela ale każda zawsze o tym pisze i na kolejnym dyżurze kaske odkłada spowrotem a ta sobie pożyczyła na wieczne nie oddanie chyba
aż czasem świerzbi język żeby o tym wspomnieć szefowi tylko szkoda robić zadyme bo on by się wściekł jakby sie dowiedział, że od kilku iesiecy w tej kasie 50zł brakuje
a skoro nie możesz wcześniej niż we wtorek do lekarza to bez leku obawiam sie, że możesz sobie większej biedy narobić. Może zadzwoń sobie dla pewności do lekarza i skonsultuj poprostu