donkat
Fanka BB :)
Donkat po pierwsze pochwal sie zakupami dla niuńki,po drugie na jaki kurs idziesz, a po 3 prosimy o zdjęcia 2 kobietek po fryzjerze:-)
a Mateusz jak zwykle po obcięciu przystojniak:-)strasznie lubię jak ma króciutkie włoski![]()
1. zakupy byly lumpkowe, wiec fotek nie ma. chcialam kupic niunice przede wszystkim koszulki z krotkim rekawkiem, a do tego wzielam jeszcze bluzy, bluzki z dlugim, krotkie spodenki. akurat trafilam an dostawy towaru, wiec bylo w czym wybierac. szkoda, ze duzo ladnych ciuszkow jest poplamionych

2. szkolenie z zakresu marketingu i handlu. tylko nie wiem, co bedzie dalej, bo tez sie dostalam na szkolenie PUP, tylko jeszcze nie znaja terminu. bardziej by mi pasowalo, walsnie to z INFORU, ale nie wiem, czy moge zrezygnowac z PUP

3. my po fryzjerze bez wiekszych zmian: niunka ma krotsza grzywke i obciete koncowki, bo jej sie straaasznie szybko rozdwajaja. a ja kontynuuje to, co zaczelam, czyli tyl krotki a przod dluzszy

W kwesti kierowniczki to tak ona jest moja najlepszą przyjaciółką;-) a to że żremy się w pracy nie ma wpływu na życie prywatne5 lat temu obiecałyśmy sobie, że praca jest pracą a dom domem
i do tej pory nigdy spory w pracy nie przenosiły się na nasze relacje poza nią. Bywało i tak że jednego dnia była awantura w pracy a na drugi dzień siedziałyśmy razem popijając kawkę i żadna tego tematu nie poruszyła:-)
ta, to wiem, tylko zmierzam do tego, ze jesli sie z kims przyjaznimy, to raczej nadajemy an podobnych falach. a tu mnie dziwi, ze az tak sie roznia wasze zdania w kwestii pracy

5 lat temu obiecałyśmy sobie, że praca jest pracą a dom domem
nadajemy na podobnych falach ale bardzo się różnimy charakterem i wogóle podejściem do pewnych spraw
dlatego chyba się dobrze dogadujemy bo żadna nie jest uparta i chętnie wysłucha punktu widzenia drugiej i zawsze sobie jakoś to wypośrodkujemy