reklama

Wrześniówkowe mamy

Donkat po pierwsze pochwal sie zakupami dla niuńki,po drugie na jaki kurs idziesz, a po 3 prosimy o zdjęcia 2 kobietek po fryzjerze:-):-p
a Mateusz jak zwykle po obcięciu przystojniak:-)strasznie lubię jak ma króciutkie włoski:tak::tak::tak:

1. zakupy byly lumpkowe, wiec fotek nie ma. chcialam kupic niunice przede wszystkim koszulki z krotkim rekawkiem, a do tego wzielam jeszcze bluzy, bluzki z dlugim, krotkie spodenki. akurat trafilam an dostawy towaru, wiec bylo w czym wybierac. szkoda, ze duzo ladnych ciuszkow jest poplamionych:sorry:

2. szkolenie z zakresu marketingu i handlu. tylko nie wiem, co bedzie dalej, bo tez sie dostalam na szkolenie PUP, tylko jeszcze nie znaja terminu. bardziej by mi pasowalo, walsnie to z INFORU, ale nie wiem, czy moge zrezygnowac z PUP:sorry:

3. my po fryzjerze bez wiekszych zmian: niunka ma krotsza grzywke i obciete koncowki, bo jej sie straaasznie szybko rozdwajaja. a ja kontynuuje to, co zaczelam, czyli tyl krotki a przod dluzszy:-p

W kwesti kierowniczki to tak ona jest moja najlepszą przyjaciółką;-) a to że żremy się w pracy nie ma wpływu na życie prywatne:no: 5 lat temu obiecałyśmy sobie, że praca jest pracą a dom domem:tak: i do tej pory nigdy spory w pracy nie przenosiły się na nasze relacje poza nią. Bywało i tak że jednego dnia była awantura w pracy a na drugi dzień siedziałyśmy razem popijając kawkę i żadna tego tematu nie poruszyła:-)

ta, to wiem, tylko zmierzam do tego, ze jesli sie z kims przyjaznimy, to raczej nadajemy an podobnych falach. a tu mnie dziwi, ze az tak sie roznia wasze zdania w kwestii pracy

reklama
ta, to wiem, tylko zmierzam do tego, ze jesli sie z kims przyjaznimy, to raczej nadajemy an podobnych falach. a tu mnie dziwi, ze az tak sie roznia wasze zdania w kwestii pracy

widzisz to ze mną i z nią jest zupełnie inaczej:eek: nadajemy na podobnych falach ale bardzo się różnimy charakterem i wogóle podejściem do pewnych spraw:confused2: dlatego chyba się dobrze dogadujemy bo żadna nie jest uparta i chętnie wysłucha punktu widzenia drugiej i zawsze sobie jakoś to wypośrodkujemy:tak: to chyba trochę na zasadzie przeciwieństwa się przyciagają:-D

Donka ja mialam isc kiedys na szkolenie z PUPu i zrezygnowalam. Takie szkolenie jest jak oferta pracy. Jak we wtorek bylam w Mogilnie to tez weszlam do lumpka,ale nic, absolutnie nic nie wybralam.
Posprzatane juz mam. Obiad wczoraj sie ugotowal. W zasadzie mamy do wyboru rosolek albo fasolke po bretonsku. Kusi mnie zrobic makaron,ale nie wiem,czy moje rece to wytrzymaja,bo wczoraj sie wkurzylam i skopalam dzialke do konca.
Przyszla sukienka. Ogolnie bardzo ladna,ale 2 rzeczy mama mi poprawi i musze pomyslec jednak nad ramiaczkami,bo boje sie,ze mi spdnie z cyckow.

Monia ciesze sie,ze mama wymigala sie od operacji. Janusz kiedys mial wypalane hemoroidy i normalnie mowil,ze masakra.

Lece jeszcze S spodnie wyprac,bo w swieta tak bawil sie dzielnie z synusie,ze orzygal go. Niby szybko spralam,ale smierdza. Mam nadzieje,ze plamy po plynie nie zostana,bo kiedys pralam spodnie od garnituru i musialam pozniej dac do czyszczenia.

"Organizuje" Mikolajowi gry na komputer. Mam juz Krola Lwa,a teraz Autka.

Ale mlody mnie wkurza,bo chodzi i glaszcze mnie, mietosi, sztura girskiem, ugniata, wrrrrr

Donka ja mialam isc kiedys na szkolenie z PUPu i zrezygnowalam. Takie szkolenie jest jak oferta pracy.

Przyszla sukienka. Ogolnie bardzo ladna,ale 2 rzeczy mama mi poprawi i musze pomyslec jednak nad ramiaczkami,bo boje sie,ze mi spdnie z cyckow.

Ale mlody mnie wkurza,bo chodzi i glaszcze mnie, mietosi, sztura girskiem, ugniata, wrrrrr

ale to nie oni mi zlecili to skzolenie, tylko ja sie sama zapisalam. pewnie mozna zrezygnowac przed rozpoczeciem, bo juz w trakcie, to nie, chyba ze sie podejmie rpace

a kiedy macie to wesele?

nie lubisz pieszczochow z synusiem?

ale to nie oni mi zlecili to skzolenie, tylko ja sie sama zapisalam. pewnie mozna zrezygnowac przed rozpoczeciem, bo juz w trakcie, to nie, chyba ze sie podejmie rpace

mysle,ze jak podasz powod, tym bardzie,ze zrezygnujesz przed rozpoczeciem to panie nie beda pufaly
a kiedy macie to wesele?
24
nie lubisz pieszczochow z synusiem?
ogolnie lubie tylko mlody tak wkurzajaco mizia

reklama
Kasiu czekam na fotki ;))
Majandra - suuuuper GRATULUJE
ja dzis znów pobiegałam po skalepach- tylko nic sobie nie kupiłam :(( za to odwiedziłam pepco i kupiłam małej tunike i getry i... 3 body dla maleństwa :)) P pojechał załatwiac rezerwacje i 25 jedziemy na 4 dni do Zakopanego :)) z Julcia :)) jeszcze nigdy tam nie byłam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry